reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

NAAAAAAAAAAAAADALLLLL W DWU PAKU?? no nie!!!!!! a ja chciałam oglądac małe cuda. do roboty kobiety :p
AGACNDA do mnie Ci jescze brakuje bo mała urodzona w 41tygodniu i 6 dniu:-D

AGNIESZKA Super wieści!!! ważne, że gorzej nie jest. buziaki dla małego
PIANKA Kubuniu!!! najlepszego!!!

bola mnie plecy!!!!!!! ałaaaaaaaaaa

reklama
Domik a Twoja Lenka ile wazyla jak sie urodzila? Bo moja kuzynka urodzila dokladnie w 41 tygodniu i Mala miala 3900g i 57 cm. A ja sie boje zeby Anielka nie okazala sie 4 kilowa bo jej nie wypchne...

Agacyndka o widzisz jak idealnie się złożyło:) jutro obie idziemy na ktg a w piątek na porodówkę:]
Co do wagi to ja urodziłam się dwa tygodnie po terminie i miałam 57cm i 3500g:) więc nawet jak Anielkę przenosisz to może kolosem nie będzie:)

Anulk@ jak po wizycie?? masz jakieś zdjęcie??

Agnieszko super, że serduszko walczy i się mu nie pogorszyło! oby tak dalej:) może ta operacja jednak nie będzie konieczna... trzymam kciuki!!!

A mnie taaaaaaaak kłuje... szyjka i w podbrzuszu i brzuchol twardnieje i Nadka się wierci ile wlezie... aaaaałłłłłłłć...

Sihayka kaman do mnie to sobie razem ponarzekamy na to samo hihihihi
jestem ciekawa ile bedzie wazyc, bo w 38 z hakiem miala 2996g...

narzeczony sie zlitowal nad moimi zachciewajkami i czekam na pizze i frytki hahahahhaha

a ja jakoś dziwnie głodna nie jestem:| narzekanie za to faktycznie dziś nam się obu włączyło na całego hehe... ciekawe ile dziewczyny tak wytrzymają z nami narzekajkami:D

Agacynda i Ty sie dziwisz ze Anielks nie chce wyjsc jak Ty jej takie frykasy serwujesz? :-D ona dobrze wie, ze jak wyjdzie to bedzie tylko i wylacznie mleko dlatego tyle siedzi ;)

Sihayko moze Nadusia sie niesmialo szykuje do wielkiego wyjscia?

Agus dobrze ze z serduszkiem sie nie pogarsza :)

Pianko ale Kubus jest dluuuuugi:szok: niedlugo Kalinke przerosnie ;)

Anulka jak po wizycie?

Noelle to powodzenia w pracy ;)

Domik a od czego plecki bola? Niech mezus pomasuje ;)

noo Dziewuszki jutro jade do szpitala. dostalam wlasnie maila od poloznej, ze przyjmuja kobietki na 7 dobe po wyznaczonym terminie... hmm...

chyba jednak na pizze nie mialam ochoty tylko na frytki :D heheh
Sihayka dziewczynki Nas rozumieja, same to przechodzily :))

Agacynda to na ktora jutro jedziesz? Mam nadzieje ze bedziesz zdawala relacje na biezaco ;) a ile Ty po terminie jestes?

no jutro mija tydzien czasu. bedzie skonczony 41 tydzien... podejrzewam, ze pojade jak moj A prace skonczy, czyli okolo 17. a relacje owszem, jesli tylko bede miec zasieg, to bede zdawac :)) chyba musze brata poprosic zeby mi jakies filmy na tableta wgral :)

reklama
Uuuu... Agacynda ... ciepło... ciepło...coraz cieplej...:-D

My po wizycie i wszystko ok. Zdjęcia mam, ale mało widowiskowe, bo sama anatomia w odcinkach:-) Maksymilian ma 766g i wszystko na swoim miejscu, szyjka trzyma, ilość wód ok. Tylko ja dostałam zalecenie, żeby nie tyć tak szybko... bo prawie wszystko co mi przybyło to przez ostatni miesiąc. Fakt- naprawdę zauważyłam po ubraniach;-) Ale nawet wiem od czego: żeby nie jeść mleka zamieniłam muesli na bułki 2x dziennie i są efekty:zawstydzona/y:, ale zato biust z miseczki B zmieniłam na F:tak::tak:

dobrej nocki Wszystkim!

Do góry