reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanie w nocy

reklama
A ja postanowiłam dawać małemu butle na półśpiku. Tak koło 12-1, czyli zanim ja pójdę spać no i w ten sposób nie budzi mnie o 2, a dopiero przed 5 - zawsze to cos.

A u nas ostatnio wraca do normy pobudka ok 4 i 7-8 i śpimy do 10 :-) Tylko najbardziej mnie martwi to, ze ostatnio albo nie chce nam zasnąć po kapieli, albo zaśnie, obudzi się koło 22 i buszuje do północy. Dzisiaj zasnął mi 15 min temu :-(

Piotrek zasnął o 21.00, bo mieliśmy gości i nie chciał się z nimi rozstać. Spodziewałam się pobudki o 23.00 a obudził się o 2:00 a potem o 5:00 i już go wzięłam do siebie ale dla własnej przyjemności. Chyba wychodzimy na prostą ze spaniem ale nie cieszę się jeszcze, żeby nie zapeszyć.

A ja nakarmilam majke o 20,polozylam taka gadajaca do lozeczka i zasnela sama!!tyle ze jak sie w nocy obudzi to nie zasnie na rekach ani od glaskania.wozek ino dziala.bo tak to placze

chwale córcie za przespanie prawie całej nocy obuziła sie na karmienie o 5 spała od 19:30 i już nawet dytka nie musiała ciumkać w miedzy czasie:-D

a mi jzu rece opadaja...Jasio poszedl ladnie spac przed 20:00, o 22:30 ryczal i wypil wode,o 01:30 to samo, o 04:00 mleko i o 07:00 znowu sie obudzil :-(
Nie mam pojecia co sie z nim dzieje :-(
I jestem tymi pobudkami tak jzu zmeczona ze wiem ze Jasio pozostanie jedynakiem bo drugi raz czegos takiego nie zniose :no:

a mi jzu rece opadaja...Jasio poszedl ladnie spac przed 20:00, o 22:30 ryczal i wypil wode,o 01:30 to samo, o 04:00 mleko i o 07:00 znowu sie obudzil :-(
Nie mam pojecia co sie z nim dzieje :-(
I jestem tymi pobudkami tak jzu zmeczona ze wiem ze Jasio pozostanie jedynakiem bo drugi raz czegos takiego nie zniose :no:

Myszka może zęby Jasiowi idą?
Ja prawie od początku mam pobudki w nocy co 2 godz. ale mimo to bardzo bym chciała drugie dziecko ale mąż stawia veto :-(

reklama
Moje dziecko wymyśliło dzisiaj nowy sposób zasypiania. Naciąga kołdrę na głowę. Co go odkrywam to się nakrywa znowu :wściekła/y: Siedzę tu i się martwię, że się udusi

Do góry