reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Reeeety jak Nadijka dziś fika, bryka... byłam u lekarki po kontynuację zwolnienia to po drodze momentami musiałam przystawać tak mnie kopsała, wbijała się w bok itp... może to z ciepła?? choć w domu teraz też harcuje na całego hehe... to Ci akrobatka rośnie;)
Teraz biorę się za drożdzówki - wymyśliłam, że nam zrobię na wyjazd:)
A potem jeszcze pakowanie i wózek mamy do odbioru;)

Agacynda współczuję wczorajszego grilla... ludzie to są dziwni.. grilek, luzik, zamiast spędzić fajnie, sympatycznie czas to wprowadzają chorą atmosferę... ehh

Królewno dzięki za stronkę, też skorzystam;)

Mamuśki a jakie pierwsze pieluszki kupowałyście??

Asitko lepiej się czujesz??? bo widzę, że katar i kaszel niby nadal męczą.. a tu białko się chyba zbliża;> choć w sumie jedno już miałaś;) no ciekawa jestem jak Ci się ten cykl ułoży:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczyny za ciepłe słowa, jakoś dam radę muszę

Pianko następna konsultacja w wrześniu bo muszą poczekać aż serduszko Antka trochę urośnie i wtd zobaczą

No dzisiaj Sihayko juz dostalam esemesy przepraszajace ale w d** mam, nawet nie odpisuje bo mnie do furii ta dziewucha doprowadza ostatnimi czasy... Cos sie jej poprzestawialo w glowie. Z naprawde sympatycznej dziewczyny z ktora i dalo sie posmiac i powaznie pogadac i napic i w ogole stala sie taka opryskliwa ze az sie odechciewa spedzac czas w jej towarzystwie. Potrafi sceny takie urzadzac w gronie mojej rodziny ze w glowie sie nie miesci i to podczas np niedzielnego obiadu.
A Twoja Nadka to korzysta poki moze z tego miejsca jakie jeszcze ma :-) w sumie niech jeszcze korzysta :-)) zrob mi tez prosze drozdzowek :-) a jakie robisz?? Jeju ja kompletnie lewus cukierniczy jestem... Jak tam wozek?? Rob zdjecie i pokazuj jeszcze przed wyjazdem :D oczywiscie runde po domu koniecznie musisz zrobic hehe ja zrobilam i to nie jedna hehe

Bylam dzisiaj we wro zeby kupic Malej i sobie potrzebne zalegajace na liscie produkty ale jak weszlam do babymaxx i zobaczylam ze laktator ktory chce kupic jest drozszy o 230 zl niz w internecie to wyszlam szybko... I weszlam tylko do ikei kupic wanienke i do domu...
Bylam tez na szkole rodzenia, pierwsze zajecia, suuuuuuper kobietka je prowadzi, bedzie od razu moja polozna srodowiskowa... :)) takze sie ciesze w sumie ze poszlam.

jeeee temat porodu... aż mnie ciarki przeszły:-D ale zgodzę się z jednym, że o bólu się zapomina. wie się, że byl i to duzy, ale z biegiem czasu to nie potrafi się go do niczego porównac. nawet ja już wyrastam ze strachu:-D

u nas jakoś leci. mała jak mała... nie chce spac ani jeśc więc norma:-D

alergolog...no cóż wyniki dobre, może bedą jej powtarzac badania, no ale pediatra przepisuje nam dalej mleko:)
neurolog ok. mała lepiej. kontrola za 3 miechy, nawet pani doktor była zdziwona, że Lenka potrafi się już obracac:)

normalnie fika mi dziewcze jak nie wiem co. co chwile fik na brzuch a potem drze pape bo bie chce tak leżec, ja ja obracam na plecki a ta znów fik i znów ryk bo na brzuchu jest... nie kumam tej laski:sorry::eek::-D

aaa no i jak się jej zbiera na bek, robi taką podkówke i krzyczy MAMOOOO:-D

Hehe Domik szalona ta Twoja Krolewna :-)) a Ty tak slodzilas mojej mamie a tu prosze jakie cuda w domu robisz!!! Cudownosci!! Musze mamie pokazac zeby mi tez takie zrobila :D

Ja dziś krótko i szybko bo za chwilkę wyjeżdżamy:)
Wracamy jakoś za 11 dni więc czekajcie z utęsknieniem:D hehe;) Pisać pewnie nie dam radę ale postaram się Was podczytywać z telefonu;)

Agacyndka drożdżóweczki już jadą kurierem;) są trzy wersje - pierwsza z truskawkami i borówkami, druga z serem i skórką pomarańczową a trzecia z powidłami;) Nieskromnie muszę przyznać, że mi wyszły <mniam> więc smacznego ;)

Domik no to pediatra się spisał:] oby wypisywał to mleko bez skrzywionej miny tak długo jak będzie trzeba:)

Pozdrowionka dla wszystkich, trzymajcie sie!!:)

Dziewczyny moze i glupie pytanie ale ja serio nie wiem... W czym dzieci spia? Bo chyba nie pod koldra, nie? Czy pod koldra?

AGACYNDA dzięki:* ja na maszynie to nie za bardzo. a moje dziela to pirwszy raz coś takiego zrobiłam:) mam juz krówke, sowę nr. 2, pieska i myszkę:-D chyba zacznę sprzedawac:-D

moja mała po urodzeniu spała w rożku, a potem pod kocykiem. bałam się pod kołderką bo duża i żeby się nie zakryła, ale to może moje wydziwy. dzieci też spią w takich spiworkach. ponoc fajne. ja mam ale ani razu jej nie założyłam

MGIEŁKA jak przeczytałam Twoją opowiesc o Oliwi to aż mi ciarki przeszły. dobrze, że mała zdrowa, buziaki dla myszki:*
KROLEWNA hahaha ale się usmiałam z Twojej opowiesci:-D

reklama
Domik zacznij bo sa rewelacyjne! Naprawde! Ta sowa mnie powalila :-))
No ja wlasnie nie wiem jak moja Myszka bedzie spala... Chyba bede robic z kocyka rozek. Bo te spiworki mi sie nie podobaja. Takze na poczatek bedzie w rozko-kocyku a pozniej to juz chyba pod kolderka... Nie wiem sama...

Do góry