reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

agacynda dużo zależy od maluszka w czym chce spać :) jedne są ciepłolubne a innym we wszystkim gorąco :-D moja córa spała albo w rożku albo opatulona kocykiem bo uwielbiała być ściśnięta w kokonik :tak: z czasem jej się odmieniło i teraz jak tylko poczuje że ma kawałek kocyka lub kołderki na sobie to zaraz się rozkopuje...za to Jakub jest baaardzo ciepłolubny i nie zaśnie jak się go nie nakryje po same uszy tak że tylko oczy wystają :-D on nawet jak były upały po 30 st to spał niespokojnie dopóki mu welurowego pajaca nie założyłam :eek:i nie wiem jak on to robi ale kompletnie się wtedy nie poci - taki typ, może dlatego że chudzinka i tłuszczyk go nie grzeje ;) przez pierwsze tyg opatulałam go w rożek z kocyka ale niestety szybko przestał się mieścić więc teraz śpi pod kołderką :sorry2: ja mam laktator ręczny Aventu
Sihaya ja na początek miałam małą paczkę Pampersów+Pampersy które dostaliśmy w ramach prezentów i zaraz na biedronkową Dadę przeszłam :tak:u nas sprawdza się w 100% Udanego wypoczynku i przepięknej pogody! czekamy na zdjęcia :-)
Agnieszko ale jest szansa że wraz z rosnącym serduszkiem wada zaniknie czy operacja jest już przesądzona?
domik hehe ale masz humorzastą córę - co to będzie jak zacznie dojrzewać? :-D popieram agacyndę zabaweczki rewelacja! niesamowite jakie cudeńka można wyczarować, nie umywają się do większości sklepowych! szkoda że ja nienawidzę szyć , mnie już nosi jak mam guzik przyszyć :zawstydzona/y:ćwicz kochana to będziesz córce sukienusie i torebeczki szyła :) Też zawsze mam schizy że mały się kołdrą nakryje ale kładę w nogach misiową ekipę i nie ma opcji żeby wyciągnął spod nich kołdrę :-D

reklama
nie mam zbyt duzo czasu wiec tylko Agacynda CI napisze, rożek uważam za nawiększe nieporozumienie z wszystkich rzeczy dla dzieci :D dla Mai kupiłam bo wszyscy mówili zeby kupić, leżała w nim raz i od razu wywaliłam go na dno szafy :p bez sensu, jka dziecko nosiłam na rękach a nie w rozku :p dla Leny nie kupowałam, dostałam gratis do pościeli i teraz jedynie sie przydało bo przykrywam nim jak jest gorąco w nocy
a moje dzieci od urodzenia śpią pod kołdrą i nigdy nie zdarzyło sie zeby któraś sie przykryła na głowę, to są jakieś wymysły troche, bo tak samo kocem moze sie zakryć :]

No ja wlasnie Krolewno tez nie mam rozka... I nie planuje go kupowac bo sama moge sobie zrobic z kocyka ktory mi mama uszyla. Zobaczymy jakie to moje dziecie bedzie czy zimno czy cieplo lubne... Tatus spi opatulony po same uszy przy goracych nockach a mamusia rozkopuje sie lub spi na golaska hahahha :D mieszanka wybuchowa :D

Pianko a uzywasz tego laktatora?

Agacynda jak chcesz to ja mam laktator Aventu ręczny, co prawda dostałam uzywany, ale jest czysty wiadomo wyparzysz sobie itp. jak CI nie spasuje to kupisz inny :) oddam za darmo bo mi nie potrzebny, a nikt go nie chce kupic :p :) tylko musiałabys mi podac adres :) zobaczysz sobie a jak nie to wywalisz:)

Krolewno ja bym chciala kupic z medeli... Moze Sihayka by chciala z Aventu... Ale dziekuje baaaardzo za propozycje :)

Witam się :-)
pisałam do Was rano z pracy, ale post nie chciał się dodać :wściekła/y: ja nadal mam kaszel i katar ale taki lekki, że daję radę :tak: w pracy po urlopie dosłownie maniana tyle pracy :shocked2: chętnie poszłabym sobie na L4 ale taki 8 miesięczne :-p u mnie z tego cyklu nici jakiś strasznie dziwaczny jest ten cykl, bo jajniki bolały mnie od razu po @ i też wtedy miałam bj ale tempka niska a teraz tempka poszła w górę ale za to nic nie boli i tak ten cykl spisałam na straty mam nadzieje, że w następnym uda mi sie podejść do IUI :zawstydzona/y:
pozdrawiam Was dziewczynki i życzę miłego popołudnia i wieczorku :-)

PIANKA robę tak samo z tą ekipą misiową:-D

dziewczyny dzięki za pochwałe:*

SIHAYA ja miałam kupione 2 opakowania pampersów 1 i jedno opakowanie huggiesów 1. dostałam 2 opakówania pampków 1 i jeszcze dokupiłam 2:dry: a i jeszcze jedno opakowanie dada 1:-D moje dziecko długo w 1 chodziłó. dupeczke ma malą. teraz jestem na 2. miałam kilka opakowan pampersów2 a teraz kupuję dada 2. sa ok. dla mnie pampki, huggiesy i dady są fajne. choc dada 1 się nie sprawdziły. a 2 są super.

ASITA zdrówka!:*

witajcie
wizyta beznadzieja
miałam tylko ktg , lekarz stwierdził że wszystko ok, jak nic się nie będzie działo to w piątek znowu mam przyjść na ktg, nie powiedział kiedy cesarka, nie zrobił usg, nie sprawdził łożyska no nic kompletnie, chodził po oddziale i tylko raz zaszedł do mnie upewnić się kiedy ja mam termin porodu !!! powiedział że jakby coś się działo mam dzwonić, ale nawet nie wiem czy w nocy też czy nie? no taka zła wróciłam że szok, więc mam nadzieję że do piątku doczekam bo w z niedzieli na poniedziałek miałam skurcze takie dość porządne ehh

a ten laktator to jest strasznie potrzebny? bo ja wam powiem że nie mam żadnego? nie kupiłam nawet, mam herbatkę na laktację, osłonki na brodawki, krem na brodawki ale kurcze o tym laktatorze nawet jeszcze nie pomyślałam aj gapa jestem
a on pobudza laktację?

reklama
Eee no to szkoda ze taka wizyta... Nic sie w sumie nie dowiedzialas. Moze ta w piatek bedzie lepsza?

Ja czytalam ze zeby nie zaklocic sobie laktacji jak np nie masz dziecka przy sobie, to zeby sobie odciagnac pokarm. No i zeby tez pobudzac dodatkowo produkcje mleka. No i jak produkuje sie za duzo pokarmu to tez fajnie miec laktator...

Do góry