reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sparerówka - jaka??

za suzo nie mowil ale wozek mi sie podoba :-) kyrcze pokazywali nam jeszcze taki podobny tylko z duzymi kolami ale kurde nie wiem jaki :-( a te duze kola mi sie spodobaly, poza tym interesuje mnie ten zooper, szukam opini na ich temat no i nie wiem gdzie w okolicy moglabym go zobaczyc :-(

reklama
Kupilismy Malarena Techno XT.
Po jednym spacerku jesteśmy zadowoleni ( zobaczymy jak będzie dalej).
Jedyny minus to mały kosz na zakupy.
Po za tym ekstra.Roszko ma wystarczająco duzo w nim miejsca.
Z ciekawych rzeczy to wózek ten ma zmienianą wysokośc rączki i spokojnie nadaje się dla wysokich osób.
Przednie koła skrętne można zablokować:tak:
Materiał taki,że pochłania promienie UV (99%), poza tym budkę można rozłozyć tak,że osłania dziecko przed słońcem i wiatrem...
nie wiem co jeszcze dodać:rofl2:
Cóż Roszko zadowolony:-D

Kupilismy Malarena Techno XT.
Po jednym spacerku jesteśmy zadowoleni ( zobaczymy jak będzie dalej).
Jedyny minus to mały kosz na zakupy.
Po za tym ekstra.Roszko ma wystarczająco duzo w nim miejsca.
Z ciekawych rzeczy to wózek ten ma zmienianą wysokośc rączki i spokojnie nadaje się dla wysokich osób.
Przednie koła skrętne można zablokować:tak:
Materiał taki,że pochłania promienie UV (99%), poza tym budkę można rozłozyć tak,że osłania dziecko przed słońcem i wiatrem...
nie wiem co jeszcze dodać:rofl2:
Cóż Roszko zadowolony:-D

Kasiulka Jak możesz to wrzuć jakieś fotki tego wózia :tak:

mieliśmy awarię nowego wózka, odpadła częśc kółka, a może jej nie było. Poszliśmy do sklepu dali nam nowy i jest git:tak::-D oby już bez problemów:-p

dzisiaj ogladalismy wozki, wiekszosc spacerowek skladakycj ka parasolki nie rosklada sie na plasko, wiekszosc na wysokosc taka jak tradycyjne lezaczki, tylko chyba ze 3 rozlozyly sie na plasko w tym Zooper waltz z tym ze on sie nie sklada jak parasolka tylko w pol, za to latwo sie ja niesie no i wazy okolo 8 kg :-) przednie kulka ma dosyc male (mniejsze niz solar ) ale inne wersje zoopera maja jeszcze mniejsze !! co do solara, jest fajny, rozklada sie prawie na plasko, ma w srodku duzo miekkich poduszek, ale moim zdaniem ma jeden znaczacy jak dla mnie minus, nad koszek (dosc malym) ma metalowa konstrukcje w ksztalcie krzyza co uniemozliwia wsadzenie do kosza wiekszych rzeczy :-( ogladalismy tez chicco ale jeden chyba jakis na j) rozkladal sie pieknie na plasko, ale mial przeswity, tzn nie byl dosc szczelny i mysle ze moze w nim wiac, poza tym koszowal prawie 800zl, inny chicco byl fajnie zabudowany ale mial mneij miekkich elementow no i rozkladal sie niezbyt plasko, lezenie na brzuszku byloby niemozliwe, ostatecznie zdecydowalismy sie na zoopera waltz :-) zaliczka zaplacona, odbior za 2 tygodnie gdy bedzie kasa :-) aha jego cena sklepowa to 609 zl, (w necie 599 zl) alez jestem szczesliwa, mysle ze to dobry wybor, aha gdyby nie zooper kupilibysmy solara ;-)

reklama
Do góry