reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Anulka w nocy tak, na lezaco tylko cycka wystawiam i Nelka wcina. Na poczatku siadalam na brzegu lozka ale pozniej mi sie przestalo chciec jak odkrylam komfort lezenia i karmienia :)

reklama
No dziewczyny nooo... Co tu taka cisza? Meldowac siebie i swoje pociechy :D

Paulinko a Ty jak sie czujesz Kochana? Samopoczucie w porzadku?

Sihayko jak kuchenne przyjemnosci? :-) czego sie najadlas :p ?

Gosiu ja caly czas czekam na zdjecie Gwiazduni w kolczykach :-)

Anulka a Ty jak sie zajmujesz dziecmi siostry to sie nie przemeczasz za bardzo? Bo 4 i 6 latki wymagaja troche uwagi, nie?

Domik jak tam Lencia? Daje Mamusi odpoczac?

Pianko jak tam Gryzon maly? ;-)

Agniesiu jak Twoje dwa Dziubaski? :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulinko noo a czemu jeszcze nie pokazałas nam zdjęcia dzidziolinka?

Agacynda zazdroszczę zaprogramowania Nelki ;) a zdjecie możesz zobaczyć na FB ;)

Hej
domik pisała że z Lenką już lepiej :-) za to ją dopadł okrutny ból nerek i zastanawiała się wczoraj czy nie jechać na pogotowie bo tabletki nic nie dają :no: ale podczytuje nas i przesyła buziaki :-)
Gosiak ja widziałam kolczyki na fb :-D płakała przy przebijaniu? sama jej przebiłaś?
Anulk@ przed rozwiązaniem pochwal się jeszcze brzucholkiem :tak:
agacynda gryzoń rośnie, ostatnio się najeść nie może ciągle je...:baffled: wczoraj zabrał siostrze mazak i zanim do niego dobiegłam zrobił sobie błękitny makijaż na całej twarzy....:rofl2:

My w sobotę w nocy jedziemy na tydzień do teściów także na jakiś czas znikam, trzymajcie więc kciuki za moje zdrowie psychiczne no i za Kubulka bo to jego pierwsza dłuuuuuga podróż 600km :baffled: Anulk@ a Tobie kochana życzę szybkiego, sprawnego, w miarę bezbolesnego porodu i samych pięknych chwil z synkiem - tak na zapas gdyby Maks zdecydował się wyjść przed moim powrotem na bb :-D

Pianko dzięki za info od Domik. Sara zaplakala może z 5 sek przy przebijaniu. A w jakim sensie czy sama jej przebijalam?? Będę trzymała kciuki za Wasze zdrówko i dobre samopoczucie ;) a na ile wybywacie?

Gosiak w sensie czy sama w domu jej ucho przekułaś czy kosmetyczka? a my jedziemy na cały okrutny tydzień, no chyba że nie damy rady tyle wysiedzieć :rolleyes2::-p

Nie,no kosmetyczka. Nie odwazylabym sobie ucha przebić a co dopiero dziecku ;) o to długo będziesz u mamusi siedzieć ;) mam nadzieję że wrócisz cała i zdrowa ;)

Pianko no to trzymajcie się tam - spokojnego tygodnia Ci życzę :tak::tak:

Agacyndo - ja tylko popołudniami z nimi jestem, bo moja siostra ma pacjentów czasem do 23. Cieszy mnie to bardzo, bo tak zazwyczaj to tylko gościnnie się widzimy, a teraz ich mogę porozpieszczać ciasteczkami, które razem robimy :tak:

jeśli chodzi o mój brzucholek to zatrzymał się na 111cm :) i co dziwne, odkąd przekroczyłam koniec 36.tc i już można się rozpakować, to ja się lepiej czuję niż 2 tyg temu i to o wiele:tak: - teraz to zaczynam się martwić, zeby Maksymilian nie miał zamiaru siedzieć dłużej, bo ja się tak zafiksowałam na tym 6.12, a on mi tu psikusa zrobi...

reklama
Hejka:)

Zdjęcia chrzcielnej Nadijki wstawię kochane po niedzieli, jak odzyskam aparat:D

Agacynda najadam się najadam haha... zupa brokułowa już za mną, zapiekanka z ziemniaków z warzywami, dziś gulasz a la węgierski - tyle, że łagodniejszy;) banan, maliny, sałatka z rukoli, pomidorów i pieczonej papryki:) ależ mi tego wszystkiego brakowało!! jak na razie Nadia nie wyraża sprzeciwu więc co rusz testuję coś nowego;)
Na fb wypatrzyłam, że furkę sprzedajesz i jakie było moje zaskoczenie, że mazdę... my z m. fanami mazd jesteśmy - teraz mamy już czwartą:D a mój m. to totalny bzik na ich punkcie;)

Anulk@ ja z nocnym karmieniem podobnie jak Agatka, cyca wyciągam tylko i Nadia wcina;)

Asitko trzymam kciuki!! póki co ładnie to wygląda&&&& szkoda kurcze, że jakość spadła ale wiesz... te twardziele co są miejmy nadzieję wystarczą i jeden z nich pokaże na co go stać! :]

Gosiaaaaaak Sarunia jest boska po prostu!! księżniczka:) i bardzo mnie cieszy, że przebiłaś jej uszka, bo moja dostała kolczyki i tak liczyłam kiedy jej przebić pomyślałam, że za jakieś dwa miesiące, tak już w nowym roku... szwagierka oczy na mnie wywaliła, że tak szybko chcę, że przeciez będzie ją boleć, ropieć itp... ale jak widać nie ma reguły:) a niech królewna uczy się być kobietą od małego;D

Domik jak nereczki?? Mam nadzieje, że lepiej.... co łykasz? żurawinka, furaginum, urosept??

Pianko haha to Kubulek artysta rośnie:D kochany rozrabiaka:) udanego wyjazdu życzę!! i spokojnej podróży:)

Paulinko a gdzie zdjęcie tego malutkiego człowieczka, hmm??? przedstawiłabyś go ciociom;]

Do góry