reklama
J@god@
IV-V 2005, X 2009
My naszym peg perego przejeździliśmy ostatnią zimę bez większego problemu, co śmieszniejsze czasami z zaspami gorzej radził sobie ciężki duży na pompowanych kołach wózek koleżanki a my leciutką spacerówką braliśmy zaspę przejeżdżając sobie po niej 8).
Lilka
Fanka BB :)
a ja nadal nie moge sie zdecydowac
niby interesuje mnie wozek firmy BABY DREAMS ale nigdzie u mnie w sklepie nie ma takiego wozka by zobaczyc jak wyglada :
a moj mąż nie chce zamawiac przez neta
a wyboru u nas nie ma.................ach nie wiem
jutro wysyłam nasz wozek i du.pa nie mam czym jezdzic :
niby interesuje mnie wozek firmy BABY DREAMS ale nigdzie u mnie w sklepie nie ma takiego wozka by zobaczyc jak wyglada :
a moj mąż nie chce zamawiac przez neta
a wyboru u nas nie ma.................ach nie wiem
jutro wysyłam nasz wozek i du.pa nie mam czym jezdzic :
Lilka
Fanka BB :)
rozmawialam przez telefon ze sprzedawczynia
i chyba go zamowie
http://www.allegro.pl/item114910184_wozek_baby_dreams_sprint_nowosc_wys_0zl.html
zalezy mi na duzych kołach (z przodu maja 22cm z tyłu 24cm)
duzym koszu na zakupy
materacyku
i skretnych kołach
a biore go
i chyba go zamowie
http://www.allegro.pl/item114910184_wozek_baby_dreams_sprint_nowosc_wys_0zl.html
zalezy mi na duzych kołach (z przodu maja 22cm z tyłu 24cm)
duzym koszu na zakupy
materacyku
i skretnych kołach
a biore go
Biorąc pod uwagę powyższe kryteria z czystym sumieniem mogę polecić wózek Mutsy Urban Rider. Pomimo tego, że jest duży i dużo waży to nawet z 11 kilogramowym bobasem prowadzi się go jedną ręką, nadając mu tylko właściwy kierunek. Po zimie miałam odruch żeby go sprzedać i kupić małą lekką parasolkę ale gdy wypróbowałam jazdy z 7-mio miesięcznym bobasem w środku to obiecałam sobie że dopóki będę kożystać z wózka to Mutsiak zostaje. Ty wózkiem jedzie się bez żadnego wysiłku, po prostu sam się toczy. Kupiłam używany zestaw więc i pieniążki były przyzwoite. Chciałam dokupić jednak mały wózeczek na szybkie i krótkie wypady samochodem i zastanawiam się nad quini zapp lub mutsy spider, ale niestety ten drugi nadal jest nie dostępny w Polsce :-[
reklama