Wavejka dobrze ze z Laura wszystko ok.
a terrorystka moze po chrzcinach sie zmieni :-)no chyba ze ma skok rozwojowy,jak moj to przechodzi to tez tylko mama i mama:-)
a dzisiaj w nocy dal mi popalic:-( budzil sie od 24 co godzine:-(nic sie niewyspalam,a w dodatku tak mnie bola miesnie brzucha,od 3 dni cwicze A6W i jest masakra,polecam Ci Wavejka,ponoc mozna szybko schudnac....a zapomnialam ze ty po cesarce to chyba jeszcze nie bardzo mozesz cwiczyc...no ale tak na przyszlosc jak juz sie wszystko zagoi,a wlasnie bylas u tego gina????
zakazana my o tobie pamietamy :-) przykro mi ale nie pomoge sprzatac,jakos tego nie lubie
:-)
dobrze ze juz po chrzcinach,ja 17 mam:-)...no i zazdroszcze tego wypadu w gory,ja moze na weekend majowy z mezem sie wybiore no i z Filipkiem ;-)
Olimama a gdzie ty sie podziewasz??no i reszta dziewczyn gdzie sie podziewa???
Megi synus rosnie i rosnie,juz nie dlugo na porodowce bedziesz lezec :-)zazdroszcze Ci :-)mi sie wczoraj snilo ze w ciazy jestem,mialam taki duzy brzusio :-)oj juz sie wwrzesnia nie umiem doczekac wtedy staranka zaczynamy...ciekawe jak to bedzie bo w szpitalu mi powiedziala gin ze bede miec ciezko przez te torbiele:-(ale staram sie o tym nie myslec i nie brac tego na powaznie,z Filipkiem sie udalo i teraz tez sie uda :-)
Cosmolady ja widzialam na allegro takie fajne,poczekaj wysle Ci linka
OXELO - regulowane ROLKI DLA DZIECI 28/30 (961947931) - Aukcje internetowe Allegro fajnie bo maja regulowana dlugosc,a w realu widzialam za 99 zl, kolka kauczukowe z regulacja dlugosci 4 rozmiary
zdrowka dla dzieci zycze,oby szybko przeszlo
ide pocwiczyc:-
baffled::-(