reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPACERÓWKI - przesiadamy się do małego wózka!

reklama
Hej dziewczyny. No ja czytam, czytam, radzę się i nadal nic nie wiem. Tzn. jakoś nie bardzo z tym doradzaniem. Na razie najbardziej podoba mi się inglesina trip, peg perreggo SI jest fajny ale już droższy. Musze też na żywo poogladać

tiffi my mamy inglesinę trip-fajnie wykonana, lekka, łatwo się składa, jedyny minus to 'turkotanie' na kostce brukowej, ale chyba większość spacerówek z piankowymi kołami tak ma

Hej dziewczyny! ;)
Czytuję sobie co jakiś czas co piszecie ale bardzo dawno nic nie pisałam.Ciekawe czy któraś mnie jeszcze pamięta ;P

Ale do tematu...Oleńka jest już za długa na gondolę i też jesteśmy właśnie na etapie szukania spacerówki.Przeczytałam cały temat i nadal nie mam pojęcia co kupić.Mam w głowie kompletny mętlik.Jak na razie zainteresowały mnie polecane przez Was Lira 4 i Inglesina trip jednak nie wiem czy końcowa decyzja obejmie któryś z tych.
Zależy nam na tym żeby wózek był stabilny a przy tym niedrogi.Taki,który poradziłby sobie z wiejskimi drogami i wybojami.
Proszę pomóżcie,doradźcie coś bo mam już łeb jak sklep od tego całodniowego szperanie w necie w poszukiwaniu wózka ;)

Hej dziewczyny! ;)
Czytuję sobie co jakiś czas co piszecie ale bardzo dawno nic nie pisałam.Ciekawe czy któraś mnie jeszcze pamięta ;P

Ale do tematu...Oleńka jest już za długa na gondolę i też jesteśmy właśnie na etapie szukania spacerówki.Przeczytałam cały temat i nadal nie mam pojęcia co kupić.Mam w głowie kompletny mętlik.Jak na razie zainteresowały mnie polecane przez Was Lira 4 i Inglesina trip jednak nie wiem czy końcowa decyzja obejmie któryś z tych.
Zależy nam na tym żeby wózek był stabilny a przy tym niedrogi.Taki,który poradziłby sobie z wiejskimi drogami i wybojami.
Proszę pomóżcie,doradźcie coś bo mam już łeb jak sklep od tego całodniowego szperanie w necie w poszukiwaniu wózka ;)
Pamiętam cię ;-)
Trudno mi coś doradzić, bo ja kupiłam x-landera XA gondola i spacerówka i na co dzień, na spacery będziemy używać tego x-landera, natomiast potrzebuję spacerówki typu parasolka na wypady do centrum handlowego i na wakacje. Mnie się podobają dwa typy peg perego pliko mini i inglesina trip. Podobają mi się jeszcze peg perego si ale on jest droższy. I musze jeszcze małą przymierzyć do cybexa bo dużo osób go poleca

Asieńka, ja też Cię pamiętam :) Do tej pory jeździłyście w gondoli? WOW Radek nie mieści się już od kiedy skończył pół roku, a gondole mieliśmy sporą :) A Ola się nie buntuje, że na leżąco?

Asieńka, tiff, nie chcę się powtarzać, bo ktoś pomyśli, że robię Cybexowi reklamę ;) Ale świetnie sprawdza się na leśnych drogach i wybojach, bo ma amortyzowane wszystkie cztery koła :) Poleca, my na co dzień w koło domu jeździmy Teutonią, Cybexa zabieram zawsze do mamy - a tam właśnie wieś i polne drogi. No i jak jedziemy gdzieś dalej od domu, do innego parku czy na zakupy, to Cybex. Jest super, a że mam porównanie do Teutonii, to byle co mnie raczej nie zadowoli ;)

Asieńka, ja też Cię pamiętam :) Do tej pory jeździłyście w gondoli? WOW Radek nie mieści się już od kiedy skończył pół roku, a gondole mieliśmy sporą :) A Ola się nie buntuje, że na leżąco?
Skądże!Bardzo jej to odpowiada,lubi sobie jeszcze pospać w wózeczku,ale tak jak pisałam,nie mieści się już w niej a poza tym mam dość tego olbrzyma.Aż mi czasem głupio jak jedziemy busem i on tyle miejsca zajmuje.Nie mogę go wnieść sama na pierwsze piętro a taką spacerówkę to hyc pod pachę i na górę ;)

Asieńka, tiff, nie chcę się powtarzać, bo ktoś pomyśli, że robię Cybexowi reklamę ;) Ale świetnie sprawdza się na leśnych drogach i wybojach, bo ma amortyzowane wszystkie cztery koła :) Poleca, my na co dzień w koło domu jeździmy Teutonią, Cybexa zabieram zawsze do mamy - a tam właśnie wieś i polne drogi. No i jak jedziemy gdzieś dalej od domu, do innego parku czy na zakupy, to Cybex. Jest super, a że mam porównanie do Teutonii, to byle co mnie raczej nie zadowoli ;)

To co piszesz o jego sprawowaniu się na wyboistych drogach mi się podoba ale ta cena nie spodoba się mojemu Marcinowi :p
Kurde pewnie skończy się tak,że pojedziemy do sklepu i zobaczymy co nam tam zaproponują ;p

Ostatnia edycja:
jeżeli potrzebujesz czasami przenieść gdzieś wózek polecam lirę lub inny wózeczek o siedzeniu kubełkowym, bo można wygodnie chwycić. I nie jest taki wywrotny, jak ponawieszać zakupy na raczkach.

reklama
Poczytałam jeszcze więcej o tej lirze 4 i chyba na nią się zdecydujemy.Dużo dobrych opinii no i cena przystępna.Poza tym jest też bardzo ładny :D
Mam nadzieję,że jutro pojedziemy do sklepu bo już się na niego napaliłam hehehe :D

Dzięki wielkie za pomoc dziewczyny!! ;)

Do góry