skasowało mi posta a był taki długi.. uhhhh...
to teraz w skrócie:
Agnieszko kuruj się tam!!
Królewno Lenka boska w tej czapuli!! zdrówka dla niej
a z gotowaniem młodej mam zamiar za przykładem Pianki dać radę
Paulinko Lilianaaaaa mmmm.. pięknie
i Jakub też bardzo mi się podoba - tak bym chciała dac chłopcu gdybym 1) miała chłopca 2) m się zgodził bo ma jakąś awersje do tego imienia hihi
Domik dzięki za noelkowe wieści
a jak Ty się ogarniasz teraz, hm?? bo po pierwsze Twoje dolegliwości, dwa zblizające się święta i trzy zamówienia które pewnie teraz się sypia przed Gwiazdką;> i tym delikatnym sposobem powiedz mi kochana czy przyjmiesz ode mnie zamówienie?;D
Noelle!! trzymaj się tam dzielnie i czekamy na Ciebie!!
Agacyndka Anielka cudna hehehe...
Sukienka bez okazji, dla lepszego samopoczucia i równowagi psychicznej
żeby pamiętać, że poza nosidełkiem i mleczarnią jestem też kobietą haha
a przy okazji może akurat na Wigilię będzie
U nas kolejny dzień marudzenia, nie wiem czy skok czy ki diabeł..:/ od poniedziałku tak się "bawimy"
W e wtorek byłysmy na szczepieniu, zaliczone bez problemu:] dzielna Naduśka:] za to mało przybrała na wadze przez ostatni miesiąc i mamy zrobić morfo, mocz i żelazo :/ ehhh..:/ a 20ego na kontrolę wagi.
Na nocne baki mamy podawać przed snem espumisan - na razie dwa razy dostała i nie wiem czy coś on daje.. w pierwszą noc na pewno nie.. a w tą ciężko powiedzieć, czy przespała noc dzięki niemu czy to zbieg okoliczności.. zobaczymy przez kolejne noce jak będzie.
No i przepraszam za ciągły brak zdjęć
ale muszę m. zmolestować żeby zgrał ze swojego tel. niemniej pamiętam o nich i wstawię na pewno!!