reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

reklama
Opierając się na opiniach dziewczyn z BB kupiłam córce wózek Baby Desing Travel - jesteśmy już po dwóch spacerach i muszę przyznać, że jestem zadowolona z wyboru :tak: i co najważniejsze Madzi też się podoba. pozdrawiam

Joaska, przepraszam ze tak pozno:)

Ja widzialam Inglesine Espresso- to faktycznie malutki wozecze- bardziej jako drugi- tylko samochodowy:) Ale fajny!

ja mam espresso. ale to jest nasza druga spacerowka, ktora traktujemy jako wozek dojazdowy. nie nadaje sie dla malego dziecka. jesli chcesz inglesine to kup max albo zippy.

Ja mam psa którego musze wyprowadzac na spacerki a mieszkam poza miastem wozek na pąpowanych kołach na wybojach sprawuje sie najlepiej

witam dziewczęta:-)

musimy kupią spacerówkę w miarę lekką i tanią:-p
czy któras z was ma Baby Dreams"Tiny" lub EUROBABY SAFARI LUX ALUMINIUM??? jak się one sprawują??? a może jakis inny do 300zł któraś poleci:cool2:

i oświećcie mnie czym sie różnią kółka samonastawne a samoskrętne:baffled:

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedź odnośnie Inglesiny. Wózek fakrtycznie wąski, ale mimo wszystko zdecydowaliśmy się, bo chodziło również o przewożenie go autemno i ma być raczej na ciepłe dni, poza tym ważna była dla nas waga, a na spacery zimą jak cos mamy jeszcze stary wielofunkcyjny :)

Co do coneco zgadza się - nie dla 6 miesięcznego dziecka.

Do góry