reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Anulka w nocy tak, na lezaco tylko cycka wystawiam i Nelka wcina. Na poczatku siadalam na brzegu lozka ale pozniej mi sie przestalo chciec jak odkrylam komfort lezenia i karmienia :)

reklama
No dziewczyny nooo... Co tu taka cisza? Meldowac siebie i swoje pociechy :D

Paulinko a Ty jak sie czujesz Kochana? Samopoczucie w porzadku?

Sihayko jak kuchenne przyjemnosci? :-) czego sie najadlas :p ?

Gosiu ja caly czas czekam na zdjecie Gwiazduni w kolczykach :-)

Anulka a Ty jak sie zajmujesz dziecmi siostry to sie nie przemeczasz za bardzo? Bo 4 i 6 latki wymagaja troche uwagi, nie?

Domik jak tam Lencia? Daje Mamusi odpoczac?

Pianko jak tam Gryzon maly? ;-)

Agniesiu jak Twoje dwa Dziubaski? :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulinko noo a czemu jeszcze nie pokazałas nam zdjęcia dzidziolinka?

Agacynda zazdroszczę zaprogramowania Nelki ;) a zdjecie możesz zobaczyć na FB ;)

Hej
domik pisała że z Lenką już lepiej :-) za to ją dopadł okrutny ból nerek i zastanawiała się wczoraj czy nie jechać na pogotowie bo tabletki nic nie dają :no: ale podczytuje nas i przesyła buziaki :-)
Gosiak ja widziałam kolczyki na fb :-D płakała przy przebijaniu? sama jej przebiłaś?
Anulk@ przed rozwiązaniem pochwal się jeszcze brzucholkiem :tak:
agacynda gryzoń rośnie, ostatnio się najeść nie może ciągle je...:baffled: wczoraj zabrał siostrze mazak i zanim do niego dobiegłam zrobił sobie błękitny makijaż na całej twarzy....:rofl2:

My w sobotę w nocy jedziemy na tydzień do teściów także na jakiś czas znikam, trzymajcie więc kciuki za moje zdrowie psychiczne no i za Kubulka bo to jego pierwsza dłuuuuuga podróż 600km :baffled: Anulk@ a Tobie kochana życzę szybkiego, sprawnego, w miarę bezbolesnego porodu i samych pięknych chwil z synkiem - tak na zapas gdyby Maks zdecydował się wyjść przed moim powrotem na bb :-D

Pianko dzięki za info od Domik. Sara zaplakala może z 5 sek przy przebijaniu. A w jakim sensie czy sama jej przebijalam?? Będę trzymała kciuki za Wasze zdrówko i dobre samopoczucie ;) a na ile wybywacie?

Gosiak w sensie czy sama w domu jej ucho przekułaś czy kosmetyczka? a my jedziemy na cały okrutny tydzień, no chyba że nie damy rady tyle wysiedzieć :rolleyes2::-p

Nie,no kosmetyczka. Nie odwazylabym sobie ucha przebić a co dopiero dziecku ;) o to długo będziesz u mamusi siedzieć ;) mam nadzieję że wrócisz cała i zdrowa ;)

Pianko no to trzymajcie się tam - spokojnego tygodnia Ci życzę :tak::tak:

Agacyndo - ja tylko popołudniami z nimi jestem, bo moja siostra ma pacjentów czasem do 23. Cieszy mnie to bardzo, bo tak zazwyczaj to tylko gościnnie się widzimy, a teraz ich mogę porozpieszczać ciasteczkami, które razem robimy :tak:

jeśli chodzi o mój brzucholek to zatrzymał się na 111cm :) i co dziwne, odkąd przekroczyłam koniec 36.tc i już można się rozpakować, to ja się lepiej czuję niż 2 tyg temu i to o wiele:tak: - teraz to zaczynam się martwić, zeby Maksymilian nie miał zamiaru siedzieć dłużej, bo ja się tak zafiksowałam na tym 6.12, a on mi tu psikusa zrobi...

reklama
Hejka:)

Zdjęcia chrzcielnej Nadijki wstawię kochane po niedzieli, jak odzyskam aparat:D

Agacynda najadam się najadam haha... zupa brokułowa już za mną, zapiekanka z ziemniaków z warzywami, dziś gulasz a la węgierski - tyle, że łagodniejszy;) banan, maliny, sałatka z rukoli, pomidorów i pieczonej papryki:) ależ mi tego wszystkiego brakowało!! jak na razie Nadia nie wyraża sprzeciwu więc co rusz testuję coś nowego;)
Na fb wypatrzyłam, że furkę sprzedajesz i jakie było moje zaskoczenie, że mazdę... my z m. fanami mazd jesteśmy - teraz mamy już czwartą:D a mój m. to totalny bzik na ich punkcie;)

Anulk@ ja z nocnym karmieniem podobnie jak Agatka, cyca wyciągam tylko i Nadia wcina;)

Asitko trzymam kciuki!! póki co ładnie to wygląda&&&& szkoda kurcze, że jakość spadła ale wiesz... te twardziele co są miejmy nadzieję wystarczą i jeden z nich pokaże na co go stać! :]

Gosiaaaaaak Sarunia jest boska po prostu!! księżniczka:) i bardzo mnie cieszy, że przebiłaś jej uszka, bo moja dostała kolczyki i tak liczyłam kiedy jej przebić pomyślałam, że za jakieś dwa miesiące, tak już w nowym roku... szwagierka oczy na mnie wywaliła, że tak szybko chcę, że przeciez będzie ją boleć, ropieć itp... ale jak widać nie ma reguły:) a niech królewna uczy się być kobietą od małego;D

Domik jak nereczki?? Mam nadzieje, że lepiej.... co łykasz? żurawinka, furaginum, urosept??

Pianko haha to Kubulek artysta rośnie:D kochany rozrabiaka:) udanego wyjazdu życzę!! i spokojnej podróży:)

Paulinko a gdzie zdjęcie tego malutkiego człowieczka, hmm??? przedstawiłabyś go ciociom;]

Do góry