reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spanie w nocy

a ja znowu mam dylemat :happy2:
Wojtek jak przystało na straszną wiercipiętke w nocy sie rozkopuje a potem sie budzi i płacze, dodam ze w pokoiku jest cieplutko.
Zastanawiam sie nad kupnem spiworka do spania ale nie wiem czy spełni swoja funkcje skoro mały jest taki ruchliwy( nawet przy spaniu) to czy spiworek nie będzie mu przeszkadzał.
Czy Wasze pociechy śpią moze w śpiworkach i czy wy jestescie z nich zadowolone

reklama
kasro a czy takie wiercietki jak nasze maluszki to moga sie w tym spiworku zakrecic ? czyli ze wpdna do niego(wiem ze to głupie pytanie)?

Ach i jeszcze jedno czy spiworek jest na szelkach?dodanie

moje chlopaki tez spia w spiworkach. Nie musisz miec obaw pyzuncia, ze Wojtus bedzie mial za malo miejsca, bo spieowrki w nozkach sa dosc czerokie, tak, ze maluczek moze swobodnie nozkami poruszac. A poza tym spiworki maja tez swoje rozmiary, w3ybierzesz odpowiedni dla Wojtka:tak: Ja balabym sie klasc chlopakow pod kolderke, nasluchiwalybym w nocy, czy ddychaja, czy moze sobie nosek zatkali juz, taka panikara jestem, A w spiworkach wiem, ze maja cieplutko i sa bezpieczni.

super kasro Karolinka wiercipiętka wygląda:) w łóżeczku

zapomniałam dodać że córcia też śpi w śpiworku chociaż jestem spokojna ze się nie rozkopie w nocy i nie muszę wstawać w nocy sprawdzać czy kołdra jest na niej a nie obok:-)

Ksaro to moja wiercipietka tez chyba bedzie zzachwycona ze śpiworka tak jak Twoja Karolinka. Chyba Mikołaj przyniesie mu taki prezencik a jaki koszt takiego cuda?

Ksaro to moja wiercipietka tez chyba bedzie zzachwycona ze śpiworka tak jak Twoja Karolinka. Chyba Mikołaj przyniesie mu taki prezencik a jaki koszt takiego cuda?

Zależy gdzie kupisz, jakiej firmy i jakiej grubości;-) średnia to chyba 40 zl, ja kupiłam ostatnio na allegro nowy M&Spencer za 15 zeta:-).

reklama
Do góry