s.michalina
Fanka BB :)
A co trzeba na oddział ze sobą zabrać? Pewnie standardowo pokłady. A ciuszki dla dziecka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny
z tego co tak czytam to tylko widzę że ile osób tyle różnych opinii ja Wam opowiem swoje:
- na raciborskiej to moją znajomą przy obu porodach przypinali pasami bo "za bardzo im się rzucała na łóżku" więc jak dla mnie odpada :/
- w bonifratrach rodziła przyjaciółka i bardzo sobie chwaliła - mówiła że tam poszła bo tam jest znieczulenie zewnątrz oponowe na nfz a w klinice csk na ligocie podobno tego nie ma
- o csk na ligocie też słyszałam dobre opinie - zaletą jest fakt że gdy coś się dzieje z maluszkiem to obok jest instytut matki i dziecka
- i teraz łubinowa - moje drogie mieszkam obok tego szpitala i parę razy byłam świadkiem jak wyjeżdżała z tego szpitala karetka noworodkowa na sygnale i jechała do ligoty do instytutu matki i dziecka bo niestety łubinowa nie ma żadnego ale to żadnego zabezpieczenia jak coś się dzieje z maluszkiem - wiem bo znajoma rodziła w styczniu i w jej przypadku było wszystko dobrze ale koleżanka z łóżka jechała z dzieckiem na ligotę więc jak dla mnie to ten szpital też odpada....