reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanie w nocy

a ja juz nie wiem co robic - Jasio budzi sie przynjamniej 2 razy w ciagu nocy... Wypija grzecznie wode, po czym za 2-3 godziny budzi sie ponownie...
Cholera - jak noworodek ktory sie budzil co 3 godziony :-(
Na szczescie rano spi do po 8:00, bo jakby sie budzil na dobre okolo 6:00 to chyba bym sobie palnela w leb... :baffled:

reklama
nato no to rzeczywiscie zadziwiajace, oby tak dalej.

mysz - kacper tez sie tak budzi i drze w dodatku.

zielono mi - o kucze, ale masz raj z tym niebudzeniem sie chłopakow.

a ja juz nie wiem co robic - Jasio budzi sie przynjamniej 2 razy w ciagu nocy... Wypija grzecznie wode, po czym za 2-3 godziny budzi sie ponownie...
Cholera - jak noworodek ktory sie budzil co 3 godziony :-(
Na szczescie rano spi do po 8:00, bo jakby sie budzil na dobre okolo 6:00 to chyba bym sobie palnela w leb... :baffled:

a Kubuś własnie na dobre budzi sie miedzy 6-6.30 :-) ale jakos dajemy rade

ja już przestałam marzyć o przespanej nocy...

trzeba mieć nadzieje:tak:;-)

U nas góra zebów idzie i mały budzi się z placzem w nocy, dziś już dwa razy po kapieli cycał, bo nic innego mu nie pomaga, a wole mu dac cyca niż ładować czopki, ale nie jest źle, przynajmniej śpi do 8-9.

Maja jadla mleko o 6 rano...A mama zwlekla sie z lozka o 9;-) nie wiem co moje dziecko robilo do tej pory,ale nie plakalao;-)

nato - pewnie tez zasnela no bo co by miala robic przez 3 godizny :-D
Jasio po polnocy zaczal koncert - wody nie chcial, na rece nie chcial, a ze troche przesikal pizame to go musialam calego przebrac. Ryczal jak wsciekly :baffled:. Posmarowalam mu dziaska Dentinoxem (bo mysle ze to od zebow), namowilam do wypicia wody i spal do 4:00 kiedy to dostal znowu wode, potem do 8:00 sie obudzil na mleko i po tym mleku zasnal i obudzil sie przed 10:00. Ale sie wyspalam... :sorry2:

Chociaz tak naprawde to wolalabym zeby sie budzil jzu na stale o tej 8:00 bez pobudek nocnych... :dry:

ja za to dzisiaj 3 razy do Maxa wstawalam, raz sobie przypomnial,ze glodny, drugi raz tak jak u myszki pizamka mokra, a trzeci raz to sam nie wiedzial czego chcial:wściekła/y: jesc nie, na rece nie, do nas do lozka tez nie, zostawilam w salonie z zabawkami, a sama wrocilam do lozka i nie narzekal jakos.

U nas skończyło sie rumakowanie, Zuzinka śpi tylko do 6-6.30:-(, a było tak pięknie (do 8.3- 9 nawet potrafiła spać:confused:).

reklama
No to Gaal Zuza poczuła wiosnę. Tylko ciekawe co będzie jak przestawią czas.
U nas wczoraj zanim poszłam spać, synuś 2 razy się budził - cyc, potem 2-2:30 ledwo co położyłam się spać i spokój do 7 z hakiem, a potem jeszcze z rodzicami w łózku do 9. Jak na ząbkowanie to nie jest źle.

Do góry