reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
graco lovin hug
noo piatek tez dobry;-)
noo piatek tez dobry;-)
A
agacynda
Gość
noelle tez sie zastanawialam nad ta hustawka z graco ale wzielam fisherprice bo ma fajny projektor i wage wieksza dopuszczalna...
sihayus jak pojdzie to i jutro fajnie hihihi dzisiaj sie zegnalam z mama a ona do mnie "ojej, to jak sie nastepnym razem zobaczymy to juz bedziesz bez brzuszkaaa" hihihihi
sihayus jak pojdzie to i jutro fajnie hihihi dzisiaj sie zegnalam z mama a ona do mnie "ojej, to jak sie nastepnym razem zobaczymy to juz bedziesz bez brzuszkaaa" hihihihi
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
o kurcze Agacyndo ale fajnie może juro juz będziesz miała księżniczkę z drugiej strony brzuszka Powodzenia kochana
A
agacynda
Gość
no Agus moooooze... ktoz to wie, nikt nie jest w stanie tego przewidziec.
domikcw
ojej ale produkcja!!
SIHAYKO do dzieła! taki początek a tu klops....ale się bawi z nami dziewczyna
AGACYNDA mówisz, że Ci się darmowe spa szykuje...eh...jak trzeba to trzeba. będzie dobrze!!
AGNIESZKA i co lekarz Antosiowi powiedział?
MGIŁKA fajnie, że mala się do piersi przekonała i ze Tobie też pasuje taki sposób karmienia. niech rośnie zdrowo
KROLEWNA. powodzenia z mlekiem! napisz jak tam mała to znosi
u nas noc fatalna!!! mała się budziła co 1,5 h a wstała o 5:20 dramat!!1
SIHAYKO do dzieła! taki początek a tu klops....ale się bawi z nami dziewczyna
AGACYNDA mówisz, że Ci się darmowe spa szykuje...eh...jak trzeba to trzeba. będzie dobrze!!
AGNIESZKA i co lekarz Antosiowi powiedział?
MGIŁKA fajnie, że mala się do piersi przekonała i ze Tobie też pasuje taki sposób karmienia. niech rośnie zdrowo
KROLEWNA. powodzenia z mlekiem! napisz jak tam mała to znosi
u nas noc fatalna!!! mała się budziła co 1,5 h a wstała o 5:20 dramat!!1
A
agacynda
Gość
mam tylko nadzieje, ze niepotrzebnie mnie nie beda trzymac, jesli nie bedzie przeciwskazan to puszcza mnie do domu...a tak serio to chcialabym jutro urodzic i w niedziele juz byc w domku...
biednas Domik strasznie, moze Lencia ma jakis ciezszy okres. bidulka...
biednas Domik strasznie, moze Lencia ma jakis ciezszy okres. bidulka...
Hej
Zagląam codziennie i chyba nie doczekam tych waszych panienek kiedy wreszcie wyjdą z brzuszków tzn sihaya masz jeszcze troszke czasu ale agacyndka to już chyba przeterminowana ?
Agacydko współczuje pobytu w szpitalu przed całą akcją, też nie cierpie szpitali :-( A ile już jesteś po terminie? Ja np pojechałam do szpitala tydzień po terminie, pierwszy dzien pobrali mi wymiary miednicy itp i dali próbke oxy zobaczyć jak zadziała, drugi dzien nic, i na trzeci dopiero zmierzyli Wika w brzuszku i wyszedł za duży jak na moje wymiary,i odrazu na cc szykowali. Szkoda że nie zrobili tego w pierwszy dzień bo mi ani brzuch nie opadł ani nic nie ruszyło do porodu. Zdawaj relacje w maire możliwości co z tobą robią, oby szybko się sprawy potoczyły i mała uparciuszka wyszła
Reszte serdecznie pozdrawiam Idę do łóżeczka bo mój syn coś ostatnie nocki często się budzi, jak noworodek więc nie wiem co mnie czeka tym razem
:*
Zagląam codziennie i chyba nie doczekam tych waszych panienek kiedy wreszcie wyjdą z brzuszków tzn sihaya masz jeszcze troszke czasu ale agacyndka to już chyba przeterminowana ?
Agacydko współczuje pobytu w szpitalu przed całą akcją, też nie cierpie szpitali :-( A ile już jesteś po terminie? Ja np pojechałam do szpitala tydzień po terminie, pierwszy dzien pobrali mi wymiary miednicy itp i dali próbke oxy zobaczyć jak zadziała, drugi dzien nic, i na trzeci dopiero zmierzyli Wika w brzuszku i wyszedł za duży jak na moje wymiary,i odrazu na cc szykowali. Szkoda że nie zrobili tego w pierwszy dzień bo mi ani brzuch nie opadł ani nic nie ruszyło do porodu. Zdawaj relacje w maire możliwości co z tobą robią, oby szybko się sprawy potoczyły i mała uparciuszka wyszła
Reszte serdecznie pozdrawiam Idę do łóżeczka bo mój syn coś ostatnie nocki często się budzi, jak noworodek więc nie wiem co mnie czeka tym razem
:*
domikcw
AGACYNDA wiesz kochana ja Cię nie chcę dołowac, ale jak już Cię przyjmą do szpitala to do porodu zostaniesz. nie wypuszczają bo po terminie już tydzień jesteś. będziesz miec robione co dzinne ktg. wiem, że nic milego tam siedziec. spedziłam 4 tygonie w tym spa, ale czasem dla dzidzi tam lepiej. zawsze lekarze pod reka. bedzie dobrze!!! trzymaj sie dzielnie moja kochana!!! czas szybko minie a lada chila bedziesz tulic swoją córcie
INESKA chyba dzieciaki się zmówiły
INESKA chyba dzieciaki się zmówiły
reklama
A
agacynda
Gość
czesc Inesko, no ja juz jutro mam 9 dobe po terminie wiec moze od razu zaczna dzialac. fajnie by bylo... w ogole zupelnie zapomnialam o tym, ze sie miednice mierzy. mi gin nie mierzyl. no ciekawe... brzuch tez mi nie opadl jeszcze...o ludy. mam nadzieje, ze nie bedzie cc. boje sie strasznie tego cc...
Domik dziekuje za slowa pocieszenia. :* mam nadzieje ze szybko wejde i szybko wyjde :-)
Domik dziekuje za slowa pocieszenia. :* mam nadzieje ze szybko wejde i szybko wyjde :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: