Bibiana
Fanka BB :)
witam kochane :-)
mnie troche nie było
przyjechała do mnie koleżanka za weekend :-)
Megicarpenter no to rzeczewiście duża rodzinka u mnie na chrzcinach będzie 20 osób,rodzice rodzeństwo i moi dziadkowie :-) no i tak trochę bez sensu,bo tutaj są chrzcini o 17
jak dla mnie trochę za późno,no ale cóż zrobić....
Reghina chwal się jakie prezenty kupiłaś:-)
ja uwielbiam robić prezenty dla całej rodzinki,ale w tamtym roku uzgodniliśmy,że nie robimy sobie prezentów tylko dzieciakom,ja zawsze mam problem co kupić,bo chciałabym wszystko
a mój chrześniak za miesiąc ma 4 urodzinki i nie wiem co mu kupić,myślałam o rolkach,ale nie wiem czy nie za mały jest.w sumie widziałam takie maluchy na rolkach,sama nie wiem...
my też całymi dniami na spacerku byliśmy,przynajmniej wtedy mi spał
a w sobote był taki zmierzły,nie chciał wogóle spać,cały czas marudził,na krok nie mogłam odejść
i jak o 17 mi zjadł a później o 19 szłam go kąpać to zaraz po kompieli mi padł,nawet nie wypił butli 
Wavejka daj znać jak z Laurą,mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i nie trzeba będzie operować,od mojej siostry synuś ma dziurke na serduszku,ma za krótką tą przysłonke,nie wiem jak to się fachowo nazywa i jeździ z nim na kontrole do zabrza i lekarz powiedział że nie ma sensu tego opewrować bo ta dziurka jest bardzo malutka i mogą tylko pogorszyc jakby się nie udało zoperować,a dziecku to w niczym nie przeszkadza,jedynie nie może być nurkiem i pilotem,wiem ze Laura ma inną wade ale trzymam kciuki aby również dobrze sie skończyło.
Domik Cosmolady wy to macie z tymi ładowarkami,zgadałyście się czy co??hihi
byłam w kauflandzie i była promocja pieluch huugiesów za 35 zł 86 szt.i jużwychodziłam i mówie do męża żeby sprawdził paragon(a nigdy tego nie robie)patrze a na paragonie pieluchy 50 zł

ale się wkurzyłam,poszłam i haje im zrobiłam,że są oszustami i jak mogą tak oszukiwaćludzi przecież to 15 zł różnicy no ale oddali mi różnice,od dziś muszę sprawdzać paragony,bo pewnie nie raz dałam się w robić w niby promocje,ehh szkoda słów...nwet nie usłyszałam od nich przepraszam....
idę zaraz na spacerek z moim urwiskiem :-)
mnie troche nie było

Megicarpenter no to rzeczewiście duża rodzinka u mnie na chrzcinach będzie 20 osób,rodzice rodzeństwo i moi dziadkowie :-) no i tak trochę bez sensu,bo tutaj są chrzcini o 17

Reghina chwal się jakie prezenty kupiłaś:-)
ja uwielbiam robić prezenty dla całej rodzinki,ale w tamtym roku uzgodniliśmy,że nie robimy sobie prezentów tylko dzieciakom,ja zawsze mam problem co kupić,bo chciałabym wszystko

my też całymi dniami na spacerku byliśmy,przynajmniej wtedy mi spał

Wavejka daj znać jak z Laurą,mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i nie trzeba będzie operować,od mojej siostry synuś ma dziurke na serduszku,ma za krótką tą przysłonke,nie wiem jak to się fachowo nazywa i jeździ z nim na kontrole do zabrza i lekarz powiedział że nie ma sensu tego opewrować bo ta dziurka jest bardzo malutka i mogą tylko pogorszyc jakby się nie udało zoperować,a dziecku to w niczym nie przeszkadza,jedynie nie może być nurkiem i pilotem,wiem ze Laura ma inną wade ale trzymam kciuki aby również dobrze sie skończyło.
Domik Cosmolady wy to macie z tymi ładowarkami,zgadałyście się czy co??hihi
byłam w kauflandzie i była promocja pieluch huugiesów za 35 zł 86 szt.i jużwychodziłam i mówie do męża żeby sprawdził paragon(a nigdy tego nie robie)patrze a na paragonie pieluchy 50 zł

idę zaraz na spacerek z moim urwiskiem :-)