reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Agnieszko ja się trochę rozbudziłam przy położnej ale wcześniej taaaaka senność mnie złapała jak rzadko hehe...

A teraz muszę jakieś szybkie nadzienie do ciasta francuskiego wymyślić, bo kolega przychodzi do nas wieczorem na męskie przedporodowe piwo hehe;)
No właśnie kochane, zapraszam na wieczorne klikanie na bb:D bo nie zamierzam całego wieczoru przysłuchiwać się męskim opowieściom;)

mi sie tez nic nie chce...z tego nic nie chcenia zrobilam dwa placki na sliwkach i pizze ..teraz zalegam w wannie i podgladam czy aby ktoras z Naszych Dziewczynek nie postanowila sie narodzic:) Anielka?Nadusia??

a tak wogole to tesciowa sie do mnie nie odzywa...i odrazu swiat piekniejszy :-):-):-)

uprzedzajac pytania:BO ..JA..ZLA..KOBIETA..JESTEM... Buhahahaha

uzywala ktoras wobec swoich pociech (ojojoj jak to zabrzmialo hehe...) tzw. siedzika,badz siedziska inaczej tez zwany fotelik do nauki siedzenia... cos oto takiego: http://m.allegro.pl/przedmiot,red-kite-moj-pierwszy-fotel-kolo-do-nauki-siadania,3508907706.html

Noelle o Ty zła kobieto hahaha.. coś Ty to zrobiła biednej teściowej, hm?;) serca nie masz;) hihi
Jeśli chodzi o Nadusie to je z mamą właśnie minipizze z ciasta franc.;) więc póki co nie wybiera się nigdzie:)

Noelle co do siedzika... to błagam..nie do nauki siadania!! tylko dla dzieciątka, które już umie siedzieć (więc mówimy tu o średnio 9miesiącu życia i wyżej)

reklama
Do góry