reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

No ja we wtorek miałam takie nerwy,że aż mi się ręce trzęsły jak wypełniałam w szpitalu kogo mają powiadamiać o moim stanie zdrowia;)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaalleeeeeeeeeeeee faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajnie... zobaczysz Anielcie:)

reklama
no to jak fika to chyba jeszcze, co nie? bo jakby byla spokojna to co innego... hmm... pozyjemy zobaczymy.

W razie czego szykuj sie na jutro :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka ja do listy Czarni dodam jeszcze suszone śliwki, gruszki, kalafior, szpinak, brokuły, groszek :tak: mój mały wcina już mięcho, gluten też dostał po 4 m-cu czasem nawet coś z obiadu mu dam np ziemniaka bo jak się tak patrzy na nas jak jemy to aż człowiekowi głupio :rofl2: jeszcze truskawki ma na koncie ;)
agacynda a wiesz jak to ja człowiek lasu sezon jagodowy się skończył za to grzybowy się rozpoczął :-D więc pół dnia wczoraj grzybo i kleszczobranie :-p ale za to jak dzisiaj grzybowa pięknie pachnie :biggrin2: ulula a u Ciebie wyraźnie coś się kroi! :biggrin2:
Noelle kiedy następne szczepienie? my mamy dopiero po roku :)
Sihaya ma mamy mnóstwo tych zawieszek ale ulubione to coś takiego Bright Starts Grająca zawieszka - Bright Starts - Bright Starts oraz taki pajączek Zawieszka do wózka z wibracją+gratis Warszawa • Tablica.pl i wibrujący jeżyk i piesek Tiny love, ogólnie u nas sprawdza się Bright Stars i Tiny Love

Ostatnia edycja:
Piankoooo ale mi ochoty narobilas na zapach grzybow... Mmmm... Na poczatku ciazy to byl moj ulubiony zapach. Ile kleszczy nalapaliscie? Chwal sie :-)

A no cos sie kroi... Brzuch mnie okresowo boli, czasem krzyz tez zaboli... Mala spokojna. Wlasnie dostalam dwa komplety poscieli od klientki mojego A. A wczoraj dostalam zabawke do wozka, bodziaki z polspiochami i czapeczka tez od klientki :-)

mamy drugiego zębolka!!!!!!!!!! ojej jak fajnie. któliczek mi rosnie :p

agacynda czyżby się coś działo?? jupiii jeeee!!! powodzenia :*
SIHAYA czas na zamówienie od Ciebie zawsze się znajdzie:)

fajnie, że piszecie co mozna dawac dzieciaczka. i mnie sie przyda. mala wszystko chętnie je. warzywa najbardziej. owocki lubi ale w małych ilosciach. tylko szkoda, że u nas trzeba czekac kilka dni po podaniu nowosci czy alergii nie ma i tak nam schodzi to rozszerzanie

reklama
Do góry