reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Agacyndo już wysyłam drugi raz.. wysłane :)

Pianka my narazie odpukać nie mamy problemu z ciemieniuchą ale u córci miałam. dzisiaj jak byłam o ortopedy z Antkiem yo była mama z dziewczynką która miała na główce normalnie skorupę z tej ciemieniuchy, aż nie wiedziałam ze tak mocno dzieci mogą mieć

Agacyndo ciemieniucha to takie jakby strupki żołte a główce dzidzi się robią

Ostatnia edycja:
reklama
U nas ciemieniuchy brak.i oby tak dalej.no ja w tym temacie zielona-bo co to sie z tym robi?skad to wogole sie bierze??

Agnieszko rozumiem ze u ortopedy wszystko ok??
Mgielko Ty sie kobito nie stresuj bo dzidzi Aszkodzisz!!co ciekawego kupilas??jak.dIwn mamy w przedszkolu uplynal??
Pianko ej jaka ja ciemna jestwm:-/ wogole nie pomyslalam ze przeciez prY karmieniu xycem wiekszosc farmaceutykow odpada:-/ ja mam.jakies zacmienia momentami normalnie:-/
Ludzie ale.naskrobalyscie...

Ja zaczynam panikowac przed usg p/c malej.Mamy 29 maja.Oczywiscie naczytalam sie o splotach pogrubialyxh,wylewach,cyatach i torbielach,mozgowym poeazeniu i wielu takich..

byłam w lidlu i zahaczyłam o tą serie dla przyszłej mamy te bluzeczki i spodnie ,
kupiłam ręcznik kąpielowy dla małej, a tak to nic za bardzo
stresować się nie będę macie racje, nie ma czym
zmykam bo córka już jęczy żeby jej czytac
może w nocy ogarnę i odpiszę więcej
pa

Agacynda ooo jaaaa..zakochalam sie w tych lozeczkach!!i wogole wszystko cudowne !!NO lozeczka drugiego raczej nie kupie...ale te wszystlie cuda!!aaaaa!!!

reklama
Noelle nie czytaj głupot, lepiej romansidło jakieś albo kabaret obejrzyj w tym czasie :-p;-) na blizny pewnie coś znajdziesz delikatnego co można podczas karmienia ale ,,apteczne'' specyfiki raczej odpadną :baffled: a masz jakieś wieści od margotki jak się czuje itp?
agacynda ciemieniuszka robi się od niedojrzałości gruczołów łojowych i to są takie łuski, dziecka nie swędzą ani nic, trzeba to wyczesywać najczęściej robi się na główce ale jak jest nasilona to i na brwiach itp potrafi wyskoczyć
Agnieszko moja mała też miała ale jakoś późno i nie dużo, pomogło jedynie masło na głowie przed kąpielą :-) mały też ma minimalnie no chyba że to skórka mu się wysuszyła i schodzi bo taka cieniutka siateczka jest widoczna ale w razie W smaruję mu narazie oliwką przed kąpielą, póki co się nie nasila :tak:
Idę córę usypiać, miłego wieczorku - maluszki proszę od nas ucałować i pogłaskać brzuszki ;) do jutra!

Do góry