Hejka
Zdjęcia chrzcielnej Nadijki wstawię kochane po niedzieli, jak odzyskam aparat
Agacynda najadam się najadam haha... zupa brokułowa już za mną, zapiekanka z ziemniaków z warzywami, dziś gulasz a la węgierski - tyle, że łagodniejszy
banan, maliny, sałatka z rukoli, pomidorów i pieczonej papryki
ależ mi tego wszystkiego brakowało!! jak na razie Nadia nie wyraża sprzeciwu więc co rusz testuję coś nowego
Na fb wypatrzyłam, że furkę sprzedajesz i jakie było moje zaskoczenie, że mazdę... my z m. fanami mazd jesteśmy - teraz mamy już czwartą
a mój m. to totalny bzik na ich punkcie
Anulk@ ja z nocnym karmieniem podobnie jak Agatka, cyca wyciągam tylko i Nadia wcina
Asitko trzymam kciuki!! póki co ładnie to wygląda&&&& szkoda kurcze, że jakość spadła ale wiesz... te twardziele co są miejmy nadzieję wystarczą i jeden z nich pokaże na co go stać! :]
Gosiaaaaaak Sarunia jest boska po prostu!! księżniczka
i bardzo mnie cieszy, że przebiłaś jej uszka, bo moja dostała kolczyki i tak liczyłam kiedy jej przebić pomyślałam, że za jakieś dwa miesiące, tak już w nowym roku... szwagierka oczy na mnie wywaliła, że tak szybko chcę, że przeciez będzie ją boleć, ropieć itp... ale jak widać nie ma reguły
a niech królewna uczy się być kobietą od małego;D
Domik jak nereczki?? Mam nadzieje, że lepiej.... co łykasz? żurawinka, furaginum, urosept??
Pianko haha to Kubulek artysta rośnie
kochany rozrabiaka
udanego wyjazdu życzę!! i spokojnej podróży
Paulinko a gdzie zdjęcie tego malutkiego człowieczka, hmm??? przedstawiłabyś go ciociom;]