reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

Wiecie co dziewczynki, tak poczytalam sobie wasze posty i zaczynam sie jednak zastanawiac czy nie kupic tego wozeczka baby dreams sprint. W koncu pieniedzy nie mam za duzo (jak na razie jestem samotną mamą :-[) i wydac na wozek polowe naszych oszczednosci to chyba przesada... I mi zalezy na duzych kolkach, wzglednej wadze

Skoro piszecie, ze jest fajny to chyba wam zaufam, nie widzialam go w sklepie ale moglabym zamowic na allegro...

Nadal jestescie zadowolone- po jakims czasie uzytkowania?

Pozdrwiam

Ania

reklama
Tak wiec nabylam Sprinta ale jeszcze go nie wyprobowalam, bo kupilam przez internet i jeszcze nie odebralysmy bryki!! Mam nadzieje, ze sie sprawdzi- bardzo sie uciesze jesli tak. Dam znac. Pozdrawiamy

Ania i Zuzia

anusiakanusia pisze:
Tak wiec nabylam Sprinta ale jeszcze go nie wyprobowalam, bo kupilam przez internet i jeszcze nie odebralysmy bryki!! Mam nadzieje, ze sie sprawdzi- bardzo sie uciesze jesli tak. Dam znac. Pozdrawiamy

Ania i Zuzia

doradze ci tylko ze w tylne kolka jakis facet musi ci zamontowac
bo tam sie wklada te haczyki
i ja sama zlozyłam wozek
wyszlam przed blok i mi kolka tylne odpadały ;D

ogolnie jestem zadowolona
jednak wiadomo...bardziej czesie
jak sie bylo na pompowanych to jest roznica
ale jest bardzo wygodny dla dziecka i moja Mili wrecz blogo w nim spi i lepiej niz w poprzednim ;)

czekamy na relacje :)

No i jezdzimy naszym Sprintem- jest fajnie, faktycznie amortyzacja gorsza niz w starym ale to chyba normalne w spacerowkach- niemniej i w terenie sobie radzilysmy niezle:))) Siedzisko bardzo obszerne- dla Zuzi moze nawet za, ale w koncu kiedys urosnie i bedzie jak znalazl- spi sie przeblogo, prowadzi ok, wiele bardzo funkcjonalnych rozwiazan- no i wizualnie super!!! Dla mam, ktorym sie nie przelewa a chca miec lekki, fajny wozeczek SUPER!!!

Mam pytanie: czy może ktoś posiada wózek BABY DREAMS SMART? Jestem ciekawa jak się prowadzi i czy dołączone do wózka nosidło mozna umieścić w wózku tak by przewozić w nim 4 miesięcznego niemowlaka?

Witam!!! Ja mam spacerówke polskiej firmy Polmax.Jest bardzo wygodna i moge ją zdecydowanie polecic innym mamom.Pozdrawiam!!!

Mam pytanie: czy może ktoś posiada wózek BABY DREAMS SMART? Jestem ciekawa jak się prowadzi i czy dołączone do wózka nosidło mozna umieścić w wózku tak by przewozić w nim 4 miesięcznego niemowlaka?

no to ja podbikam pytanie o Smarta:cool2:super w tym wózki jest przekładana rączka (w razie wiatru silnego lub słońca) i barierka krórej nie zje:eek:

Czy któraś z was miała styczność z tym wózkiem?

W tej chwili mój syn jeździ Nestorem i uważam że jest to super wózek,prócz wagi nie mogę o nim nic złego powiedzieć!!!!!

reklama
I my jestesmy na etapie wyboru spacerowki

Chcialybysmy jakas fajna, cena choc wazna nie gra az takiej roli bo glownie chodzi nam o to zeby znalezc wozek, ktory bedzie dla nas jedynym srodkiem transportu (3fukcyjny oddajemy).

Rozwazamy cos z Inglesiny albo Peg Perego.
Polecam CasualPlay S6. Jak dla mnie po przesiadce z roana to prawdziwa rewelacja. Niby producent podaje ze wazy 12kg, ale ja go z 7kg córcią wnoszę po schodach bez problemu, co z roanem bylo zupelnie nierealne...
MIMIBAZAR.cz

pozdrawiam,
Mariola

Do góry