reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanie w nocy

a mam pytanko czy wasze pociechy przed spaniem zachowuja sie jakby napiły sie szaleju ? Wojtek wyprawia w łóżeczku cuda :) a dziweki jakie wydaje oj oj

reklama
a po moim bigosowym napadzie Wojtek wybudzał sie w nocy chyba z 5 razy i płakał.
Dzis jak przystało na super mamcie jem ostroznie

Ja w Święta najadłam sie bigosumało tego colą popiłam:sorry2: i mały cał noc stękał:-(, teraz już też troszke jem ostroznie;-).

hehe a mojemu męzowi coś się wczorej pokręciło....mały miał na wieczór jakieś rumieńce na polikach zaczeliśmy doszukiwać się od czego, m.in. robiąc przegląd tego co zjadł przez dzień. Aż w końcu mój mąż wyskoczł mega olśniony "A MOŻE TO TY SIE CZEGOŚ NAJADŁAŚ"-:-) Jeszcze się nie przestawił na to że on juz niecyckowy;-)

hahahah no to rzeczywiscie go olśniło :-D mój mały też ma czasem rumieńce, szczególnie po intensywnej zabawie i wariacjach :sorry2:

U nas kilka dni temu też były wieczorem straszne rumieńce i na następny dzień się pojawiły się krostki, które wieczorem znów były czerwone. Lekarka mówiła ze to ja coś zjadłam tylko ja nie wiem co od 4 miesiąca jem normalnie. Kazała smarować przez 3 dni wieczorem kremem Elocom. Troszke mu zeszło

Aco do spania to dziś było rewelacyjnie, zasnął o 21.30, o 24 dałam herbatki i spał do 8 rano, później cyc i jeszcze sen do 9. Super

Rafał też ma często rumieńce ale to po drzemce. Budzi się rumiany.

W nocy dlaej pobudka już o 22 na cyca potem o północy ok 3 i o 5. I ta o piatej na cycanie bo te wscześniejsze to po smoka lub daję mu herbatkę. Już mnie do szłu doprowadzaja te jego pobudki. Nie wiem jak go tego odzwyczaić.

reklama
a Wojtek wykopuje sie spod kołderki w nocy i jeczy wiec musimy wstawac i przykrywac (w pokoiku ma cieplutko:no:) no i jeszcze przewrotki na brzusio i tez płacz bo chce znowu na plecki :wściekła/y:.
Juz nie mamy pomysłu co zrobic bo wstajemy do Wojtka ok 6 razy w tym raz karmimy :baffled:, jak nie przykrywamy i nie przekrecamy hrabiego to jest po pewnym czasie wycie. Śpiworek niestety niezdał egzaminu bo za waski w nóżkach - spróbuje znalesc jeszcze szerszy ale do tej pory nie znalazłam :confused:.
Dzis jeszcze spróbujemy po mleczku z kaszka dac mu butle z woda i cycusia moze nie bedzie jeczał :sorry2:.

Do góry