reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Aguś kuruj się! Dużo zdrówka :)

Sihayko o kurczaki! :) Jeszcze będzie, że prędzej urodzisz od Agatki ;) To teraz obowiązkowo musisz się meldować co godzinkę ;)

Agacynda no to czekamy, uparta ta Twoja dziołcha ;)

reklama
Agacyndko tfu tfu.. teraz Nadia ma zakaz..! tata pojechał do pracy i ma na niego czekać aż wróci.. dopiero wtedy jak coś może znów się pchać na świat;)

Gosiaku będę się meldować:)

Powiem Wam, że dziwne uczucie.. takie siedzenie na tykającej bombie... Miałam nadzieję, że jak już coś się zaczęło to się rozkręci na dobre... a teraz taki niepokój pozostał...

Sihayka napewno sie wykluje szybciej :-) moje Dziecie uparte niesmamowicie... Yhs...

Aaa no to jak Pana Sihaykowego nie ma to Nadusia siedz w srodku!!! Grzej sie jeszcze :-) zimno na dworze hahhaa

Sihayko właśnie najgorsze jest to czekanie, bo przy SN nie wiadomo kiedy się zacznie, czy za chwilę, czy za kilka godzin, czy jutro czy jak? i nie wiadomo czy siedzieć i czekać czy się czymś zająć :)

Aguś tymi schodami wstrzymuję się do powrotu męża;) na razie zaległam pod kocem bo noc też nie należała do przespanych i jakieś zmęczenie mnie zmogło.. a na właściwą akcję siły się przydadzą:)
A Ty kuruj się, bo doczytałam, ze Cię jakiś wirus dopadł:/ zdrówka i nie daj się małym bestiom;)

Tak sobie myślę, że przynajmniej wiem już czego się mogę spodziewać i przetestowałam rano działanie prysznica i piłki na bóle;) jeśli chodzi o prysznic to do partych nie wyciągną mnie spod niego chyba ... taka ulga hehe;) a jeszcze jakbym pod niego z piłką weszła hahahhaa....

ojojooooojjjjjjj Sihaya cóż za wiesci!!! trzymam za Was kciuki. niech się toczy dalej. brawo za wagę! ale się postarała:)

AGACYNDA moja mala po urodzeniu ważyła 3370g i 55 cm ale zmierzyc to ją chyba źle zmierzyli bo nie wyglądała na 55 a ubranka 50 cm to za duze były.

GOSIAK podziwiam za te km z wózkiem! to jakieś Twoje postanowienie?
AGNIESZKA zdrówka!!! :*
ANIULK@ dawaj foty!my wszystkie kończyny lubimy oglądac:-D odpoczywaj kobito i nospę sobie weź. magnez zażywasz?

dawno mgiełki tu nie było...

reklama
hej hej..
oooo sihayo!! cos sie rozkeexa:-)super:-) ja jak mialm 1,5cm rozwarcia to mnie na porodowke przyjeli.Z tym ze ja mialam juz skurcze co 2 minuty takie ze zaczynalam po scianach chodzic;-)trzymam kciuki!!

Agnieszko zdrowka!

agacyndo ale tej twojej coreczce dobrze w maminym brzuszku:-) s Anielka jak wagowo sie zapowiada??

a ja padam na nos
o 2:40urodzila sie Majka .Wlasciwie nie zdazylam sie jeszcze polozyc spac

Do góry