reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanie w nocy

U nas dzisiejsza noc troszke lepsza, ale Quintus miał tyle wrażeń wczoraj, że mu się nie dziwię, że spał prawie cała noc tylko jedna pobudka o 2.00.

Ewitko u mnie też 150 to za dużo 100 mleczka to max;-).

reklama
Jas znowu mnei zaskoczyl :-D
Polozylam go o 20:00 , o 22:00 jeczal i dostal wody a przed 23:00 jak gdyby nigdy nic obudzil sie i byl rzeski jak skowronek :eek::eek::eek: Smial sie i chcial sie bawic, ale nie dalam sie i musial spac dalej. wiercil sie i krecil ale zasnal - spal na szczescie prawie do 06:00, zjadl i potem do 08:30 :-) Czyli dzisiejsza noc nie byl;a zla :-)

moi cxhlopcy przesypiaja cale noce i to wlasciwie od prawie dwoch miesiecy juz. Wieczorem okolo 19 dostaja ostatnia butelke/piers przy czym zazwyczaj zasypiaja. Jesli nie to zanosimy ich z mezem do pokoju, troszke pospiewamy i chlopcy spia jak zabici do 7-8 rano, zazwyczaj do 8. w dzien spia bardzo malo, bo po pol godzinki-godzinke, dlatego z nadmiaru wrazen przesypiaja wykonczeni cale noce.

U mnie podobnie, ale ja juz się przyzwyczaiłam: pierwsza obudka ja ja kładę się spać czyli koło 1, potem 4 i 7 i spimy do 9-10, ale nie czuję się zmeczona pewnie dlatego, że po przystawieniu go do cyca w momencie zasypiam.

U Nas to norma kąpiel za chilke juz sie grzeje w łazience. koło 19:30 -20 butla na noc a potem to albo figle tak do godziny albo odrazu lulanie. Pobudka koło 1 na butle ....w miedzy czasie popija :d potem 6-7 rano...jak o 6 to butla jak o 7 to juz zabawa do 8 i snaidanko :d i nie mam co marzyc ze jak go wezme do siebie to bedzie spał..pakuje rece w oczy w buzie gada... kreci sie dopuki sie nim nie zainteresuje hehe

Wczoraj Majeczka nie chciala spac w lozeczku. dzis zasnela w nim...jak zwykle do nastepnego karmienia;-)ale nie od razu krakow zbudowano.mamy wykopany dol pod fundament

dziekuje ewitko dziś dałam córci pic w nocy bo od kaloryferów sucho i samej się pić chce wieć sie nie dziwię ze o 3 miałam pobudke ale póżniej spała do 7

U nas noc dzisiejsza super, ale Quinten spał z nami:zawstydzona/y:, tak mnie glowa bolała, że nie miałam siły walczyć:zawstydzona/y:.

Ewitka - mój Wojtek tylko wieczorne karmienie takie duze a w dzien to tak po troszku w południe 125 zupki. Wczoraj wypił 180ml i chciał jeszcze ale mu nie dalismy dopiero cycusia, dzis tez juz wypił swoja działke i teraz bawi sie butla i czeka na pluskanie :tak:

Ewitka - mój Wojtek tylko wieczorne karmienie takie duze a w dzien to tak po troszku w południe 125 zupki. Wczoraj wypił 180ml i chciał jeszcze ale mu nie dalismy dopiero cycusia, dzis tez juz wypił swoja działke i teraz bawi sie butla i czeka na pluskanie :tak:

Moje dziecko właśnie sie pluska pod opieką taty;-).

reklama
Do góry