dzisiaj ogladalismy wozki, wiekszosc spacerowek skladakycj ka parasolki nie rosklada sie na plasko, wiekszosc na wysokosc taka jak tradycyjne lezaczki, tylko chyba ze 3 rozlozyly sie na plasko w tym Zooper waltz z tym ze on sie nie sklada jak parasolka tylko w pol, za to latwo sie ja niesie no i wazy okolo 8 kg :-) przednie kulka ma dosyc male (mniejsze niz solar ) ale inne wersje zoopera maja jeszcze mniejsze !! co do solara, jest fajny, rozklada sie prawie na plasko, ma w srodku duzo miekkich poduszek, ale moim zdaniem ma jeden znaczacy jak dla mnie minus, nad koszek (dosc malym) ma metalowa konstrukcje w ksztalcie krzyza co uniemozliwia wsadzenie do kosza wiekszych rzeczy :-( ogladalismy tez chicco ale jeden chyba jakis na j) rozkladal sie pieknie na plasko, ale mial przeswity, tzn nie byl dosc szczelny i mysle ze moze w nim wiac, poza tym koszowal prawie 800zl, inny chicco byl fajnie zabudowany ale mial mneij miekkich elementow no i rozkladal sie niezbyt plasko, lezenie na brzuszku byloby niemozliwe, ostatecznie zdecydowalismy sie na zoopera waltz :-) zaliczka zaplacona, odbior za 2 tygodnie gdy bedzie kasa :-) aha jego cena sklepowa to 609 zl, (w necie 599 zl) alez jestem szczesliwa, mysle ze to dobry wybor, aha gdyby nie zooper kupilibysmy solara ;-)