reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanko!

Mnie też się wydaje, że dzieciaczki nie powinny już jeść w nocy, skoro zjadają sytą kolację, to spokojnie powinno to wystarczyć do rana. Może Pati przechodzi po prostu taki niespokojny okres.

Ola chyba już przestawiła się na jedną drzemkę w ciągu dnia-od tygodnia śpi już tylko 1,5h na spacerze. Zdecydowanie wolałam jak spała jeszcze po południu, bo zrobienie czegokolwiek w domu przy tej małej torpedzie graniczy z cudem.

reklama
dzisiaj zaszalałayśmy z małą.Usneła wczoraj o 22.30, mleko 3.30 i rano jak tata wychodził do pracy po 7.Mnie się wstawać niechciało tylko spaćć więc ją przetrzymałam w łóżku,jej też się oczka przymykały i zasnełyśmy przed 9.Ja wstałam przed chwilą bo domofon, a ona jeszcze śpi.:tak::-)

O kurcze Zuzia to super Śpiochu!Natalka zasypia około 19.3 a budzi sie około 5 - 6:tak:. Później zasypia koło 8 i śpi godzinkę. W nocy jakieś dwie pobudki. ;-)

Stary rekord jest juz nieaktualny! :szok: :-D

13 godzin! :szok: :-D :-D :-D

W ogole Zuzia od kilku dni ma przestawione spanie. ;-)
Spi do poludnia po 3-4 godziny :szok: ,a co za tym idzie - popoludniu juz nie spi,no,chyba,ze na spacerku 30-40 minut. ;-) Ale to pewnie dlatego,ze popoludniu prawie Nas w domku nie ma... ;-)

Wczoraj,ze wzgledow pogodowych,nie bylysmy na spacerku. :wściekła/y: No i Zuzia za to pospala sobie tak,ze hej! :shocked2: :-D

W nocy spala 12h,pozniej do poludnia 4h,no i po obiadku pospala sobie jeszcze 2h! :shocked2: :shocked2: :shocked2: I pewnie,jakbym nie weszla do pokoju,to nynalaby dalej. :-p :-D :cool2:

Luzie! Jaki Spiochulek z tej Mojej Corci! :shocked2: :-D :tak:

Ja wczoraj pisałam że Pati spała 12 godzi (z dwoma przerwami).Dziś 9 i pobutka równo co godzinę z zegarkim w ręku.:-(

reklama
A jak Wasze dzieci zareagowaly na zmiane czasu? ;-)
Zuzia wczoraj zasnela,po staremu,o 18,a obudzila sie dzis,tez po staremu,o 7:30! :-D :-D :-D
Czyli spala 13,5h!!! :-D :tak: :-D
Rekord pobity! :-D

Do góry