reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

Wiecie co dziewczynki, tak poczytalam sobie wasze posty i zaczynam sie jednak zastanawiac czy nie kupic tego wozeczka baby dreams sprint. W koncu pieniedzy nie mam za duzo (jak na razie jestem samotną mamą :-[) i wydac na wozek polowe naszych oszczednosci to chyba przesada... I mi zalezy na duzych kolkach, wzglednej wadze

Skoro piszecie, ze jest fajny to chyba wam zaufam, nie widzialam go w sklepie ale moglabym zamowic na allegro...

Nadal jestescie zadowolone- po jakims czasie uzytkowania?

Pozdrwiam

Ania

reklama
Tak wiec nabylam Sprinta ale jeszcze go nie wyprobowalam, bo kupilam przez internet i jeszcze nie odebralysmy bryki!! Mam nadzieje, ze sie sprawdzi- bardzo sie uciesze jesli tak. Dam znac. Pozdrawiamy

Ania i Zuzia

anusiakanusia pisze:
Tak wiec nabylam Sprinta ale jeszcze go nie wyprobowalam, bo kupilam przez internet i jeszcze nie odebralysmy bryki!! Mam nadzieje, ze sie sprawdzi- bardzo sie uciesze jesli tak. Dam znac. Pozdrawiamy

Ania i Zuzia

doradze ci tylko ze w tylne kolka jakis facet musi ci zamontowac
bo tam sie wklada te haczyki
i ja sama zlozyłam wozek
wyszlam przed blok i mi kolka tylne odpadały ;D

ogolnie jestem zadowolona
jednak wiadomo...bardziej czesie
jak sie bylo na pompowanych to jest roznica
ale jest bardzo wygodny dla dziecka i moja Mili wrecz blogo w nim spi i lepiej niz w poprzednim ;)

czekamy na relacje :)

No i jezdzimy naszym Sprintem- jest fajnie, faktycznie amortyzacja gorsza niz w starym ale to chyba normalne w spacerowkach- niemniej i w terenie sobie radzilysmy niezle:))) Siedzisko bardzo obszerne- dla Zuzi moze nawet za, ale w koncu kiedys urosnie i bedzie jak znalazl- spi sie przeblogo, prowadzi ok, wiele bardzo funkcjonalnych rozwiazan- no i wizualnie super!!! Dla mam, ktorym sie nie przelewa a chca miec lekki, fajny wozeczek SUPER!!!

Mam pytanie: czy może ktoś posiada wózek BABY DREAMS SMART? Jestem ciekawa jak się prowadzi i czy dołączone do wózka nosidło mozna umieścić w wózku tak by przewozić w nim 4 miesięcznego niemowlaka?

Witam!!! Ja mam spacerówke polskiej firmy Polmax.Jest bardzo wygodna i moge ją zdecydowanie polecic innym mamom.Pozdrawiam!!!

Mam pytanie: czy może ktoś posiada wózek BABY DREAMS SMART? Jestem ciekawa jak się prowadzi i czy dołączone do wózka nosidło mozna umieścić w wózku tak by przewozić w nim 4 miesięcznego niemowlaka?

no to ja podbikam pytanie o Smarta:cool2:super w tym wózki jest przekładana rączka (w razie wiatru silnego lub słońca) i barierka krórej nie zje:eek:

Czy któraś z was miała styczność z tym wózkiem?

W tej chwili mój syn jeździ Nestorem i uważam że jest to super wózek,prócz wagi nie mogę o nim nic złego powiedzieć!!!!!

reklama
I my jestesmy na etapie wyboru spacerowki

Chcialybysmy jakas fajna, cena choc wazna nie gra az takiej roli bo glownie chodzi nam o to zeby znalezc wozek, ktory bedzie dla nas jedynym srodkiem transportu (3fukcyjny oddajemy).

Rozwazamy cos z Inglesiny albo Peg Perego.
Polecam CasualPlay S6. Jak dla mnie po przesiadce z roana to prawdziwa rewelacja. Niby producent podaje ze wazy 12kg, ale ja go z 7kg córcią wnoszę po schodach bez problemu, co z roanem bylo zupelnie nierealne...
MIMIBAZAR.cz

pozdrawiam,
Mariola

Do góry