reklama
E
eevciaa
Gość
Oj, faktycznie malenki. Nie zwrocilam uwagi bo dla mnie kosz tak wazny nie jest. Kurcze, trudno znalezc cos fajnego w tak niskiej cenie. Niestety musze teraz kupic tez fotelik 15-36 i w ogole sporo innych wydatkow... wiec nie mam wyboru. Brakuje mi opinii o tym wozku kogos kto go ma...
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Eevciaa a może warto pomyśleć o jakimś używanym wózeczkiem z wyższej półki, sprawdzonym i polecanym przez większość mam?
E
eevciaa
Gość
Kokusia31- Myslalam o tym ale balam sie ze kupie jakis zniszczony/ zepsuty. Poczytalam i spodobal mi sie Peg Perego Pliko P3. Na allegro najtansze za ok 300zl. Podoba mi sie ta funkcja ze starsze dziecko moze stac z tylu. Moze by sie to sprawdzilo jak drugi dzidzius sie urodzi.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama Helenki
i Aniki :D
Kokusia31- Myslalam o tym ale balam sie ze kupie jakis zniszczony/ zepsuty. Poczytalam i spodobal mi sie Peg Perego Pliko P3. Na allegro najtansze za ok 300zl. Podoba mi sie ta funkcja ze starsze dziecko moze stac z tylu. Moze by sie to sprawdzilo jak drugi dzidzius sie urodzi.
Nie sprawdzi się bo drugie dziecko może stać pod warunkiem, że oparcie siedziska jest w pozycji do siedzenia, więc można korzystać z tego dopiero gdy młodsze dziecko siedzi.
A jeśli podoba ci sie P3 poszukaj odpowiedników mamas&papas, sprowadzanych z Anglii, zasadniczo to samo
I
ivaz
Gość
Poza tym pliko się ciężko podbija wg mnie nadaję się dla dziecka do 1,5 roku bo z większym dzieckiem ciężko się go prowadzi a juz podjechac pod krawężnik to jest nie lada wyczyn, trzeba mieć duzo siły w rękach zeby go podbić
E
eevciaa
Gość
Dziekuje Wam. Myslalam ze bylby dobry teraz (zawsze to mniej niz te 17kg) i jak druga dzidzia bedzie miala pol roku. Glupia juz jestem w temacie wozkow ;-) i nie wiem co w ogole zrobie z dwojka dzieci. Watpie by Kamilka majac 2,5roku byla w stanie isc ciagle obok wozka na dluzszych spacerach. Te podwojne wozki zas sa wielkie.
E
eevciaa
Gość
Nasz problem wyboru wozka sie rozwiazal . W sobote bylismy w miescie z mala i wstapilismy do sklepu z wozkami. Po obejrzeniu i wyprobowaniu wzielam Baby Design Bunny za 230zl + 20zl folia. Prowadzi sie go swietnie, leciutko i jest bardzo zwrotny. Dodam ze bylam nim juz nad jeziorem i sprawdzil sie na nierownym terenie. Z duzym piaskiem gorzej. Mala jest zadowolona. Ma mikroskopijny koszyk ale wczoraj sie przekonalam ze w niczym to nie przeszkadza. Wyszlam z Biedrony obladowana dwoma duzymi reklamowkami, duza torba, pampersami i papierem toaletowym . Wszystko zawiesilam na wozku, pake z papierem wepchalam z tylu miedzy oparcie a rurki. Mimo tego ciezaru fajnie sie jechalo. W starym wozku bym nie zabrala polowy tego a mial wielki kosz. Podsumowujac- fajny wozeczek, przyjemnie sie go prowadzi a trwalosc ocenie za jakis czas.
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Hej,
Wiele osób poleca wózki Maclaren'a. Sama się nad takim zastanawiam, ale póki co na zakup spacerówki mam jeszcze czas Słyszałam, że wózki Techno XLR są używane od urodzenia. Czy to prawda? Jakoś sobie nie mogę wyobrazić noworodka w spacerówce nawet z całkowicie rozłożonym oparciem I jeszcze pytanie dotyczące kół w tym wózku. Z tego co pamiętam są piankowe. Niestety w poblizu mojego miejsca zamieszkania nawierzchnia jest tragiczna, same dziury i obawiam się czy owe koła wytrzymają :-(
Wiele osób poleca wózki Maclaren'a. Sama się nad takim zastanawiam, ale póki co na zakup spacerówki mam jeszcze czas Słyszałam, że wózki Techno XLR są używane od urodzenia. Czy to prawda? Jakoś sobie nie mogę wyobrazić noworodka w spacerówce nawet z całkowicie rozłożonym oparciem I jeszcze pytanie dotyczące kół w tym wózku. Z tego co pamiętam są piankowe. Niestety w poblizu mojego miejsca zamieszkania nawierzchnia jest tragiczna, same dziury i obawiam się czy owe koła wytrzymają :-(