reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Asitko.. kochana z jakiego tycia?? przecież Ty w oczach nikniesz:) oczywiście, że z powodu ciąży!!:)

Królewno udanych wakacji:)

Agacynda, Anulk@ czekamy na zdjęcia brzucholków:)

KRÓLEWNO dziękuje :-) udanych wakacji :-)
SIHAYA cosik teraz znowu mi waga nie chce ruszyć, dlatego przesiadłam się na rower i jeżdżę rekreacyjnie i powoli coś drgneło ;-) niech spada bo jeszcze mi zostało 11 kg do celu :tak:

Dziewczyny czy Wam też nie chciało sie serduszkować na początku ciąży? Bo nie wiem czy już nie wymyślam :-( ale naprawdę nie mam ochoty wcale nic wręcz mnie irytuje :crazy: chyba wymyślam już :-D

Ostatnia edycja:
hej;)
przepraszam że się nie udzielam ale ostatnio jakoś doba dla mnie za krótka niestety,ale jeszcze troszkę mała niedługo do szkoły to trochę luzu będzie ;)

Sihaya piękny brzuszek ;)

Asita trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agacyndo już niedługo malutka ędzie po drugiej stronie brzuszka jakieś objawy przedporodowe ?

Az musialam spojrzec na swoj kalendarz z serduszkami :-) i u mnie ilosc troche sie zmniejszyla... Wrecz bym powiedziala ze tydzien po owulacji byl tygodniem posuchy heheheheheh biedny ten moj A byl :D

Agniesiu heloł :-))
Objawow brak :D
Hmm jedyne czym sie stresuje to tym, zeby zdarzyc do szpitala :D bo mam 30km :)

Asitko ja też sprawdziłam i u mnie też jakaś przerwa tygodniowa się wkradła przed testem;) po teście co prawda już nie zapisywałam ale potem jak pojawiły się mdłości to u mnie niechęć ojjj dłuuuuuugo trwała:(

Agnieszko to byle do września hehe;)

Hej :)
Asita piękny wykresik! wcześniej chyba nie miałaś takich równych? :) coś a raczej ktoś się kroi jak nic ;) a betę jeśli robią tam gdzie pobierają to na pewno będziesz miała tego samego dnia :tak: u mnie w ciąży z synem serduszkowanie było chętnie ale jak byłam z córą to mogłabym w celibacie żyć..:no:
agacynda śliczny pokoik, Anielka z pewnością będzie się tam dobrze czuła :) teraz jeszcze zostaje zaczarować łóżeczko co by grzecznie w nim chciała spać :-D waga małej idealna!
Anulk@ podobno wypicie większej ilości wody też daje kopniaka brzuszkowym leniuszkom ;-)
Sihaya prześlicznie wyglądasz!
królewno udanego wypoczynku!
Gosiak podoba mi się mata oby i Sarze też przypadła do gustu :-)
domik buziaki dla Twojego muchomorka ;-)

reklama
Dziękuję dziewczyny za info :-)

edit
PIANKO nie miałam, ale u mnie ta tempka to teraz w każdym cyklu inaczej wygląda :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry