reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Agacynda planuję zapytać go na następnej wizycie tj. 23 grudnia. Będziemy mieli wtedy prezent pod choinkę:) A jak się nie da to w sumie nie wiem czy potem będę chciała wiedzieć.Wczoraj dzwonił do nas Ł kuzyn, któremu ma się urodzić dziecko na koniec maja. Będą mieli drugiego chłopca. Więc od razu w człowieku się odzywa takie coś, że też baaaardzo chciałby już wiedzieć:)))

reklama
Domik dobrze, że u Ciebie lepiej:)
A Lencia zuch dziewczynka:)

Paulinko ale brzunio!! fajjjjnie:)

U nas byli znajomi ostatnio z synkiem 2,5lat i... dwumiesięczną fasoliną w brzuchu i tak mi się zatęskniło za ciąża hehe... tylko ten poród... uhh..:/

Królewno super, że Lenka tak już wszystko wcina:) Ja tez mam plan bezsłoiczkowy na przyszłość;) teraz przy sobie przetestowałam gotowanie na dwie diety - normalną męża i okrojoną moją więc wprawę już mam haha:D

Anulk@ jak urodzi ma mi dać znać dziewczyny:) ostatnio smsowała, że jeszcze czeka:)

A to mój dzisiejszy nabytek:] ta kupione i przymierzona przez siorę, a potem wyslana do mnie kurierem haha:
Product Detail | H&M PL

PAULINKA brzusio cudny!!! napatrzeć się nie mogę :)
SIHAYA mmm będzie z Ciebie bombowa mamuśka. sukienka jest cuuudna!!! mam podobną :p

Lenka śpi więc chwila oddechu dla mnie. po południu za ciasto na pierniczki musze się zabrac a taaaak mi się nie chce...

Anulka gratulacje ogromne!!!! Dużo zdrówka dla Was!!!!

Paulinko trzymam kciuki za corcie :) brzusio piękny masz :) pogratuluj Basik i Lalus jak masz z nimi kontakt i jeśli mają chęć to niech się dołączą :)

Mmmm Sihayko piękna sukienka! Sexy mama będziesz ;)

A wgl to gdzie są nowe zdjęcie Nadki i Nelki hmmm?? Dawać je tutaj ;)

Domik super że Lenka tak się cieszy z prezentów :) fajnie że choć na chwilę potrafi się czymś zająć nasz mały rojber ;) a Ty złota kobieta jesteś, kiedy Ty znajdujesz czas żeby szyć i jeszcze pierniczki robić :)

Agacynda miłego pobytu u rodziców :) filmik nagrałas pływania w dużej wannie? :) super że tak ładnie Nelka już śpi i oby tak zostało :)

U nas ok, dziś basen. Sara budzi się w nocy tylko raz na jedzenie i śpi do 8 także się wysypiam :) na Mikolaja dostała zabawki do kąpieli Przyjaciele z wanny FP, taką biedroneczke z grzechotkami która gra i jeździ, dużą piłkę Oball z malutką w środku, coś Ala pociąg grający ze zwierzakami :)

Anulko gratuluję synusia i czekam na fotkę:)

Gosiak z Basikiem mam jako taki kontakt na staraczkach, a Laluś podejrzałam na wykresiku, że jest mniej więcej na tym etapie co ja:)

Imię wybraliśmy:)) W związku z tym, że mam przeczucie, że chłopak to dla chłopca. Leon Jakub:))

Anulka: gratulacje !

Sihaya: ja dawałam słoiiki do tej pory, bo gotowanie dla takiego malucha jest pracochłonne :p ale teraz Lena je to co my, tylko niedoprawione :p wiec juz ok :)

Agacynda: u mnie migrene wywołują niektóre rzeczy co zjem, dlate4go ich nie jem i od 3 tyogdni głowa nie boli!! :)) a umiesnionego brzucha nie ma haha :p nadal mi odstaje :p ale schudłam już 2 kg i tak co około 2 dni mi ubywa 0,3 kg wiec jest dobrze :p jeszcze ok 1,5 /2kg do celu :p

Lenka ma katarek :( bidulka :(( inhaluje ją solą i mucosolvanem, teraz śpi juz 1,5 godziny.. boje sie ze coś wiecej to jest.. ehhh nie wiadomo czy sie zaraziła od nas czy to od zębów katar.. ale ide z nią po 18 na yżur niech sprawdzi czy coś w płucach nie ma :)

reklama
Paulina: jaki już duzy brzuszek :D

gdzie są jakieś foty maluchów??

a tu moja kropka :)

Załączniki

• 1459279_10200408819901757_1533430696_n.jpg
    1459279_10200408819901757_1533430696_n.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 51
Do góry