reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

No i Sihayka bardzo dobrze. Takie malunkie ubrania to lepiej chyba uzywki. Ja za pozno doszlam do takich wnioskow. Ale wiekszosc ubranek mam od kuzynki pozyczone wiec w sumie nie wydalam fortuny... A na allegro maja tyle pieknych zestawow.

reklama
Hej :)
Agnieszko jak mebelki? dotarły takie jak chciałaś?
domik jak wyniki córy? ok? nieprzyjemni lekarze niestety czasem się trafią, jak byłam z córą jak była maleńka u chirurga dziecięcego to też lekarz dziadek nawet z krzesła nie wstał więc zapytałam czy może dziecko rozebrać to by zbadał to stwierdził no mogę zbadać, obmacał i diagnoza postawiona eeeeeeeeee za m-c do kontroli :eek::confused2:fachowcy...
Asita czekamy na wieści
Sihaya rzodkiewka zaakceptowana :-D dziś próbuję z migdałami ;-)
agacynda dziewczynki chyba takie dokucznice z sikaniem bo z córą też latałam jak kot z pęcherzem, nie zdążyłam do pokoju wrócić a już leciałam na parę kropli a z synkiem było w miarę ok z tym że często kopał po pęcherzu :-D z córą smarowałam się Palmersem a teraz zwykłym balsamem Nivea lub Garniera i rozstępy się nie zrobiły, za to pojawiły się na piersiach jak zaczęłam karmić pomimo smarowania:confused2:ale dość ładnie zminimalizował je krem Perfecta Mama do biustu, na opuchnięte nogi też się świetnie sprawdził krem z tej serii:tak:
Noelle akurat na tym etapie małego nie ważyłam ale też myślę że jak na cycku to niech ma na żądanie ile chce :tak:mój siostrzeniec jest młodszy od mojej małej 10 m-cy a wagowo już ją prawie dogonił, od początku był kluska ale lekarz nie kazał ograniczać cycka. Znajomej córa za to na butli bardzo rosła i lekarz kazał wodą oszukiwać. Kubusiowi waga idzie powoli ale wszystko w długość idzie - ma już +12 cm a tu nawet 3 m-cy nie ma :szok:normalnie z dnia na dzień widać jak się wydłuża a ciuszki są na jeden góra dwa razy i do odłożenia - siatkarz mi wyrośnie z tego mojego szczypiorka ;-)

Generalnie niektóre z tych rzeczy mnie nie interesują (przynajmniej na dzień dzisiejszy hehe) ale tego tyle jest, że nawet jak połowa z tego będzie ok to i tak zrobię interes roku;)

No i zaczęłam oglądać wózki używki:d oszaleję hehehe...

a właśnie... Pianka mi przypomniała;) Agacyndka - ja tez wstaję w nocy raz to standard już od paru miesięcy, a ostatnio zdarza się również 2-3 razy:)
Pianeczko to smacznego migdałowego Wam obojgu życzę:) ale rośnie chciałoby się napisać "maluszek";) ale gdzie tam mu już do maluszka:) super:)

A Asitka teraz na 14ą miała jechać... oby wizyta była udana...

Ostatnia edycja:
Asitko koniecznie czekam na relacje z wizyty.

Gosiuuu Kochana napisz jak Ci sie wozek sprawuje i czy Saruni nie jest za ciasno w gondolce, bo one sie takie male wydaja... tzn waskie

Agacyndo ja rozstępy mam tylko na piersiach niestety bo urosły o dwa rozmiary

Pianeczko meble doszły i jestem zadowolona dzisiaj byliśmy szafę trzydrzwiową zamawiać
jeszcze tylko zlew do kuchni no i bateria , do łazienki deszczownica i wsio :)
Mały naprawdę rośnie jak na drożdżach mój Antek to idzie w mase :) mała kulka a na cm to ma dopiero +2

Asita konicznie daj znać ja tam po wizycie . A Ty masz kochana bardzo piękny wykresik

aaa Agacyndo śliczny kocyk:)

Patrzcie kobietki jakie czadowe trampeczki dla małych księżniczek :)
http://allegro.pl/trampki-panterka-miekkie-pierwsze-buciki-rozm-18-i3303190278.html

Ostatnia edycja:
A dziekuje Agniesiu, mama wlasnie szyje nastepny :-)) no ja narazie rozstepow na piersiach nie mam bo mi cycki prawie nic nie urosly...
A Twoj Mezczyzna to dobrze ze narazie po dlugosci nie rosnie, to ubrankami dluzej sie nacieszysz :D
Fajnie ze juz niewiele zostalo w kwestii mebli. Jeszcze troszke i sie bedziecie przeprowadzac. :D

A ja dzisiaj ogladalam domki jednorodzinne, ale to odlegle marzenie...

A buci cudne :D

Dziewczyny ja już bym mogła się przeprowadza nawet bez tego zlewu no ale niestety mojemu mężowi ciągle czegoś brakuje i twierdzi że jeszcze nie gotowe

tyle tych bucików jest dla dziewczynek a dla chłopców nic... sam szajs, szukam dla Antka nowych bo trampki już mi się znudziły może jakieś sandałki znajdę

reklama
Do góry