reklama
mysz1978
Fanka BB :)
Jas znowu mnei zaskoczyl
Polozylam go o 20:00 , o 22:00 jeczal i dostal wody a przed 23:00 jak gdyby nigdy nic obudzil sie i byl rzeski jak skowronek Smial sie i chcial sie bawic, ale nie dalam sie i musial spac dalej. wiercil sie i krecil ale zasnal - spal na szczescie prawie do 06:00, zjadl i potem do 08:30 :-) Czyli dzisiejsza noc nie byl;a zla :-)
Polozylam go o 20:00 , o 22:00 jeczal i dostal wody a przed 23:00 jak gdyby nigdy nic obudzil sie i byl rzeski jak skowronek Smial sie i chcial sie bawic, ale nie dalam sie i musial spac dalej. wiercil sie i krecil ale zasnal - spal na szczescie prawie do 06:00, zjadl i potem do 08:30 :-) Czyli dzisiejsza noc nie byl;a zla :-)
zielono_mi
moi cxhlopcy przesypiaja cale noce i to wlasciwie od prawie dwoch miesiecy juz. Wieczorem okolo 19 dostaja ostatnia butelke/piers przy czym zazwyczaj zasypiaja. Jesli nie to zanosimy ich z mezem do pokoju, troszke pospiewamy i chlopcy spia jak zabici do 7-8 rano, zazwyczaj do 8. w dzien spia bardzo malo, bo po pol godzinki-godzinke, dlatego z nadmiaru wrazen przesypiaja wykonczeni cale noce.
U mnie podobnie, ale ja juz się przyzwyczaiłam: pierwsza obudka ja ja kładę się spać czyli koło 1, potem 4 i 7 i spimy do 9-10, ale nie czuję się zmeczona pewnie dlatego, że po przystawieniu go do cyca w momencie zasypiam.
U Nas to norma kąpiel za chilke juz sie grzeje w łazience. koło 19:30 -20 butla na noc a potem to albo figle tak do godziny albo odrazu lulanie. Pobudka koło 1 na butle ....w miedzy czasie popija :d potem 6-7 rano...jak o 6 to butla jak o 7 to juz zabawa do 8 i snaidanko :d i nie mam co marzyc ze jak go wezme do siebie to bedzie spał..pakuje rece w oczy w buzie gada... kreci sie dopuki sie nim nie zainteresuje hehe
Żania7
mama kochanych urwisków
dziekuje ewitko dziś dałam córci pic w nocy bo od kaloryferów sucho i samej się pić chce wieć sie nie dziwię ze o 3 miałam pobudke ale póżniej spała do 7
Słoneczko_Ktosia
Ewitka - mój Wojtek tylko wieczorne karmienie takie duze a w dzien to tak po troszku w południe 125 zupki. Wczoraj wypił 180ml i chciał jeszcze ale mu nie dalismy dopiero cycusia, dzis tez juz wypił swoja działke i teraz bawi sie butla i czeka na pluskanie
Noukie
Majowa mama 2007
Ewitka - mój Wojtek tylko wieczorne karmienie takie duze a w dzien to tak po troszku w południe 125 zupki. Wczoraj wypił 180ml i chciał jeszcze ale mu nie dalismy dopiero cycusia, dzis tez juz wypił swoja działke i teraz bawi sie butla i czeka na pluskanie
Moje dziecko właśnie sie pluska pod opieką taty;-).
reklama
Słoneczko_Ktosia
my jeszcze 10 min i maly z tata do pluskania:-) jak ja go myje to tak nie łobuzuje a jak z Tata to woda leci wszedzie;-)Moje dziecko właśnie sie pluska pod opieką taty;-).
Podziel się: