reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Hej :) na chwilkę wpadam zobaczyć co u naszych ciężarówek, dzisiaj cały dzień na wysokich obrotach i powoli padam
agacynda czekamy na wieści! nie daj się kochana i opowiedz Anielce jak fajnie będzie u mamy w ramionach to może się kobitka zdecyduje :-) ale w dwupaku to na pewno już nie wrócisz ;-)
domik ja mam tak prawie co noc :baffled:

reklama
Pianko a co Ty wyczyniasz na wysokich obrotach? :-) caly dzien ze swoja Mlodzieza? :D
No w dwupaku napewno nie wroce hihihihi

Wiecie co, dalej mnie ta reka boli... Juz nie wiem czym posmarowac. Zaraz po scianach zaczne chodzic.

no to kciuki Agacyndo!!
w szpitalu jest tak ze dzisiaj przyjma Ciebie do szpitala a jutro najwczesniej zazna cos robic np.indukcje.Nie wiem jak to wygla w weekendy u Ciebie w szpitalu.U mnie nie ma.planowanych ciec ani prowokacji.Wiadomo jak cos byloby nie tak to wtedy znaczenia nie ma ani dzien ani godzina.Dawaj nam koniecznie znac!

ja zaraz jade z mala na szczepienia...znowu pdwnie goraczkowac bedzie...wrrr

Domik no bawi się Naduska, bawi... mam nadzieję, że już niedługo...
Utul od ciotki Lenkę do snu:) mam nadzieję, że dziś juz bardziej się wyspałyście...

Ineska a Wiktorek co to za nocne hece wyprawia? może na wspomnienia go wzięło;)

Agacyndka też bym chciała już w nd być z Malutką w domu:( weź mnie ze sobą do szpitala...pliiiisssss...
Mi po wtorkowym ranku brzuszek opadł, więc ja naprawdę chęęęęęętnie sobie urodzę...;)
A Ty się kochana nie martw, cesarki nie będzie, urodzisz sobie sn cudną Anielcię... ochh... ale Ci fajnie.. to już tuż tuż...:)

Noelle powodzenia na szczepieniu!! oby się obyło bez reakcji na nie.

Agus nie pamiętam dokładnie ale wiem, że u szwagra córom dawało się rozgniecionego banana już takim maliznom bez ząbków więc pewnie w okolicy 4-5 miesiąca. Sama dość często się dziewczynkami zajmowałam to pamiętam. Na pewno był to drugi owoc po jabłuszku.

reklama
Fajna taka zabawa smakami i testowanie;) już bym tak mogła hehe...

Agacyndka... wstajemy... naciesz nas jeszcze swoją obecnością:) no chyba, że rodzisz już;>

Mamuśki a jakie Wasze pociechy miały/mają zawieszki/zabawki do wózka - jeśli mają w ogóle?

Jeszcze szukam pomysłu na prezent urodzinowy dla trzylatki... jakieś podpowiedzi?? Tak się zastanawiam nad naszą Domik czy jej nie uaktywnić;) ale to jest ciężka sprawa ze względu na mamę trzylatki, która jakoś nie ma serca do strojenia swojej księżniczki...
Domik jak tam stoisz z zamówieniami?? masz obecnie dużo pracy??

Ostatnia edycja:
Do góry