reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

SP CSK SUM Katowice - ligota szpital

reklama
Witajcie, ja na Ligocie miałam po przejściach cc i polecam. Stres i nerwy przed były ale opieka i pomoc 'po' na najwyższym poziomie. Położne rewelacja

Dziewczyny podbijam temat. Mam skierowanie na cc ze wskazań medycznych.
Czy któraś z Was miała planowaną CC w CSK? Cięli tego samego dnia czy dopiero następnego?

reklama
Hmm jak leżałam to na patologie trafiały też dziewczyny które przychodziły na planowane cc ale miały czekac w kolejce (lipiec zeszłego roku, armagedon, strasznie dużo porodów i przepełnione sale). Ale przychodziły w dniu cc i czekały np godzinę albo dwie. W tym czasie formalności, przygotowanie, przebieranie i badanie. Tyle że nie wiem czy to reguła. Pewnie zależy od sytuacji na porodowce, twojego i dzieciaczka stanu i lekarza.
Zawsze możesz zadzwonić prosto na oddział dopytać.
Być może wiesz ale tak na wszelki wypadek powiem gdyby nikt nie wspominał: mąż może byc przy CC tylko musi mieć kupiony taki ciuch specjalny.

Już niedługo?

Do góry