reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Agacyndka tak samo zareagowałam na płatki heheh... no ale wyprałam i zobaczymy:) a na "po urodzeniu" też mam już lovelę a potem chcę na normalny proszek jak najszybciej przejść.

Przerażacie mnie tymi chrzcinami... ja to bym chciała tylko rodzice, rodzeństwo, chrzestni i tyle... ale coś czuję że rodzina m. będzie cisnęła na większą ilość a i mój m. boję się nie będzie umiał im odmówić.. eh... a ja bym tak kameralnie w domu chciała, a nie mini wesele...

reklama
No Krolewno 50 osob to juz moja lista gosci weselna hehehe :-)) ale fajnie taka duza impreza. Jest pretekst na spotkanie rodzinne.

Sihayko ja wlasnie tez chce w domku. Szkoda mi troszke pieniedzy zeby robic duza impreze.

A na chrzcinach daje sie alko?

Agacynda co kraj to obyczaj z tym alko na chrzcinach/komuniach... Ja uważam, że po lampce winka, szampana, kulturalnie do obiadu, deseru można się napić... byle nie była impreza typu popijawa okupiona kacem i bólem głowy na drugi dzień;)

A jakie majtki poporodowe/siatkowe kupowałyście?? kompletnie nie wiem które wybrać hehe... normalnie zgryz jak przed pierwszą rozbieraną randką hahahhahaha..... :D

Sihayko no wlasnie ja tez nie jestem za ciezkim alkoholem na chrzcinach ... Jakos mi to do konwencji nie pasuje...
Ja kupilam majtki tena wielorazowe + wkladki poporodowe z teny. Kuzynka testowala i mowi ze sa super. Przyjemne w dotyku itp. Zaraz rozpakuje paczke to Ci powiem czy fajne.

Edit
Sihayko bardzo sa fajne te majtoszki. Jak krotkie spodenki i faktycznie nie sa z litej siatki tylko takie milusie w dotyku. I sa na tyle wysokie ze jakby sie jakas cesarka trafila to nie beda w blizne sie wrzynac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Plone i plyne jednoczesnie... Jeszcze madra poodkurzalam i umylam podloge. Wyzione zaraz...
Prosze uprzejmie Sihayko :-) chyba sie wezme dzisiaj za spakowanie torby.

witam kobietki
i przepraszam za brak aktywności na forum ale jakoś nie było czasu troche się pokomplikowało

w zeszłym tygodniu cały tydzien byliśmy w szpitalu z antkiem bo biedakowi zalegała flegma po katarku i nie mógł tego odkaszleć na szczęście juz jest ok ale dalej sie inchalujemy
jeszcze teraz nas chrzciny czekają dopiero teraz bo wczyśniej jakoś nie było czasu
Antoś kochany łobuziak wstawię wam zdjęcie jak tlko bateria od aparatu się naładuje, Dominika u babci na wakacjach także mamy z mężem
chwilke dla siebie

muszę doczytać co tam u was kochane się dziej wiem ze Mgiełka urodziła także kochana ogromne gratulacje!!!

Czesc Agniesiu :) inhalujcie sie, inhalujcie :) duzo zdrowka dla Twojego Przystojniaka :-) :* czekam na zdjecia z niecierpliwoscia :)

Agniesia dużo zdrówka dla synia
majtki miałam siateczkowe
ale te co mówi Agacynda też są super i chyba je też polecę

u nas już tydzień ;-) wyeliminowałam biszkopty i wszelkie herbatniki ( tak położna zaleciła) i moje dziecko nie płacze, nie napina się więc nie jest źle

dziś zaczyna się maraton odwiedzin

reklama
Jaaa Mgielko ale fajnie :-)) masz juz Nastke ze soba :-))

Mecza mnie mdlosci. Fuu... Znowu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry