kropa501
Fanka BB :)
Nef,Mruczka - ja długo rozważałam Lirę, ale znalazłam na Allegro wyprzedaż Cybexów Callisto z 2009 roku i wolałam dołożyć 200 zł. Nie żałuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętam cię ;-)Hej dziewczyny!
Czytuję sobie co jakiś czas co piszecie ale bardzo dawno nic nie pisałam.Ciekawe czy któraś mnie jeszcze pamięta ;P
Ale do tematu...Oleńka jest już za długa na gondolę i też jesteśmy właśnie na etapie szukania spacerówki.Przeczytałam cały temat i nadal nie mam pojęcia co kupić.Mam w głowie kompletny mętlik.Jak na razie zainteresowały mnie polecane przez Was Lira 4 i Inglesina trip jednak nie wiem czy końcowa decyzja obejmie któryś z tych.
Zależy nam na tym żeby wózek był stabilny a przy tym niedrogi.Taki,który poradziłby sobie z wiejskimi drogami i wybojami.
Proszę pomóżcie,doradźcie coś bo mam już łeb jak sklep od tego całodniowego szperanie w necie w poszukiwaniu wózka
Skądże!Bardzo jej to odpowiada,lubi sobie jeszcze pospać w wózeczku,ale tak jak pisałam,nie mieści się już w niej a poza tym mam dość tego olbrzyma.Aż mi czasem głupio jak jedziemy busem i on tyle miejsca zajmuje.Nie mogę go wnieść sama na pierwsze piętro a taką spacerówkę to hyc pod pachę i na góręAsieńka, ja też Cię pamiętam Do tej pory jeździłyście w gondoli? WOW Radek nie mieści się już od kiedy skończył pół roku, a gondole mieliśmy sporą A Ola się nie buntuje, że na leżąco?
Asieńka, tiff, nie chcę się powtarzać, bo ktoś pomyśli, że robię Cybexowi reklamę Ale świetnie sprawdza się na leśnych drogach i wybojach, bo ma amortyzowane wszystkie cztery koła Poleca, my na co dzień w koło domu jeździmy Teutonią, Cybexa zabieram zawsze do mamy - a tam właśnie wieś i polne drogi. No i jak jedziemy gdzieś dalej od domu, do innego parku czy na zakupy, to Cybex. Jest super, a że mam porównanie do Teutonii, to byle co mnie raczej nie zadowoli