reklama
agula82
Fanka BB :)
L4dY-bIrd ,Lilka ja też się przymierzam do baby dreams sprint
widziałam go w sklepie i moge powiedziec że wydaje mi się ok.
Z tego co doczytałam pozamawiałyście już napiszcie mi prosze jak z amortyzacją , bo my mieszkamy pod lasem i na spacerki do lasu często chodzimy, myślicie że się sprawdzą amortyzatory??
widziałam go w sklepie i moge powiedziec że wydaje mi się ok.
Z tego co doczytałam pozamawiałyście już napiszcie mi prosze jak z amortyzacją , bo my mieszkamy pod lasem i na spacerki do lasu często chodzimy, myślicie że się sprawdzą amortyzatory??
L4dY-bIrd
doula
agula ..niwiem ..Koła solidne to i amortyzatory też powinny :
Lilka
Fanka BB :)
Emi_25 pisze:A co sądizcie o spacerówkach chicco PONEE XS albo CT 0,5?
widzialam je w sklepie i mi sie jakos nie podobały
najwiekszy minus jak dla mnie to:
-bardzo wąskie
-nie ma barierki dla dziecka
ja osobiscie chce by mała miala luz jak urosnie a nie zeby wygladalo ze jest jakas za mala dow ozka
a druga sprawa nie lubie przywiazanych dzieci w wozku,tylko wole jak jest barierka
wiadomo ze czasami malą musze przywiązac jak jest niegrzeczna i w wozku wstaje ale to tylko z koniecznmosci
no i uwazam ze cena przesadzona
w koncu to chicco :
kolorystyka ciekawa,nie powiem
ale inne rzeczy sa wazniejsze
pozdro
Lady jak wózio???
czekam na relacje
emi 25 wózek chicco PONEE XS jest bardzo podobny ,prawie identyczny jak mam teraz z firmy graco i sobie chwalę z tego co widzę na fotce różni się tylko tą barierka z przodu (u mnie nie ma miejsce na napoju ) i szerokością siedziska.
efunia mam graco city sport 2006 a ty masz też z tego rocznika ? bo te moje siedzisko ,właśnie zmierzyłam je "metrem" ,ma 31 cm szerokosci wg mnie to raczej nieduzo : a nie sprawdziłam ile te chicco ma cm ale z fotki wygladało na szersze
L4dY-bIrd
doula
Lilka !!
Wózek extra ! Super i wogole.
Mieciutki ..maluch nieudeża sie główka o te pzeklęte rurki.
Pozatym ma do tych naszych wiekowo maluchów extra wsad .Siedza stabilniej i sie niebujaja w wózku .
Niebyłam jeszcze na spacerku bo wózek dopiero dzisija do nas przyszedł .Jak przejde sie wieczorem to napisze ci wiecej .
ide go poogladac jeszcze ;P
Wózek extra ! Super i wogole.
Mieciutki ..maluch nieudeża sie główka o te pzeklęte rurki.
Pozatym ma do tych naszych wiekowo maluchów extra wsad .Siedza stabilniej i sie niebujaja w wózku .
Niebyłam jeszcze na spacerku bo wózek dopiero dzisija do nas przyszedł .Jak przejde sie wieczorem to napisze ci wiecej .
ide go poogladac jeszcze ;P
reklama