1500 za gondolkę i spacerówkę to chyba nie jest dużo :, jak za wózek który nie skrzypi, nie znosi na żadną stronę jeżeli tego użytkownik sobie nieżyczy. Prowadzić może go z powodzeniem 6-ściooletnia dziewczynka i dwu- metrowy tata (regulacja wysokości), a po rozłożeniu na części pierwsze mieści się w bagażniku clio wraz z walizką na tygodniowy wyjazd 8).
reklama
Teddy
Październikowa mać
moze dla Ciebie nieduzo...
i pomijajac cene - moze faktycznie, dla Ciebie, jako "prowadzacej" jest super, ale spacerowka (siedzisko) w Mutsy pozostawia wiele do zyczenia, jest dosc waska, brakuje burt, siedzisko jest krotkie, budka dosc nisko... na pewno nie jest to spacerowka na dlugo...
i pomijajac cene - moze faktycznie, dla Ciebie, jako "prowadzacej" jest super, ale spacerowka (siedzisko) w Mutsy pozostawia wiele do zyczenia, jest dosc waska, brakuje burt, siedzisko jest krotkie, budka dosc nisko... na pewno nie jest to spacerowka na dlugo...
no własnie tez mnie rozwaliło mutsy w spacerówkach ZA PRZYSTĘPNĄ CENĘ :laugh:
1500 zł to nawet przy średniej krajowej nie jest cena "przystępna" poza tym to chyba nie jedyny na naszym rynku wózek który
1500 zł to nawet przy średniej krajowej nie jest cena "przystępna" poza tym to chyba nie jedyny na naszym rynku wózek który
Danusia pisze:nie skrzypi, nie znosi na żadną stronę jeżeli tego użytkownik sobie nieżyczy. Prowadzić może go z powodzeniem 6-ściooletnia dziewczynka i dwu- metrowy tata (regulacja wysokości), a po rozłożeniu na części pierwsze mieści się w bagażniku clio wraz z walizką na tygodniowy wyjazd 8).
L4dY-bIrd
doula
ło matko ..ale dowaliłyscie : Mutsy to ..kolos cenowy : .NIedałabym tyle kasiory za spacerówke < włąsnie looknełam na allegro po ile " chodzą" :
Ja juz jestem po zakupie spacerówki ...niby lekka i funkcjonalna .Okaże sie
kupiliśmy Baby dreams sprint .Dotże do mnie w poniedziałek to napisze co i jak po pierwszym spacerku : .
Jakby co to mam do sprzedania Hauck Jeepa 3 kołowego z całym asortymentem : ale pewnie nikt sie nieskusi
Ja juz jestem po zakupie spacerówki ...niby lekka i funkcjonalna .Okaże sie
kupiliśmy Baby dreams sprint .Dotże do mnie w poniedziałek to napisze co i jak po pierwszym spacerku : .
Jakby co to mam do sprzedania Hauck Jeepa 3 kołowego z całym asortymentem : ale pewnie nikt sie nieskusi
Lilka
Fanka BB :)
L4dY-bIrd pisze:Ja juz jestem po zakupie spacerówki ...niby lekka i funkcjonalna .Okaże sie
no nareszcie ktos na BB co ma wozek na ktory ja sie czaje
http://www.allegro.pl/item114910184_wozek_baby_dreams_sprint_nowosc_wys_0zl.html
jaki kolor wybrałas bo ja chyba zielony
albo pomaranczowy :
a chce go bo ma duze koła,duzy kosz,i wyglada ładnie
a ten za 1500zł
nie dałąbym tyle nawet za wozek wielofunkcyjny
mialam TAKO NATALIE i bardzo fajny wozeczek
kupiłam za 830zł w sklepie
sprzedałam bo wyprowadzamy sie na wiec (choc niestety nie udalo nam sie dostac kredytu hipotecznego,ale zaczynamy starac sie w innym banku)
i z braku laku wyprowadzamy sie na wynajem do bloku
wiec chce wozek lekki
bede czekac na opinie L4dY-bIrd :laugh: :laugh:
ja zamawiam w poniedzialek wiec jak go dostaniesz to szybko na spacer i relacje plis ;D
L4dY-bIrd pisze:Jakby co to mam do sprzedania Hauck Jeepa 3 kołowego z całym asortymentem : ale pewnie nikt sie nieskusi
hej a ten hauck to co? niedobry ?? bo ja nad nim myslałam m. in. jako spacerówce na zime....
wiesz,miałam haucka 3- kołowego, wózek sam w sobie naprawdę fajny, solidny, dobrze amortyzowany, stabilny, praktycznie na każdy teren... miał niestety jedną wadę i dlatego go sprzedałam- był cieżki... a wnoszenie go po schodach z moją córką, z koszem z zakupami... no nie było to łatwe... Ale jeśli nie musisz wózka nigdzie wnosić, no i jeśli to ma być spacerówka na zime na dłużesz spacery to myślę ze będziesz zadowolona.
reklama
L4dY-bIrd
doula
qrcze niemoge umiesci cytatu .cos sie spsuło
Efunia co do wozka to powiem ci tak : Zajebiscie sie prezetuje ....bajerancki itp...rewelka poprostu ..jak jedziesz uluca to mamy z zazdroscia lookaja na wózio bo jest naprawde bajerancki ....ale....
ja chyba nieumiem prowadzic tego typu wózki bo jak np. zjeżdzam z kraweznika to zawsze ale to zawsze przechyla mi sie na jakas strone < z powodu jednego kółkaz przodu> a ja juz mam najgorsze w oczach ze mi dziecko zaraz wypadnie < mimo pasów 5 punktowych > kolejnym dla mnie i to najwazniejszym chyba atrybutem < którego brak !! > to to że maluch obija sie główka o rurki aluminiowe < fakt osłoniete one sa materiałem ..ale tylko materiałem a nie jakas miekka gabką >
Moj synek ma skonczone 8 miesiecy i jeszcze niesiedzi tak pewnie ze jak jade wózkiem to bryka z lewej na prawa iz awsze wracamy poobijani do domu na głowie .
Wg. Mnie wózek niejest ciezki < 10 kg. w dokumentach> Ja mieszkam na 1 pietrze i zawsze najpierw wnosze malucha a potem wózek < albo wciągam albo pod pache>
Wózek ma zajebiste amortyzatory i faktycznie super sie prowadzi ..bardzo płynnie !
no to chyab tyle ...na ten temat .
Ja mam ta wersje z torba- przewijaczkiem i spiworkiem na zime > - koło skretne 360 z mozliwoscia blokady .Jakty któras mamcia mimo moich wypocin chciała by kupić to ja z checia oferuje nasz
Z gwarancją < kupion na poczatku kwietnia >
Lilka ja kupiłam ten ..brazowo- jasno- ciemny .Dogadałam sie z babka co do ceny i zakończya aukcje przed czasem
http://allegro.pl/item116507271_najtanszy_na_allegro_baby_dreams_sprint_bcm_.html
mam nadziejej ze ten bedzie rewelka bo tak wyglada
Wczesniej mielismy nowego Nestora .Super wózek ..naprawde ale..pekła nam rurka przy spacerówce i dziadek zrobił jedynie jednopozycyjne oparcie wiec nestor zrobił sie wozkiem awaryjnym u tesciów
Potem był jeep ...a teraz ten co kupiłam
Efunia co do wozka to powiem ci tak : Zajebiscie sie prezetuje ....bajerancki itp...rewelka poprostu ..jak jedziesz uluca to mamy z zazdroscia lookaja na wózio bo jest naprawde bajerancki ....ale....
ja chyba nieumiem prowadzic tego typu wózki bo jak np. zjeżdzam z kraweznika to zawsze ale to zawsze przechyla mi sie na jakas strone < z powodu jednego kółkaz przodu> a ja juz mam najgorsze w oczach ze mi dziecko zaraz wypadnie < mimo pasów 5 punktowych > kolejnym dla mnie i to najwazniejszym chyba atrybutem < którego brak !! > to to że maluch obija sie główka o rurki aluminiowe < fakt osłoniete one sa materiałem ..ale tylko materiałem a nie jakas miekka gabką >
Moj synek ma skonczone 8 miesiecy i jeszcze niesiedzi tak pewnie ze jak jade wózkiem to bryka z lewej na prawa iz awsze wracamy poobijani do domu na głowie .
Wg. Mnie wózek niejest ciezki < 10 kg. w dokumentach> Ja mieszkam na 1 pietrze i zawsze najpierw wnosze malucha a potem wózek < albo wciągam albo pod pache>
Wózek ma zajebiste amortyzatory i faktycznie super sie prowadzi ..bardzo płynnie !
no to chyab tyle ...na ten temat .
Ja mam ta wersje z torba- przewijaczkiem i spiworkiem na zime > - koło skretne 360 z mozliwoscia blokady .Jakty któras mamcia mimo moich wypocin chciała by kupić to ja z checia oferuje nasz
Z gwarancją < kupion na poczatku kwietnia >
Lilka ja kupiłam ten ..brazowo- jasno- ciemny .Dogadałam sie z babka co do ceny i zakończya aukcje przed czasem
http://allegro.pl/item116507271_najtanszy_na_allegro_baby_dreams_sprint_bcm_.html
mam nadziejej ze ten bedzie rewelka bo tak wyglada
Wczesniej mielismy nowego Nestora .Super wózek ..naprawde ale..pekła nam rurka przy spacerówce i dziadek zrobił jedynie jednopozycyjne oparcie wiec nestor zrobił sie wozkiem awaryjnym u tesciów
Potem był jeep ...a teraz ten co kupiłam