Pianka
Fanka BB :)
agacynda dużo zależy od maluszka w czym chce spać jedne są ciepłolubne a innym we wszystkim gorąco moja córa spała albo w rożku albo opatulona kocykiem bo uwielbiała być ściśnięta w kokonik z czasem jej się odmieniło i teraz jak tylko poczuje że ma kawałek kocyka lub kołderki na sobie to zaraz się rozkopuje...za to Jakub jest baaardzo ciepłolubny i nie zaśnie jak się go nie nakryje po same uszy tak że tylko oczy wystają on nawet jak były upały po 30 st to spał niespokojnie dopóki mu welurowego pajaca nie założyłam i nie wiem jak on to robi ale kompletnie się wtedy nie poci - taki typ, może dlatego że chudzinka i tłuszczyk go nie grzeje przez pierwsze tyg opatulałam go w rożek z kocyka ale niestety szybko przestał się mieścić więc teraz śpi pod kołderką ja mam laktator ręczny Aventu
Sihaya ja na początek miałam małą paczkę Pampersów+Pampersy które dostaliśmy w ramach prezentów i zaraz na biedronkową Dadę przeszłam u nas sprawdza się w 100% Udanego wypoczynku i przepięknej pogody! czekamy na zdjęcia :-)
Agnieszko ale jest szansa że wraz z rosnącym serduszkiem wada zaniknie czy operacja jest już przesądzona?
domik hehe ale masz humorzastą córę - co to będzie jak zacznie dojrzewać? popieram agacyndę zabaweczki rewelacja! niesamowite jakie cudeńka można wyczarować, nie umywają się do większości sklepowych! szkoda że ja nienawidzę szyć , mnie już nosi jak mam guzik przyszyć ćwicz kochana to będziesz córce sukienusie i torebeczki szyła Też zawsze mam schizy że mały się kołdrą nakryje ale kładę w nogach misiową ekipę i nie ma opcji żeby wyciągnął spod nich kołdrę
Sihaya ja na początek miałam małą paczkę Pampersów+Pampersy które dostaliśmy w ramach prezentów i zaraz na biedronkową Dadę przeszłam u nas sprawdza się w 100% Udanego wypoczynku i przepięknej pogody! czekamy na zdjęcia :-)
Agnieszko ale jest szansa że wraz z rosnącym serduszkiem wada zaniknie czy operacja jest już przesądzona?
domik hehe ale masz humorzastą córę - co to będzie jak zacznie dojrzewać? popieram agacyndę zabaweczki rewelacja! niesamowite jakie cudeńka można wyczarować, nie umywają się do większości sklepowych! szkoda że ja nienawidzę szyć , mnie już nosi jak mam guzik przyszyć ćwicz kochana to będziesz córce sukienusie i torebeczki szyła Też zawsze mam schizy że mały się kołdrą nakryje ale kładę w nogach misiową ekipę i nie ma opcji żeby wyciągnął spod nich kołdrę