reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

reklama
Wózki....

Pierwszy wózek kupiliśmy z tych trójfunkcyjnych, niby jesteśmy z niego zadowoleni, ale wady posida: cięzki, dużo miejsca zajmuje w bagażniku (BebyMerc - 800,-dalismy za niego), ale i tak się jego nie pozbywamy, przydatny będzie zimą, bo ma duże pompowane koła.

Kupilismy drugi spaecerowy, taki aby bez problemu miescił sie w bagazniku i zajmował mało miejsca. (Meggy)
składa się na "parasolke",
jest lekki około 8 kg,
ma spory kosz pod spodem,
budka składana i można zdemontować,
koła podwójne, plastikowe, przednie skrętne z możliwościa blokowania, barierka miękka można ją zdjąść,
pasy,
oparcie rozłkłada się do pozycji leżenia (bardzo ważne gdzy maluchy śpia w ciągu dnia - na spacerach),
między nózkami posiada dodatkowy pas (dla mnie to ważne - aby dziecko nie "wyjechało" z wózka)
Na dzień dzisiejszy jesteśmy z niego zadowoleni, a kosztował 300,- i to dla mnie jest przestępna cena co do takiego wózka.

Ile osób tyle opini i dlatego tyle różnych firm produkuje różne wózki.

Pozdrawiam

Wózki....

Pierwszy wózek kupiliśmy z tych trójfunkcyjnych, niby jesteśmy z niego zadowoleni, ale wady posida: cięzki, dużo miejsca zajmuje w bagażniku (BebyMerc - 800,-dalismy za niego), ale i tak się jego nie pozbywamy, przydatny będzie zimą, bo ma duże pompowane koła.

Kupilismy drugi spaecerowy, taki aby bez problemu miescił sie w bagazniku i zajmował mało miejsca. (Meggy)
składa się na "parasolke",
jest lekki około 8 kg,
ma spory kosz pod spodem,
budka składana i można zdemontować,
koła podwójne, plastikowe, przednie skrętne z możliwościa blokowania, barierka miękka można ją zdjąść,
pasy,
oparcie rozłkłada się do pozycji leżenia (bardzo ważne gdzy maluchy śpia w ciągu dnia - na spacerach),
między nózkami posiada dodatkowy pas (dla mnie to ważne - aby dziecko nie "wyjechało" z wózka)
Na dzień dzisiejszy jesteśmy z niego zadowoleni, a kosztował 300,- i to dla mnie jest przestępna cena co do takiego wózka.

Ile osób tyle opini i dlatego tyle różnych firm produkuje różne wózki.

Pozdrawiam

To ja już niewiem jaką spacerówkę kupić :mad: U mnie w mieście są 3 sklepy z wózkami w których są 3 wózki na krzyż. Szukam na Allegro ale teraz mam już mętlik w głowie.
Pozdrawiam

ja kupilam ostatnio wozeczek chicco ponee xs i jestem mega zadowolona :)
moze i jest waski ale ja chcialam taki dla mojej coreczki - bo w poprzednim (quinny speedi sx) latala na boki moja chudzina, ten wozeczek wazy tylko 5 kg, a z tego co piszecie lekkie wozeczki to 8 ::) zalet ma wiele - palak, duzy kosz na zakupy, skretne koleczka, proste skladanie jedna reka, tylko szkoda, ze plastikowe te koleczka no ale przez to moze jest taki lekki - nie mozna miec w koncu wszystkiego ;) pozdrawiam !

dziewczyny musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolona z wozka BABY DREAMS SPRINT :)

to tyle,ide spac papaa :)

reklama
Do góry