Jestem i ja
Z butlą jakby się uspokoiło, ciągnie cyca ładnie w nocy i w dzień więc mam nadzieję, że to był tylko chwilowy kryzys
Śluz bez zmian...
i coraz bardziej Mgiełko zaczynam skłaniać się ku Twojej teorii, że minie "z wiekiem" jak jej jelitka dojrzeją.
Z nowości... od jakiegoś tygodnia Nadia męczy się co noc z bąkami i kupskiem - co kilka godzin stęka przez sen, wierci się strasznie,podkurcza nóżki, czasem budzi się z płaczem... i nic... (poza bąkami które puszcza) dopiero ok 5.30 - 6ej (każdego dnia regularnie) wypełnia pieluchę, że się tak wyrażę i od razu na buźce banan od ucha do ucha
Agacynda w menu z nowości: pieczona brzoskwinia i dziś próbnie 3pierożki z jagodami
A w zapasach już brokuł czeka więc za jakieś 2 dni kolejny test - zupa brokułowa
Dobrze, że Nelka wczoraj już się nie męczyła i trzymam kciuki żeby tak zostało.
Piankoooo ałć!! to Ci Gryzak - Kubulek! a że woli kanapki nie ma się co dziwić, facet w końcu
potrzebuje porządnego jadła a nie jakieś tam mleczko jak dla dzidziusiów...
a te jego oczyska!! oj serca dziewczynom będzie nimi skradał
Domik siły kochana! daje Ci Lencia popalić, oj daje!
Agnieszko kamień z serca chyba, że Dominice przeszło, prawda? ciekawe co to było, ale najważniejsze, że już za Wami!!
AAAAAAAAASSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTKAAAAAAAAAAAA HOOOOOOOOP HOOOOOOOOOOOOOP???????\
Anulk@, Paulinko a jak u Was?? Anulk@ jakieś przepowiadające dolegliwości moze?;>