reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Reghina dziękuje za przywitanie ..:-);-)
Dziewczyny pewnie ,że pieluchy dady chyba najlepsze ,,nie ma sobie co wyrzucać ,że dziecku trzeba koniecznie pampersy kupować bo najlepsze najchłonniejsze itp ..tylko ponad 50 zł kosztują a i tak lądują w koszu zgodnie z ich przeznaczeniem ...A dady
kosztują 30 zł ,,to taki miód na kieszeń bo pozostałe 20 zł można coś innego kupić bądź zwyczajnie dołożyć do kolejnych pieluszek ..

Co do wielorazowych wracają do łask bo przemawia za nimi ekologia ..no ale trzeba zainwestować w majty wkłady noi doliczyć koszta prania ..a w przypadku np biegunki u dzieci raczej należy taki wkład wyrzucić i spalić ...
to już kwestia wyboru rodzica :-)

Chusteczki nawliżane dady to też starzał w 10 są doskonale nawilżone

reklama
Fakt, chusteczki tez sa super. Mialam juz pampersa sensitiv- dobre, dosc mokre, fajnie zbieraja... Tylko cena :szok: za 63 chusteczki
Baby dream- slabo nawilzone, tanie, duzo- 80sztuk.
A Dada- mokre jak trzeba, dobrze zbieraja kupke ponad 70sztuk i cena calkiem calkiem.

ja tez używałam dada ale teraz sa fajne promocje w biedronce z huggiesami :) i tez sa dla nas ok :)

Chusteczki z biedronki są genialne polecam bardzo bardzo bardzo :) najlepsze :) !!!

Madie mam nadzieje ze Maleństwo juz sie przyzwyczailo sie do nowego domku :)

Pozdrawiamy mame Pawełka i czekamy na zdjecie sukienki :)

mnie nie bedzie na bb przez kilka dni bo jade do domu do bedzina bo meza nie bedzie tydzien :) szkolenie :)

trzymajcie sie dziewczynki i dbajcie o siebie :)

Też używamy chusteczek z Dady:-) Są rewelacyjne:-) A i pasują mi też Dzidziusie, ale one są trochę mniej nasączone.

megi odpocznij sobie u mamy:-)
Ja teraz jestem u teściów , ale jutro wracamy do domku i zabieramy Lenusie, a na jej miejsce Amadeusz wskakuje:-) Ostatni tydzien ferii:-)

Wizyta u lekarza zaliczona :) może za dwa tygodnie uda nam się dowiedzieć, czy będzie synuś czy córcia, bo jak na razie Maleństwo odmawia współpracy na tym poziomie :)

z rozmowy wynika, że najlepsze są te firmy, które nie inwestują w reklamę :-)

Megi, na razie jestesmy u mojej mamy i zostaniemy tu dluzej niz planowalam, bo padl mi samochod... I musze czekac az mi wujek naprawi. Autobusem sie wole nie ruszac z Malym i tymi wszystkimi gratami (wanienka, ciuszki itp), a bez sensu w sumie zostawiac tu auto i jechac tam. Juz poczekam az naprawia. Zeby bylo "smieszniej" to TYLKO pasek klinowy... a pol auta trzeba rozebrac. U siebie to jeszcze pol biedy, bo kanal w garazu, narzedzia itp... A tu pod blokiem... zimno i w ogole.

Madie jeszcze raz gratulację .
Co do pampersów to my używamy pampersów zielonych naprzemian z Dada. I jedne i drugie uważam że są dobre , a cena Dady .. bezkonkurencyjna. Co do chusteczek to Dada fakt są fajne, ale ja w Carrefour kupuje takie w niebieskim opakowaniu, super nawilżone (marki carrefour) 72 sztuki- 2 zł !!!!!!!!!!!

Dzieki, dzieki :-)

Cena chusteczek z carrefoura faktycznie zachecajaca, ale mi sie nie oplaca jechac po same chusteczki pol miasta. A zakupy przewaznie w biedronce, wiec i pieluchy i chusteczki i mleko za jednym razem.

reklama
hej!!

a nas rozlozylo chorobsko, pawelek ma katar, ja tez a do tego glowa peka i gardlo boli, fuck!! a mialam na tydz w gory jechac ech
zdjecia wkleje jak suknia bedzie, a to 10 lutego

madie a gdzie sa foty? ja tez chce zobaczyc dzidzie;-)

Do góry