reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

hej!!
Podczytuje...tyle mi sie udaje z telefonu.Zpisaniem gorzej! podobno jest jakas aplikacja na telefon z bb??to moze sobie sciagne-tylko czy dziala??? bo laptopa to ja sie szybko nie dorobie,jakos sie mnie pieniadz nie trzyma:-D:-D:-D:-D

Agacyndo dzieki ze dalas dziewczynkom znac,ze mysle o Was i ze zyje:-D:-D Jak sie czujesz??Dajesz rade w takie upaly?Co do brzucha to mi nie opadl wcale.
Sihaya a Ty kochana?
Mgielko wiesz kochana ze ja kciuki mocno zacisniete trzymam .Trzymam cie za slowo ze napiszesz mi jak kontrolny posiew wyszedl! Ej i jak te problemy brzuszkowe?? lepiej?
Agnieszko co slychac??
Paulinko jak synekCo nowego napsocil??:-D
domik jak tam Lenka??
Pianko?

No i Nasza ASITA!!! Bede trzymac kciuki przez najblizsze dwa tygodnie!!! UDA SIE!!!!!!!! Pieknie kochana wygladasz,gratuluje pieknej figury i zazdroszcze silnej woli:-)

a u mnie po staremu.Mala grzeczna i zdrowa.Ostatnio przerobilismy szczepienia po ktorych mala goraczkowala przez trzy dni:/ Mialysmy tez wizyte w poradni rozwoju noworodkow ( ze wzgledu na niedotlenienie okolo porodowe) iwszystko z mala ok!!Rozwija sie prawidlowo ,na szczescie porod nie mial wplywu na jej zdrowie i rozwoj!JUPI!! jutro mamy usg bioderek.Nataszka wazy 6900g i mierzy 60cmwiec troszeczke zwolnila z przybieraniem na wadze:-D Ale i tak niezly z niej klocek:dry: hehehe.. Ja mam problemy z kregoslupem,bylam na rezonansie-mam zwyrodnienie krgoslupa w odcinku piersiowym i guzki Schmorla na kregach.Podobno da sie z tym zyc:-DAle boli nieziemsko;/ Mam silne leki przeciwbolowe na bazie morfiny itp cuda wiec karmic juz malej nie moge:dry: Do tego tesciowa wraca za 3 tygodnie a ja juz przezywam:dry::dry::dry::dry:

reklama
Noelka witaj Kochana! Cudownie ze z Malutka wszystko dobrze. Szkoda tylko ze karmic nie mozesz... :( jesli chodzi o aplikacje bb to ja mam i uzywam i jestem zadowolona :-) tesciowa sie nie przejmuj. Bedzie dobrze :*
A jesli o mnie chodzi to nie daje rady... Jestem zmeczona juz tymi temperaturami. A dodatkowo dzisiaj bylam u dentysty wiec jestem wkurzona bo polowy ust nie czuje... I mam taka ochote na lody orzechowe z grycana...

agacynda jeszcze troche!! Dasz rade!! Kurde tylko szkoda,ze takie upaly zapowiadaja.Pozostaje tylko w domu siedziec bo az strach nos za drzwi wystawiac.

no niestety w domu siedziec caly czas nie moge... obowiazki jeszcze przez poltorej tygodnia... juz mnie boli wszysyko i zaczynam smiesznie chodzic hahaha

reklama
no mowil, ze w 38 tygodniu... wiec jak nie teraz to na nastepnej wizycie. zmienila sie czestotliwosc naszych wizyt wiec moze na ktorejs mi sie trafi hihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry