reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spanie w nocy

U mnie tez masakra...a bylo tak pieknie...zasnela o 19.30 wstala o 22 i koniec. nie chce spac,ani po cycu,ani w wozeczku..ja poszlam spac a maz wzial ja do duzego pokoju i tam urzedowali do 24. wzielam ja potem bo zaczela juz plakac.nakarmilam i placz...wiec do wozka,okolo 45 min placzu zasnela.potem 3 rano placz,cyc,placz,do 4 potem o 5 placz ,cyc,placz,wozek,sen i o 6 pobudka.i tak se siezimy...jjestem wykonczona.jak moj maz wstanie zostawie mu ten slodki ciezar i pojde spac ....bo nie daje rady.2 mce bylam sama bo maz byl w irlandii i jakos dawalam rade a teraz juz padam.

A moze przeczytaj ksiazke "usnij wreszcie" moze pomoze nam pomogła:tak:

reklama
Dziwne nato. Może Ty masz za mało pokarmu i ona się nie najada? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak sobie płacze bez powodu...

Spróbuj dać jej raz modyfikowane mleczko i zobacz, czy będzie tak samo. Albo zapytaj lekarza, ale zrób coś z tym, bo szkoda Majeczki :-(

No taki mam zamiar,mam wizyte 27 wiec wypytam o wszystko...dzis spala pieknie od 6 rano do 8 w lozeczku.spalaby dluzej,ale niestety te ...cudowne fachowce punkt 8 zaczeli walic do drzwi i dzwonic,zapewne po klucz od piwnicy.zanim wstalam to ich nie bylo.kurna jak im ciezko zapamietac ZEE JA NIE MAM KLUCZA DO PIWNICY!!4 razy juz pytali!!

Hej! Dawno juz nie pisalam, ale musze sie pochwalic ze DAwidek od jakiegos czasu bardzo ladnie przesypia noc i mysle, ze to moze byc dzieki temu ze zaczelam mu dawac troszke pozniej obiadki i chyba poprostu jest najedzony, tylko mam kolejny problem bo prawie w ogole nie chce pic mleka, wcina kaszki i obiadki ale z mlekiem ciezka sprawa. A jak jest u Was czy Wasze Maluszki dalej pija mleko ze smakiem? :baffled:

A ja dzis spałam jak susełek do 8.0 (Gdyby nie siostar mojego mezunia to spała bym dłuzej :wściekła/y:- ale zadzwoniła o 8.00 wrrrrryyy zapytac sie co kupic małemu na gwiazdke) na szczescie Wojtek nie zareagował na dzwonek i spał do 9.tej :-)

Hej! Dawno juz nie pisalam, ale musze sie pochwalic ze DAwidek od jakiegos czasu bardzo ladnie przesypia noc i mysle, ze to moze byc dzieki temu ze zaczelam mu dawac troszke pozniej obiadki i chyba poprostu jest najedzony, tylko mam kolejny problem bo prawie w ogole nie chce pic mleka, wcina kaszki i obiadki ale z mlekiem ciezka sprawa. A jak jest u Was czy Wasze Maluszki dalej pija mleko ze smakiem? :baffled:

Piotrek mlesio ciągnie z cyca chętnie ale pewnie bardziej dla przyjemności niż z głodu ;-)
U nas ze spaniem znaczna poprawa (tfu, tfu). Od 20 do 3 i potem do 6 i dalej do 8-9. Jak dla mnie to suuuuuuuper!!!

Piotrek mlesio ciągnie z cyca chętnie ale pewnie bardziej dla przyjemności niż z głodu ;-)
U nas ze spaniem znaczna poprawa (tfu, tfu). Od 20 do 3 i potem do 6 i dalej do 8-9. Jak dla mnie to suuuuuuuper!!!

Gosiu to super u nas też lepiej ale Quinten spi z nami:baffled:, narazie przy tej przeprowadzce odpusciłam:sorry2:.

reklama
U nas też jest jakby lepiej ale to jeszcze nie to. Chodzi spać po 19 i pierwsza pobudka regularnie o 22 na żarło ale jest ledwo przytomny i zaraz odkładam go do lóżeczka i śpi dalej do jakiejś 1 i wtedy znowu pobudka na karmienie i nad ranem ok 4-5 znowu. Całe szczęście że śpi znowu w lóżeczku.

Do góry