reklama
Agacyndko tfu tfu.. teraz Nadia ma zakaz..! tata pojechał do pracy i ma na niego czekać aż wróci.. dopiero wtedy jak coś może znów się pchać na świat
Gosiaku będę się meldować
Powiem Wam, że dziwne uczucie.. takie siedzenie na tykającej bombie... Miałam nadzieję, że jak już coś się zaczęło to się rozkręci na dobre... a teraz taki niepokój pozostał...
Gosiaku będę się meldować
Powiem Wam, że dziwne uczucie.. takie siedzenie na tykającej bombie... Miałam nadzieję, że jak już coś się zaczęło to się rozkręci na dobre... a teraz taki niepokój pozostał...
A
agacynda
Gość
Sihayka napewno sie wykluje szybciej :-) moje Dziecie uparte niesmamowicie... Yhs...
Aaa no to jak Pana Sihaykowego nie ma to Nadusia siedz w srodku!!! Grzej sie jeszcze :-) zimno na dworze hahhaa
Aaa no to jak Pana Sihaykowego nie ma to Nadusia siedz w srodku!!! Grzej sie jeszcze :-) zimno na dworze hahhaa
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
o kurcze Sihayo to teraz kilka razy po schodach i z powrotem do szpitala :-) bezbolesnego porodu życzę Agacyndo Tobie też :-)
Aguś tymi schodami wstrzymuję się do powrotu męża na razie zaległam pod kocem bo noc też nie należała do przespanych i jakieś zmęczenie mnie zmogło.. a na właściwą akcję siły się przydadzą
A Ty kuruj się, bo doczytałam, ze Cię jakiś wirus dopadł:/ zdrówka i nie daj się małym bestiom
Tak sobie myślę, że przynajmniej wiem już czego się mogę spodziewać i przetestowałam rano działanie prysznica i piłki na bóle jeśli chodzi o prysznic to do partych nie wyciągną mnie spod niego chyba ... taka ulga hehe a jeszcze jakbym pod niego z piłką weszła hahahhaa....
A Ty kuruj się, bo doczytałam, ze Cię jakiś wirus dopadł:/ zdrówka i nie daj się małym bestiom
Tak sobie myślę, że przynajmniej wiem już czego się mogę spodziewać i przetestowałam rano działanie prysznica i piłki na bóle jeśli chodzi o prysznic to do partych nie wyciągną mnie spod niego chyba ... taka ulga hehe a jeszcze jakbym pod niego z piłką weszła hahahhaa....
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Sihaya no to czekamy na Nadusie
A Anielka nas dalej w konia robi
A Anielka nas dalej w konia robi
domikcw
Fanka BB :)
ojojooooojjjjjjj Sihaya cóż za wiesci!!! trzymam za Was kciuki. niech się toczy dalej. brawo za wagę! ale się postarała
AGACYNDA moja mala po urodzeniu ważyła 3370g i 55 cm ale zmierzyc to ją chyba źle zmierzyli bo nie wyglądała na 55 a ubranka 50 cm to za duze były.
GOSIAK podziwiam za te km z wózkiem! to jakieś Twoje postanowienie?
AGNIESZKA zdrówka!!! :*
ANIULK@ dawaj foty!my wszystkie kończyny lubimy oglądac odpoczywaj kobito i nospę sobie weź. magnez zażywasz?
dawno mgiełki tu nie było...
AGACYNDA moja mala po urodzeniu ważyła 3370g i 55 cm ale zmierzyc to ją chyba źle zmierzyli bo nie wyglądała na 55 a ubranka 50 cm to za duze były.
GOSIAK podziwiam za te km z wózkiem! to jakieś Twoje postanowienie?
AGNIESZKA zdrówka!!! :*
ANIULK@ dawaj foty!my wszystkie kończyny lubimy oglądac odpoczywaj kobito i nospę sobie weź. magnez zażywasz?
dawno mgiełki tu nie było...
reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
hej hej..
oooo sihayo!! cos sie rozkeexa:-)super:-) ja jak mialm 1,5cm rozwarcia to mnie na porodowke przyjeli.Z tym ze ja mialam juz skurcze co 2 minuty takie ze zaczynalam po scianach chodzic;-)trzymam kciuki!!
Agnieszko zdrowka!
agacyndo ale tej twojej coreczce dobrze w maminym brzuszku:-) s Anielka jak wagowo sie zapowiada??
a ja padam na nos
o 2:40urodzila sie Majka .Wlasciwie nie zdazylam sie jeszcze polozyc spac
oooo sihayo!! cos sie rozkeexa:-)super:-) ja jak mialm 1,5cm rozwarcia to mnie na porodowke przyjeli.Z tym ze ja mialam juz skurcze co 2 minuty takie ze zaczynalam po scianach chodzic;-)trzymam kciuki!!
Agnieszko zdrowka!
agacyndo ale tej twojej coreczce dobrze w maminym brzuszku:-) s Anielka jak wagowo sie zapowiada??
a ja padam na nos
o 2:40urodzila sie Majka .Wlasciwie nie zdazylam sie jeszcze polozyc spac
Podziel się: