reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

no to ja podbikam pytanie o Smarta:cool2:super w tym wózki jest przekładana rączka (w razie wiatru silnego lub słońca) i barierka krórej nie zje:eek:

Czy któraś z was miała styczność z tym wózkiem?

W tej chwili mój syn jeździ Nestorem i uważam że jest to super wózek,prócz wagi nie mogę o nim nic złego powiedzieć!!!!!

My posiadamy taki wózek! Po pierwsze jest tani! Po drugie sprawdza się, am wszystko czego potrzeba, jest lekki, ma nosidło(chociaż krótko je używalismy bo było gorąco w wakacje), przekładana rączka to podstawa, nie tzreba montować parasolek od słońca alba jak wieje! Wózek ma również osłonke od wiatru dla maluszka i druga dla siedzącego, folie przeciwdeszczowe itd..., skręcane kółka - wielkość jest optymalna, dobrze mi sie prowadziło wózek nawet po sniegu tylko wtedy trzeba blokowac skręt kół. Jestem naprawdę bardzo z niego zadowolona, wydałam 600 zł na wózek wielofunkcyjny i taki własnie on jest!!!

reklama
maarta a możesz mi jeszcze powiedzieć czy dobrze się go prowadzi po przełożeniu rączki,mam ten problem w obeznym wózku,jak jade i synek jest skierowany buzią do mnie to mogę wózek prowadzić dosłownie jednym palcem,jak przekładam rączkę to zaczyna się masakra,ciężko się go prowadzi,jest twardy i okropnie skręca,stąd moje pytanie;-)

Nie mam problemów z prowadzeniem wózka, z tym ,że wiadomo, ze jak skręcane koła sa z przodu to wózek zawsze bedzie skrecał ale mozna je zablokowac, chociaz moja mama do tej pory nie przyzwyczaiła sie go prowadzic:-) Jest jedno ale... kiedy przekładasz raczke to jest ona na różnych wysokosciach, przodem do dziecka jest wyżej- brakuje tutaj regulacji wysokości. Najlepiej po prostu sprawdzic ten wózek w sklepie!!

Witajcie!
Jeszcze nie przebrnęłam przez cały wątek, bo mi dzieć nie pozwala a już piszę. Może ktoś mi podrzuci gdzie mam oko zawiesić na spacerówkach. Muszę kupić spacerówkę dla mojej mamy, która zajmuje sie Olkiem gdy ja jestem w pracy. Zakup planujemy w lutym - marcu, ale już zaczynam się rozglądać. Zamierzam dobrze zbadać rynek bo zakup pierwszego mojeo wózka byl trochę nieprzemyślany. Obecnie używam wielofunkcyjnego Deltima, ale jego waga go dyskwalifikuje zupełnie. Chcę zdecydowanie ulżyć mojej mamie. Mam konkretne wymagania:
1. Waga poniżej 10kg i łatwość składania. Nie zależy mi na składaniu do samochodu tylko żeby moja mama łatwo mogła znieść wózek z pierwszego piętra.
2. Rozkładane oparcie do zupełnego leżenia. Wygodne, dość obszerne siedzisko, bo Olo to raczej duży chłop. :-);-)
3. Przekładana rączka i dobra budka chroniąca przed słońcem, wiatrem i deszczem.
4. Skrętne i jednocześnie blokowane koła, niekoniecznie pompowane, ale raczej duże z dobrą amortyzacją. Powinny być solidne nie plastikowe, bo te szybko pękają na naszych chodnikach.
5. Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa.
6. Cena rozsądna, myślę, że gdzieś do ok. 600zł.
Myślicie, że istnieje taki ideał? Nie zależy mi specjalnie na marce, raczej na jakości i sprawdzonych opiniach. Może sama coś znajdę, jak poczytam Wasze rady? Może któraś ma jakieś propozycje?
Pozdrawiam i dziękuję!

cześć irlandia duży wybór wózków mają w sklepie w Zgierzu poszukam adresu to ci napiszę, ponoć powstał bardzo duzy sklep z artykułami dla dzieci Tik Tak Drewnowska 77 w Łodzi sama tam się chcę wybrać też po spacerówkę. Mnie osobiście podobają się wózki firmy gracco zwlaszcza mosaic choć nie widziałam go jeszcze w sklepie tylko na necie
GRACO Childrens Products Travel Systems
i conecco
traffic albo speedy W

Dzieki z odpowiedz. Czy ten sklep w Zgierzu to nie przypadkiem Panda? Faktycznie wybór duzy. I tak wybieramy sie po fotelik to obejrzymy i wózki. Ten modek o którym piszesz jest fajny, ale jednak przekładana raczka by mi sie przydała a on jej nie ma. Ja mysle o Baby Dreams Lucky. Jeszcze musze obejrzec inne marki a przede wszystkim pomacac i podniesc.;-) Pozdrawiam!

A ma ktos moze wozek z Rmatti? ten trojkolowy.
No i Quiny fristayler 3xl comfort.... roznica cenowa spora i oba wygladaja super:)

reklama
Do góry