reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Agacyndo już wysyłam drugi raz.. wysłane :)

Pianka my narazie odpukać nie mamy problemu z ciemieniuchą ale u córci miałam. dzisiaj jak byłam o ortopedy z Antkiem yo była mama z dziewczynką która miała na główce normalnie skorupę z tej ciemieniuchy, aż nie wiedziałam ze tak mocno dzieci mogą mieć

Agacyndo ciemieniucha to takie jakby strupki żołte a główce dzidzi się robią

Ostatnia edycja:
reklama
U nas ciemieniuchy brak.i oby tak dalej.no ja w tym temacie zielona-bo co to sie z tym robi?skad to wogole sie bierze??

Agnieszko rozumiem ze u ortopedy wszystko ok??
Mgielko Ty sie kobito nie stresuj bo dzidzi Aszkodzisz!!co ciekawego kupilas??jak.dIwn mamy w przedszkolu uplynal??
Pianko ej jaka ja ciemna jestwm:-/ wogole nie pomyslalam ze przeciez prY karmieniu xycem wiekszosc farmaceutykow odpada:-/ ja mam.jakies zacmienia momentami normalnie:-/
Ludzie ale.naskrobalyscie...

Ja zaczynam panikowac przed usg p/c malej.Mamy 29 maja.Oczywiscie naczytalam sie o splotach pogrubialyxh,wylewach,cyatach i torbielach,mozgowym poeazeniu i wielu takich..

byłam w lidlu i zahaczyłam o tą serie dla przyszłej mamy te bluzeczki i spodnie ,
kupiłam ręcznik kąpielowy dla małej, a tak to nic za bardzo
stresować się nie będę macie racje, nie ma czym
zmykam bo córka już jęczy żeby jej czytac
może w nocy ogarnę i odpiszę więcej
pa

Agacynda ooo jaaaa..zakochalam sie w tych lozeczkach!!i wogole wszystko cudowne !!NO lozeczka drugiego raczej nie kupie...ale te wszystlie cuda!!aaaaa!!!

reklama
Noelle nie czytaj głupot, lepiej romansidło jakieś albo kabaret obejrzyj w tym czasie :-p;-) na blizny pewnie coś znajdziesz delikatnego co można podczas karmienia ale ,,apteczne'' specyfiki raczej odpadną :baffled: a masz jakieś wieści od margotki jak się czuje itp?
agacynda ciemieniuszka robi się od niedojrzałości gruczołów łojowych i to są takie łuski, dziecka nie swędzą ani nic, trzeba to wyczesywać najczęściej robi się na główce ale jak jest nasilona to i na brwiach itp potrafi wyskoczyć
Agnieszko moja mała też miała ale jakoś późno i nie dużo, pomogło jedynie masło na głowie przed kąpielą :-) mały też ma minimalnie no chyba że to skórka mu się wysuszyła i schodzi bo taka cieniutka siateczka jest widoczna ale w razie W smaruję mu narazie oliwką przed kąpielą, póki co się nie nasila :tak:
Idę córę usypiać, miłego wieczorku - maluszki proszę od nas ucałować i pogłaskać brzuszki ;) do jutra!

Do góry