reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spanie w nocy

a u nas mały płakał o 22.30 potem o 23.00 ale sie nie wybudzał nie wiem czemu :( tak szlochał zanim do Niego przyszłam juz przestawał i spał dalej. Obudził sie o 6stej głodny jak wilk

reklama
a u nas standard pobudka o 22.30, przed 3 i o 5. Koniec spania o 7 do 7.30 miętolenie się w łóżku.
Nawet wczoraj nie darował sobie tej pobudki o 22.30 mimo że poszedł spać przed 21 i o 20.30 jadł.

u nas kiepsko. Pojecia nie mam czemu Jasio tak niespokojnie spi... Moze w domu tak tez bylo ale ja o tym nie wiedzialam oczywiscie bo spi w innym pokoju, ackzolwiek zawsze jak wchodzilam do jego pokoju to spal raczje spokojnie... Juz prawie miesiac jestesmy w Katowicach a on sie nadal nie przyzwyczail :-(

Maz dzis dzwonil - powiedzialam mu ze conoc o nim mysle- biedak ucieszyl sie i byl pelen nadziei ze sa to erotyczne mysli, a ja tymczasem co noc mysle o nim z wsciekloscia ze jego nie ma a ja musze wstawac...:baffled:

Joanko-a juz się zmartwiłam jak Was czytam że tylko ja nic poza tym dziecku nie daję. Mój Maciuś nadal na cycusiu a poza tym owocki ale też nie codziennie, no i zupka jarzynowa z kleikiem glutenowym. A poza tym juz nie daję wody ani nic innego. W nocy zawsze cycuś-ale już nie sprawdzam ile razy.

Nie tylko ty,my tez tylko cycius.Dzisiejsza noc tragedia,pobudki na cycka co 2 godzinya w miedzy czsie co pol godziny,doslownie co pol godziny placz ,budzenie sie.jestem wykonczona.teraz lezy i sciska kroliczka.A maz spi.nie budze go bo wiem,ze jak nieprzytomny jest to i tak sie majjka zajmie jak nieprzytomny tata,a wiec=mama i tak sie bedzie zajmowac,bo sie bedzie bala co tez taki tata zrobic moze. a najgorsze jest to ze ci ood rur sa nadal w okolicy i wiercili wczoraj do 21 i stukali w mur i teraz wierca znowu...oszaleje....

Nie dość, że w nocy pobudki co 2-3 h to jeszcze w dzień wogóle nie chce sam spać :wściekła/y: Histerii dostaje totalnej!!! Spazmy takie, że nawet jak już go wyjmę z łóżeczka to się uspokoić nie chce. A ja już nie daję rady. Ani minuty nie mam dla siebie :-( Śpi na mnie, kręgosłup mnie boli, nic nie mogę zrobić :-( Nie wiem już naprawdę co z nim robić

a ja dzisiaj niesamowicie wyspana, chlopcy po dalekiej podrozy zasneli w samochodzie , obudzili sie doslownie na chwilke przy przenoszeniu do lozeczek i spali tak do 10!!a ja od 8.30 zagladalam jak wariatka do nich i sprawdzalam,czy wszytsko w porzadku:)

u nas mały płakał jak ostatnio o 22 a potem o 23.30 no i o 3 sie obudził i rozmawiał sam ze soba wiec stwierdziłam ze dopóki nie płacze to nie bede wchodzic to moze usnie ale moja druga połowa zrobiła awanturke ze jak to przeciez głodny :wściekła/y: i na nic sie zdały moje protesty, dałam za wygrana gdy powiedział ze da mu mleka modyfikowanego :no: a przy tym narobił tyle hałasu ze mały sie rozbudził. Dałam mu jesc i troszke popił i poszedła spac a ja ze złosci na tego swojego madrale nie mogłam zasnac do 5tej.
Zobaczymy co bedzie dzis w nocy :confused:

reklama
U nas w nocy co dwie godziny pobudki, cały czas wstawałam do małego kiedy mój facet sobie smacznie spał:eek::no::dry:.

Jestem naprawdę zmęczona:-(.

Do góry