reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanie w nocy

reklama
mój mały też strasznie sie wierci w nocy, i co raz częsciej spi w pozycji na brzuchu...Dziś dałam mu tą poduszkę z dziurami (co niby zapobiega tzw smierci łóżeczkowej)

Napiszę to większymi literami, bo w końcu mogę się pochwalić pięknie śpiącym synkiem..dziś pierwsza pobudka była dopiero o 5:30, potem o 7:30 na śniadanko(dostał butle mleka, odbił, połozył się i pieknie zasnął SAM!!! "JAK NORMALNY CZŁOWIEK"-jak to mój mąż dziś powiedział;-))

CUDOWNIE!!!! WSZYSTKIM NIEWYSYPIAJĄCYM SIĘ MAMOM POLECAM POŻEGNAINIE Z CYCEM;-):-D

Moje dziecko budzi się 2/3 razy na cyca w nocy i chyba już sie przyzwyczaiłam:dry: bo mnie to już nie przeszkada:sorry2:.

BJaga - fajnie ze Ci dobrze :)

Dizewczynki spoko, przyzwyczaicie się d otego że śpią na brzuchu, częst odzieci lubią spać na brzuchu i jeszcze z pupką do góry wypiętą :)

Aga

no u nas wzorowa nocka :) Wojtek mimo wybuchajacych petard ogni obudził sie raz o 23.20 na jedzonko (na 5 min) po odłozeniu przewrócił sie na boczek przytulił króliczka i wpadł w obiecia Morfeusza i spał do 6.30. Stwierdzilismy ze moze on potrzebuje hałasu zeby dobrze spac.

Majeczjka zasnela sama po 10 min placzu,o 19.30.potem pobudka na zyczenia noworoczne o 23.40 +cyc. i....nastepna pobudka na cyca o 5.z tym ze ja spalam,a moj maz 2 razy do niej chodzil.pierwszy raz mi sie zdarzylo,ze nie slyszalam majki....spi teraz sama w swoim pokoiku...ale pobudka standard,o 8.pijemy teraz kawe bo jestem zdezelowana...

no u nas wzorowa nocka :) Wojtek mimo wybuchajacych petard ogni obudził sie raz o 23.20 na jedzonko (na 5 min) po odłozeniu przewrócił sie na boczek przytulił króliczka i wpadł w obiecia Morfeusza i spał do 6.30. Stwierdzilismy ze moze on potrzebuje hałasu zeby dobrze spac.

No proszę, jaki posłuszny synek- powiedziałaś żeby brał przykład no to masz mamo:-D

MamoQ 2/3 pobudki na cyca to luz...to można jeszcze przeżyć.

ostatnio dużo mocniej śpię (W KOŃCU! )...wcześniej byłam przyzwyczajona do tego ciągłego budzenia się i reagowałam nawet jak Igi ręką ruszył...a dziś nawet petardy mnie nie wybudziły;-):-D!!!

reklama
Boże jak ja bym chciała pospac takim twardym snem przynajmniej przez 8 godzin ciągiem. Ale nie ma przeproś. Pobudka była za pięć północ to chyba na zyczonka i szampanka i tak z pół godziny bi zyczenia od wszystkich trzeba było przyjąć a potem to już nie pamiętam ile razy do niego wstawałam.
Szkoda mi go troche tak calkiem od cyca odstawić, bo on i tak sam się odstawia. dziś w dzień ani razu nie cycał. Ostatni raz był o 7 a potem to chyba będzie w nocy bo na noc butla z kaszą była, cyca nie chciał.

Do góry