reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Hej dziewczyny :-)
co do LALUSIA to test wyszedł negatywny tylko beta ponad 6 i dlatego zaznaczyła + :-)
AGACYNDA a Ty jeszcze w dwupaku :-)
SIHAYA oj to miałaś ciężką noc :-(
NOELLE i DOMIKCW współczuje ząbkowania dzieciaczków, tego ich płaczu :-(
PAULINKA Twój wykres wygląda obiecująco :tak:
ANULK@ piękna kołyska :tak:
GOSIAK ale robicie maratony z córcią :-)
ja mam etap zniechęcenia do wszystkiego :-( powoli godzę się z faktem, że raczej dziecka nie będę mieć, przynajmniej własnego :-(

pozdrawiam Was :-*

Ostatnia edycja:
A widzisz Asitko... a ja już takie ploty sieję, ehh... :/
A Ty kochana głowa do góry!! wiadomo, że doły dopadają każdego - i każda z nas ma je za sobą, ale nie poddawaj się, ten cykl ma należeć do Ciebie:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jesteście pod opieką specjalistów, nie ma opinii, że nie macie szans więc będzie dobrze, zobaczysz!:*

Asitko no niestety caly czas dwupak. Nie chce sie ta moja Mala odczepic od matki chociaz na chwile :-))
Glowa do gory Kochana! Jeszcze nie wszystko stracone!! :-)) :**

O jak fajnie, że Laluś się udało:) Jeśli kiedyś to przeczytasz to gratuluję Ci baardzo:)Asitko jakoś tak nie mam nadziei na ten cykl. Może i nawet sobie ładnie wygląda, ale to po ziółkach... Jak tempka była 37 to pomyślałam sobie, że może jednak, ale teraz tempka w dól i wiem, że nic z tego...

Paulinko nie nastawiaj sie negatywnie! A moze skonczy sie ten cykl rodzenstwem dla Mikiego? :-))

Mam nadzieje ze dzisiejsza noc rozpocznie moj pobyt w szpitalu... Mala wierci sie straaaasznie. Jakby sie opila conajmniej dwoma litrami kawy. A przy tym mnie kluje strasznie szyjka... I mi niedobrze. Tylko ze zadnych skurczy nie mam... Wiecie co... Ostatnio jak bylam u gina to mi powiedzial ze mam juz dojrzale lozysko. Myslicie ze moze to zaszkodzic Malej?

hej dziewczyny :-)
ja dzisiaj jadę do gin. zobaczyć czy mam jakiś pęcherz w lewym jajniku :-)
DOMIKCW łał moje gratulacje :-)
AGACYNDA jak tam nadal Anielka w brzuszku mamy siedzi?
pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia ;-)

reklama
HEj babeczki ja tylko na chwilkę bo urwanie głowy mam w domu pełno gości i jeszcze zaległa sesje mam masakra

wpadłam tylko zajżeć czy któraś z naszych kochanych cięzarówek się roapakowała już :)
Agacyndo? Sihayo?

Domi gratulacje :)

Asitko trzymam kciuki za pęcherzyk &&&&&
AA no i Laluś jak kiedys będziesz to czytać to GRATULUJĘ :)

Do góry