reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

musicie się obejśc smakiem bo nie mam mozliwości wstawienia tu filmiku i nie zobaczycie tańczącej Lenki :)

u nas bez zmian. a raczej małe zmiany bo mała ma okropne policzki :( takie czerwone i wygląda to jak skorupa .... masakra...

reklama
Sihayko no to pozostalo Ci czekac jeszcze dwa tygodnie i obserwowac Nadke. Moze faktycznie przejdzie z wiekiem.
Ojoj te chrzciny to juz! Matkooo...

Krolewno widzialam te pudelkowe harce hehehehe super sobie radzi Lenka :-) a skoro lekarz stwierdzil ze Majce nic nie jest to szybko minie :)
No ja tez pojde w spirale bo mnie mecza tabletki. Brzuch mnie boli, waga co chwile w dol i w gore, puchne strasznie a feeeee... A libido szkoda gadac.

Dooomik oj nieee :( i co z tymi policzkami teraz? To wina azs?
a na fb wstawisz Lenke? :-)

Ja po kanalowym wczoraj. Yhs normalnie jak siadam na fotel dentystyczny to momentalnie jestem mokra z nerwow. Jeszcze zostaly mi 3 wizyty, jedna na dokonczenie tej kanalowki a dwie na ostatniego zeba i bedzie juz wszystko zrobione. Bede mogla wybielic zęby na wesele :D hehehe
Wczoraj testowalam moja ukochana fasolke szparagowa i jest dobrze :-) troszke stekania bylo u Nelki ale zadnej kolki :)
Wrzaski tez sie skonczyly tfu tfu wiec mialam tydzien tylko kolkowy. Takze podziwiam Was Dziewczynki te, ktore zmagaly sie dluzej.

hej kobiettki :)

Asitka trzymam kciki kochana&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Domi biedna Lenka buziolki dla niej :****

ja mam chwilke dla siebie więc wpadłam was poczytać i pochwalić się ze mój Antoś spiewa i klaska hee takim piskliwym głosikiem śpiewa lalalala strasznie śmieszny jest,a jak go rozbiorę przed kąpaniem i usiądzie to wygląda jak mały posążek buddy fałdka na fałdce :)

Wiecie szukałam prezentu dla Dominika na gwiazdkę i trafiłam na te lalki te drogie wyglądają jak żywe są tak piękne że aż przerażające
lhttp://allegro.pl/lalki-i-akcesoria-reborn-84906?counters=1&offerTypeBuyNow=1&order=t

a co tutaj taka cisza?

Agniesiu super, że z Antosia taki śpiewak :-) może jakiś talent rośnie ? :-)
Mały budda hihihi słodziak :D
A te lalki bardzo realistyczne ale faktycznie przerażające :-)

U nas dobrze, Nelka coraz fajniej zaczyna bawić się zabawkami :-) dzisiaj wyczaiła, że można zrzucać na ziemię misie a matka podnosi. A jaka radocha przy tym :-)) hehehe

hejo lasence:) ale cisza!!! u nas lepiej. z policzków prawie znikneło :)

AGACYNDA albo wina azs albo coś ja uczuliło. ale co?? nie mam pojęcia. Nelka cwaniaczek :)
AGNIESZKA hahaha to Ci Antos artystyczna dusza. a lalki widziałam juz. faktycznie tak prawdziwe, że az przerażające.

pokaze Wam apaszkę dla Mikołaja PAULINKI IMG_2066.jpg

Załączniki

• IMG_2066.jpg
    IMG_2066.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 51
witajcie
jestem wykończona i mało się udzielam
mąż dalej na poligonie
Oliwia kończy przeziębienie
mała jakby od wczoraj większy katar
noc przeszła jako tako, na cycku wisiała praktycznie co godzinę
kurde jak tak słucham jak dziecko potrafi pospać na butli to aż mnie korcie ehhh ale nie zaparłam się
w dzień na spacerze tylko śpi dłużej, a dziś u nas pada więc siedzimy w domu więc robi sobie jedynie 30 minutowe drzemki teraz też już się wierci ehh
a w ogóle to wczoraj i mnie jakaś choroba rozbierała a na dodatek przypomniał sobie o mnie mój ząb ehh ( mam do operacyjnego usunięcia niewyrżniętą ósemkę, zanim zdąrzyła wyjść już się zepsuła, poza tym prawie nie wyszła i czasem boli od ciąży, miałam usunąć jak przestanę karmić, ale teraz mam nadzieję że doczekam chociaż do stycznia, wtedy mała już będzie więcej rzeczy jeść i nie będę musiała jej dawać mm

buziaki dziewczyny

sihaya mam do ciebie pytanie, lekarka kazała nam ćwiczyć podciąganie za rączki gdyż mała cwana bestia przy takim złapaniu jej nie podnosi głowy tylko od razu zapiera się piętami i robi lekki mostek ,dupka do góry plecy też, lekarka powiedziała że super, że widać jaka jest wyjątkowo sprawna, ale mimo wszystko to złą reakcja, więc próbuje ćwiczyć z nią ale za chiny nie chce pojąć żeby podnieść głowe tylko od razu jak tylko złapie za ręce ona bach i dupa w górze ehhh a na brzuchu super wysoko trzyma głowę, może doradzisz co zrobić z tym fantem?

czeeeeeeść:)
przez weekend mnie nie było i już się stęskniłam haha...
My już po chrzcinach:) wyjątkowo udanych - należy dodać:)
W kościele Nadka spała pięknie, potem w czasie domowej biesiady trochę mniej ale i tak była dzielna i grzeczna:)
A ile ja się pyszności najadłam!! po trochu oczywiście próbowałam,niektóre składniki np. z sałatek wybierałam na wszelki wypadek ale poza tym... mmmmmm.... mniaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm.... teraz dopiero poczułam jak mi tych wszystkich smaków brakuje:) na szczęście Nadusia wyrozumiała była dla matki i żadnymi dolegliwościami brzuszkowymi nie zareagowała!!

Mgiełko tak jak zawsze każdej z osobna Wam piszę, że nie lubię doradzać nie widząc dziecka ale ciężko też nie pomóc nie zasugerować czegoś...;) nie wiem jak się "mieścicie" z Nastką, jak jest duża bo możesz położyć ją sobie na kolanach tak żeby nóżki miała trochę podkurczona oparte o Twój tułów i w tej pozycji dajesz palce do chwycenia i jeśli się dźwignie to nie musisz wysoko "ciągnąć" ją wystarczy żeby głowę oderwała; w ten sposób trudniej zrobić jej mostek więc może załapie żeby się dźwignąć do przodu:) jak coś to pisz, będziemy myśleć dalej;)

a jeszcze pochwale się matą: http://www.firmy.net/WZFTX,mata-edukacyjna-tiny-love,HPCR.html ostatecznie na nią padł wybór i jesteśmy bardzo zadowoleni, super kolorowa jest -zdjęcia tego tak nie oddają nawet:)

Ostatnia edycja:
reklama
Anulk@ co słychać? rozkoszujesz się ostatnimi tygodniami z brzuszkiem? ;-)mam nadzieję że się po cichu nie rozpakowujesz?:cool2:
paulinko czekam na wieści z wizyty! pochwal się fotkami z USG :-)
domik super że z Lenki taki głodomorek i wszystko wcina :-D moja miała tak samo, był nawet czas w którym żeby spokojnie zjeść trzeba było się przed nią chować :-D a teraz ma dni kiedy przez cały dzień zje pół jogurtu za to na następny dzień lub za dwa nadrabia za nas wszystkich :rofl2:
Sihaya super że chrzciny udane! pochwal się jak Nadia aniołeczek wyglądała :tak: też mamy matę z Tiny Love i jest najfajniejsza
agacynda jak idzie Anieli samodzielne spanie?
Agnieszko artysta Ci rośnie :-D mały budda może w Bollywood karierę zrobi? :-D
mgiełko jak Cię to podbuduje to mój mały spał tyle samo po kaszce lub mleku modyf. jak po cycku także butla nie gwarantuje przespanych nocy ;-)
królewno zdolną masz córę!
Asitko co słychać?
Gosiak jak Sarunia?

Do góry