reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
A u nas ostatnio wraca do normy pobudka ok 4 i 7-8 i śpimy do 10 :-) Tylko najbardziej mnie martwi to, ze ostatnio albo nie chce nam zasnąć po kapieli, albo zaśnie, obudzi się koło 22 i buszuje do północy. Dzisiaj zasnął mi 15 min temu :-(
Piotrek zasnął o 21.00, bo mieliśmy gości i nie chciał się z nimi rozstać. Spodziewałam się pobudki o 23.00 a obudził się o 2:00 a potem o 5:00 i już go wzięłam do siebie ale dla własnej przyjemności. Chyba wychodzimy na prostą ze spaniem ale nie cieszę się jeszcze, żeby nie zapeszyć.
Żania7
mama kochanych urwisków
chwale córcie za przespanie prawie całej nocy obuziła sie na karmienie o 5 spała od 19:30 i już nawet dytka nie musiała ciumkać w miedzy czasie
Żania7
mama kochanych urwisków
żaniu u nas dokładnie tak samo dzisiaj było
oby tak zostało naszym pociechom albo żeby spały do 7:-)
mysz1978
Fanka BB :)
a mi jzu rece opadaja...Jasio poszedl ladnie spac przed 20:00, o 22:30 ryczal i wypil wode,o 01:30 to samo, o 04:00 mleko i o 07:00 znowu sie obudzil :-(
Nie mam pojecia co sie z nim dzieje :-(
I jestem tymi pobudkami tak jzu zmeczona ze wiem ze Jasio pozostanie jedynakiem bo drugi raz czegos takiego nie zniose
I jestem tymi pobudkami tak jzu zmeczona ze wiem ze Jasio pozostanie jedynakiem bo drugi raz czegos takiego nie zniose
a mi jzu rece opadaja...Jasio poszedl ladnie spac przed 20:00, o 22:30 ryczal i wypil wode,o 01:30 to samo, o 04:00 mleko i o 07:00 znowu sie obudzil :-(
Myszka może zęby Jasiowi idą?
Ja prawie od początku mam pobudki w nocy co 2 godz. ale mimo to bardzo bym chciała drugie dziecko ale mąż stawia veto :-(
reklama
Podziel się: