reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Ewcik - ja z moją parasolką muszę przetrwać zimę. Już pisałam tiffi, że będę wychodzić jak odśnieżą, a jak zasypie to sanki i wjo 

kropa501
Fanka BB :)
Mi się też wydaje, że zimą większą atrakcją będą już sanki, a wózek to raczej do hipermarketu na zakupy albo awaryjnie. Mój już teraz woli dreptać obok wózka 
eijf
a ja tam z miloscia nadal uzywam swojego pierwszego wozka
jak sie przeprowadze to pewnie czesto bedziemy siegac po rower.
sanki w zimie moze ok ale jak cos spadnie.
kropa-no nie przesadzajmy,ile takie dziecko moze sie poki co nadreptac
za rok bym do sklepu nie doszla.a zreszta jak tylko naucza sie biegac to byc moze zatesknisz zeby go z powrotem pasami przypiac
...
jak sie przeprowadze to pewnie czesto bedziemy siegac po rower.
sanki w zimie moze ok ale jak cos spadnie.
kropa-no nie przesadzajmy,ile takie dziecko moze sie poki co nadreptac
_Ewcik_
my mamy Zapp`a od mojego szwagra, ale niestety siedzenie się nie rozkłada do leżenia, no i to kubełkowe, średnio wygodne siedzisko.. ale poza tym to mistrzostwo świata, jeśli chodzi o prowadzenie, dosłownie jednym paluszkiem można.. no ale musimy go zmienić przez wzgląd na brak opcji leżenia

Joaszka
A my mamy spacerówkę tą samą od urodzenia, tz. kupiliśmy 2w1 razem z gondolą. Był plan zakupu jakiejś lekkie parasolki na wiosnę/lato, ale ze względów finansowych z planów nic nie wyszło...
W sumie jestem zadowolona z mojej spacerówki-stabilna, solidna, dobrze się prowadzi, rozkłada na płasko, można przodem i tyłem montować...Tylko ciężka. Chciałam coś lekkiego, co można złożyć i wziąć pod pachę, tak żebym i wózek i dziecko znieść mogła...a tak to M co rano znosi tego kolosa, bo na klatce boję się zostawiać na noc.
Tak wygląda cały zestaw ( u nas bez fotelika, kolor ten sam

W sumie jestem zadowolona z mojej spacerówki-stabilna, solidna, dobrze się prowadzi, rozkłada na płasko, można przodem i tyłem montować...Tylko ciężka. Chciałam coś lekkiego, co można złożyć i wziąć pod pachę, tak żebym i wózek i dziecko znieść mogła...a tak to M co rano znosi tego kolosa, bo na klatce boję się zostawiać na noc.
Tak wygląda cały zestaw ( u nas bez fotelika, kolor ten sam

kropa501
Bardzokropa a zadowolona jesteś ze swojego Callisto?
reklama
Podziel się: