Dziewczyny macie do polecenia jakas lekka spacerowke? Myslalam o takiej skladanej w parasolke ale rozne opinie czytam. Chodzi mi o taka druga spacerowke ktora bede wozic w aucie bo to znoszenie tej mojej z 3 pietra mnie dobija. Takze musi byc kompaktowa i nie za miliony.
reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
My kupowaliśmy córce specjalnie lekka spacerówkę i padło na qbit +. Z tegox co kojarzę, to waży ona ok 7 kg czy jakoś tak.
Nie jest to parasolka, ale możesz złożyć 1 ręka i jest składana w taki sposób, że pasuje do auta (jakby harmonika w dół).
Nie pamiętam jak cenowo, bo to z 3 latat temu, ale jest super.
Na pewno będzie gdzieś jakąś używana na olx
Nie jest to parasolka, ale możesz złożyć 1 ręka i jest składana w taki sposób, że pasuje do auta (jakby harmonika w dół).
Nie pamiętam jak cenowo, bo to z 3 latat temu, ale jest super.
Na pewno będzie gdzieś jakąś używana na olx
Madzia86G
My mamy Joie 4Air litetrax, składa się jednym guzikiem i pociągnięciem za pasek i można ją wozić jak walizkę na kółkach.
Bez parasolki ale daszek jest dośc mocno rozłorzysty w dół, jeszcze nie wiem czy parasolka będzie do dokupienia czy nie .
Bez parasolki ale daszek jest dośc mocno rozłorzysty w dół, jeszcze nie wiem czy parasolka będzie do dokupienia czy nie .
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja miałam Caretero Sonata i to był dla mnie strzał w 10, bo składał się w laskę, jak parasolka, ale miał pełną rączkę - parasolki z dwiema rączkami koszmarnie się prowadzi...
olka11135
A powiedzcie mi czy te wasze spacerowki to dajecie rade rozlozyc jedna reka? Bo chyba bym cos takiego potrzebowala zeby rozlozyc to z dzieckiem na rekach.
Parasolki jedną ręką nie rozłożysz, tu się raczej sprawdzi coś co się składa w tzw. kanapkę
Ja np. polecam babyzen yoyo
R
Różyczkowa
Gość
U mnie sprawdził się peg perego aria
reklama
M
Matka_geriatrka
Gość
Ja mam x lander x follow. Lekki, zwrotny, powiększana budka. Jedynie pasy mi nie odpowiadają. Jakbym teraz kupowała wybrałabym espiro nox