reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

hej babeczki

ja dzisiaj do gina k**** mać na kontrole po porodzie, a humor mam taki ze bez kija nie podchodź... szlak mnie trafia bo byłam w tym przedszkolu zasranym te baby " co znowu chora " a co ja mogę za to że ona mi tak często choruje, jeżdżę z nią po specjalistach i nic wyniki ma idealne żadnych odchyleń od normy, tyle kasy co na nią idzie szczepioki witaminy no i nic nie pomaga jeden lekarz mi powiedział ze ona poprostu musi z tego wyrosnac

i je4szcze do tego wszystkiego do gina muszę iść z malym bo ama pojechała siostrę na lotnisko zawieść teściowa ma chory kręgosłup i dźwigać nie może maż w pracy ehhhh

dobra pomarudziłam ide poczytać co tam u was

Sihaya super ze cukier ok :)

Asita a gin sprawdzał co tam sie w środku dzieje u Ciebie bo masz Fasolkowo podejrzany wykres :)) trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
SIHAYA mam nadzieje, ze to nie był koszmar :-p
co do wyjazdu to mąż chciał nad morze w weekend wyjechać, ale nie wiem, jak z kaską, może pojedziemy i będziemy spać pod namoitem
AGNIESZKO Ty kochana mi tu nie czaruj bo już niejeden mój wykres wyglądał fasolkowo a fasolką się nie zakończył, już się pogodziłam, że bez IUI nie da rady :zawstydzona/y: co do wizyty u gin. to w sobotę byłam na konsultacji w klinice a na konsultacji niestety nie badają :no: tylko na wizycie, co do tempki to podejrzewa, że przez te upały mi świruje, ale nie ma się czym podniecać, bo przy takiej wysokiej nie raz miałam plamienia :confused2:

SIHAYA wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, dużo zdrówka dla Was, miłości szczęścia i spełnienia marzeń :-):tak::-) gratuluję dobrych wyników :-)

Dziękuję Asitko:) :* jeszcze 5,5 godziny i będziemy po sakramentalnym tak;) heh...

Ja się zbieram na echo... mam nadzieję, że nie spędzę całego popołudnia w szpitalnej kolejce;) do potem:)

My już po, ogólnie wszystko w porządku, piękne serduszko, książkowe przepływy... jedynie jakiś czas przewodzenia jest pod górną granicę, ale jeszcze w normie. Powodów do zmartwień nie ma, ale profilaktycznie, żeby czegoś nie przeoczyć ponowne echo za 5 tyg.
Poza tym mała bardzo ruchliwa, obie panie dr stwierdziły, że baletnica mała rośnie;) ale jak trzeba było porobić pomiary to grzeczniutko ustawiała się jak trzeba;)

SIHAYA to dobrze, że wszystko Ok, zobaczysz pójdziesz za 5 tygodni i już wszystko będzie cacy :tak:
mi została jeszcze 1h i 20 min. pracy

Ostatnia edycja:
reklama
macie z dzisiaj baletnicę;) SZYDLAK_36.JPG

Asitko dziękuję:) Ogólnie jestem dobrej myśli co do tej kontroli; pani dr wszystko mi wyjaśniła, nawet jeśli ten czas byłby gorszy niż teraz to i tak nie ma powodu do zmartwień... więc jestem spokojna:)

(...) 1h20 - to w zasadzie możesz powoli pakować się i zbierać do domu hihi...;) zanim torebkę skompletujesz, toaletę zaliczysz, posprzątasz biurko i wszystko...;)

Załączniki

• SZYDLAK_36.JPG
    SZYDLAK_36.JPG
    14,2 KB · Wyświetleń: 35
Do góry