reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPACERÓWKI - przesiadamy się do małego wózka!

zastanawiam się nad zakupem Cyebxa Topaz- tylko ma to być nasz jedyny wózek, więc nie wyobrażam sobie zimy z taką spacerówką:confused2:

reklama
a ja tam z miloscia nadal uzywam swojego pierwszego wozka:)
jak sie przeprowadze to pewnie czesto bedziemy siegac po rower.
sanki w zimie moze ok ale jak cos spadnie.
kropa-no nie przesadzajmy,ile takie dziecko moze sie poki co nadreptac;)za rok bym do sklepu nie doszla.a zreszta jak tylko naucza sie biegac to byc moze zatesknisz zeby go z powrotem pasami przypiac;)...

Chciałabym tylko polecić wózek Lira4,z którego jestem baaaardzo zadowolona! :) Jedyne co mogłabym mu zarzucić to to,że kosz na zakupy jest dość mały ale i tak jak na razie mi wystarcza :)

my mamy Zapp`a od mojego szwagra, ale niestety siedzenie się nie rozkłada do leżenia, no i to kubełkowe, średnio wygodne siedzisko.. ale poza tym to mistrzostwo świata, jeśli chodzi o prowadzenie, dosłownie jednym paluszkiem można.. no ale musimy go zmienić przez wzgląd na brak opcji leżenia:dry:

A my mamy spacerówkę tą samą od urodzenia, tz. kupiliśmy 2w1 razem z gondolą. Był plan zakupu jakiejś lekkie parasolki na wiosnę/lato, ale ze względów finansowych z planów nic nie wyszło...
W sumie jestem zadowolona z mojej spacerówki-stabilna, solidna, dobrze się prowadzi, rozkłada na płasko, można przodem i tyłem montować...Tylko ciężka. Chciałam coś lekkiego, co można złożyć i wziąć pod pachę, tak żebym i wózek i dziecko znieść mogła...a tak to M co rano znosi tego kolosa, bo na klatce boję się zostawiać na noc.
Tak wygląda cały zestaw ( u nas bez fotelika, kolor ten sam;)
516b.jpg

reklama
kropa mam jeszcze jedno pytanko- czy Cybex to Wasz jedyny wózek na zimę? bo u nas były jedyny.. i czy jest on stabilny (w sensie czy nie jest taki ... rozchybotany :-Djeśli jest takie słowo ;) )

Do góry