nie mogę się zdecydować.Mam wózek bartanine (gondola +spacerówka ), ale ta spacerówka jest wąska i chciałam kupić wózek duży z obszerniejszym siedziskiem żeby mały mógł się w nim ewentualnie zdrzemnąć.może znasz inny model niż napisałm wózka trójkołowego który jest dośc duży i łatwy do składania bo dużo podru\óżuje z małym samochodem.
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
bb225 ... zupełnie nie rozumię dlaczego tak o wszystko się obrażasz ...nie ma m tyle czasu aby codziennie przeglądać forum ale to chyba nie znaczy że nie mogę w nim uczestniczyc jak tylko znajdę wolną chwilkę.Przepraszam za wszystko ale widzę ze niechętnie widzicie na swoim forum nowe osoby
Jak narazie odniosłaś się tylko do posta Abejki, która wyraziła swoją opinię, bo po to przecież jest to forum ... a zupełnie zignorowałaś posty innych dziewczyn, które starały Ci się przecież również pomóc w wyborze ... a na końcu jeszcze zarzuciłaś nam wszystkim, że niechętnie widzimy na "swoim" forum nowe osoby
... tak ogólnie uważam, że to trochę nieładnie z Twojej strony ... ja jeszcze całkiem niedawno, bo końcem czerwca także byłam tutaj nowa i nikt nie dał mi odczuć, że mnie tutaj nie chce ... to samo tyczy się Ciebie, bo na naszym forum są po prostu fantastyczne dziewczyny, które wymieniają się swoimi poglądami i nikomu nie bierze się za złe wyrażanie swojej opinii ... nawet jeśli jest ona odmienna od wszystkich, bo to się nazywa tolerancja ... więc nie wiem skąd u Ciebie taka nadwrażliwość i uprzedzenie do nas :-(...
K
kasiulka0901
Gość
trzykołowy Britax vigour
Britax Vigour 3-Wheeler Pushchair - Blackberry Wine (Purple) : mothercare
i maclaren
Maclaren MX3 3-Wheeler with Comfort Pack - Charcoal/Orange : mothercare
ale są to duże wózki generalnie
Britax Vigour 3-Wheeler Pushchair - Blackberry Wine (Purple) : mothercare
i maclaren
Maclaren MX3 3-Wheeler with Comfort Pack - Charcoal/Orange : mothercare
ale są to duże wózki generalnie
tika
... cieszę się jednak, że postanowiłaś z nami pozostać i podyskutować ... z nami naprawdę jest fajnie :-);-). Ja co do wyboru wózka za bardzo się nie wypowiadam, ponieważ my będziemy kupować dopiero w przyszłym roku i na żywo jeszcze za wiele nie oglądałam. My też wolimy wersję 4-kołową, ale z tych wózków, których zdjęcia Ty tutaj zamieściłaś najbardziej podoba mi się Chicco ... ja też jestem z tych, które również patrzą na walory estetyczne ;-)nie mogę się zdecydować.Mam wózek bartanine (gondola +spacerówka ), ale ta spacerówka jest wąska i chciałam kupić wózek duży z obszerniejszym siedziskiem żeby mały mógł się w nim ewentualnie zdrzemnąć.może znasz inny model niż napisałm wózka trójkołowego który jest dośc duży i łatwy do składania bo dużo podru\óżuje z małym samochodem.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
To ja sie tu wtrącę
po przejrzeniu wielu stron i przeczytaniu wielu opinii wybralam
Wszystko.dla.dziecka.pl :: Wózek spacerowy parasolka Deltim Duck czerwony 2007 NOWOŚĆ !!!
taki jest mały zwrotny w miarelekki i miesci sie do bagaznika
po przejrzeniu wielu stron i przeczytaniu wielu opinii wybralam
Wszystko.dla.dziecka.pl :: Wózek spacerowy parasolka Deltim Duck czerwony 2007 NOWOŚĆ !!!
taki jest mały zwrotny w miarelekki i miesci sie do bagaznika
Elżbietka
mother of two sons&angel
bb, ja tam proponuje chicco ct 04. jak dla nas - rewelacja.
o tym 3-kołowym maclarenie juz pisałam - jest to wózek, którego z powodzeniem mozna uzywac dla noworodka. jest ładny, lekko sie prowadzi. tyle ze on nie wyglada jak typowa spacerówka. i szerokiego siedziska raczej nie ma
dzis na spacerku widzialam chicco pick up, dosc szeroki w tyłku
o tym 3-kołowym maclarenie juz pisałam - jest to wózek, którego z powodzeniem mozna uzywac dla noworodka. jest ładny, lekko sie prowadzi. tyle ze on nie wyglada jak typowa spacerówka. i szerokiego siedziska raczej nie ma
tika
bb225 ... będzie dobrze :-) ... aaaa i napisz czy już coś z tym wózkiem zdecydowałaś :-)
Elma
Małgosia
nie ma m tyle czasu aby codziennie przeglądać forum ale to chyba nie znaczy że nie mogę w nim uczestniczyc jak tylko znajdę wolną chwilkę.Przepraszam za wszystko ale widzę ze niechętnie widzicie na swoim forum nowe osoby
nie no coś ty! im nas więcej tym weselej! To jest najbardziej przyjazne forum na jakim kiedykolwiek byłam(w tej chwili jedyne)! Po prostu musisz podchodzić do nas z humorem i na zaczepki Abeji (Abejka kocham cię za twój humor) odpowiedzieć równie zaczepnie ale z humorem, również MariaOla ma cięty jęzorek (i ciebie też MariaOlka za to kocham ) nie bierz wszystkiego na poważnie!
reklama
Elma
Małgosia
no jak to pick up ;-)