reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

L4dY-bIrd

tez patrzylam na ten wozeczek ;)

ale postanowilismy kupic nowy bo my bardz aktywni jestesmy a wozek moze byc potrzebny na rok a i na 2

czekam na relacje :laugh:

reklama
L4dY-bIrd ,Lilka ja też się przymierzam do baby dreams sprint
widziałam go w sklepie i moge powiedziec że wydaje mi się ok.
Z tego co doczytałam pozamawiałyście już napiszcie mi prosze jak z amortyzacją , bo my mieszkamy pod lasem i na spacerki do lasu często chodzimy, myślicie że się sprawdzą amortyzatory??

Emi_25 pisze:
A co sądizcie o spacerówkach chicco PONEE XS albo CT 0,5?

widzialam je w sklepie i mi sie jakos nie podobały
najwiekszy minus jak dla mnie to:
-bardzo wąskie
-nie ma barierki dla dziecka

ja osobiscie chce by mała miala luz jak urosnie a nie zeby wygladalo ze jest jakas za mala dow ozka
a druga sprawa nie lubie przywiazanych dzieci w wozku,tylko wole jak jest barierka
wiadomo ze czasami malą musze przywiązac jak jest niegrzeczna i w wozku wstaje ale to tylko z koniecznmosci

no i uwazam ze cena przesadzona
w koncu to chicco ::)

kolorystyka ciekawa,nie powiem
ale inne rzeczy sa wazniejsze

pozdro

Lady jak wózio???
czekam na relacje ;)

emi 25 wózek chicco PONEE XS jest bardzo podobny ,prawie identyczny jak mam teraz z firmy graco i sobie chwalę :) z tego co widzę na fotce różni się tylko tą barierka z przodu (u mnie nie ma miejsce na napoju ) i szerokością siedziska.

karolinna masz graco citysport?

mi sie zdaje ze w citysport siedzisko jest szersze i wózek ciut wyższy ;)

efunia mam graco city sport 2006 :) a ty masz też z tego rocznika ? bo te moje siedzisko ,właśnie zmierzyłam je "metrem" ;) ,ma 31 cm szerokosci :) wg mnie to raczej nieduzo ::) a nie sprawdziłam ile te chicco ma cm ale z fotki wygladało na szersze ;)

Lilka !!

Wózek extra ! Super i wogole.
Mieciutki ..maluch nieudeża sie główka o te pzeklęte rurki.
Pozatym ma do tych naszych wiekowo maluchów extra wsad .Siedza stabilniej i sie niebujaja w wózku .
Niebyłam jeszcze na spacerku bo wózek dopiero dzisija do nas przyszedł .Jak przejde sie wieczorem to napisze ci wiecej .
ide go poogladac jeszcze ;P

reklama
no to pierwsze wrazenie extra
mam nadzieje ze po spacerku tez tak bedzie ;)
ale jestem pewna ze tak...

czekam na dalsze relacje!!! :laugh:

Do góry