reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Nie, nie Sihaya tyle cierpienia nie może iść na marne! musi się rozkręcić! poszalej w kuchni, wykorzystaj męża, długi spacer i do boju! :-)

reklama
To fakt z ta waga na usg roznie.np.bylam w szpitalu to na super-ekstra-wypasionym usg w 35 tygodniu wyszlo ze Mala wazy 2900g przy czym moj lekarz prowadzacy upieral sie ,ze mu wychodzi co innego ,ze mniej itd.Na tydzien przed cc ocenila wage na starym usg na 2600g a mala urodzona w 39 tyg wazyla 2730g wiec mozna by rzecz ze znal sie facet:D

Sihayo jak tam??

Juz Was nadrabiam...gdzies mi w telefonie Nasz watek uciekl i nie moglam go odnalezc.

no ja też ciagle myślę, co tam kobita wyczynia :) trzymamy kciuki SIHAYKO!!!!

co do wagi to nie ma co ślepo wiezyc. jak mi lekarz w szpitalu usg robił mówil,że 3500g ale trzeba dac granice ok 400g w jedną i w drugą stronę. dzieci sa wtedy duże i nie zawsze się da dokładnie zmierzyc.

No ja juz zaczynam myslec ze Sihayka zalegla pod prysznicem na pilce :-) swoja droga to musialby byc fajny widok :-)

Przyjmuje granice bledu mojej Malej. Tylko jestem ciekawa w ktora strone :-)

jestem.. w dwupaku w dalszym ciagu...
zaciągnęłam jeszcze m. na zakupy do marketu zapasy porobić... i nic... na zmianę tylko brzuch twardnieje i szyjka kłuje... ale po skurczach ani śladu... ehhh..

reklama
Do góry