reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Witam nowe forumeczki:) Małgosia pisz jak najczęściej nasze forum to lekarstwo na każde zło:):)

Dziewczynki widzę że Kazimierz króluje na forum:) Fajnie że mieszkacie tak blisko siebie:)

reklama
Witam!
Niesmialo pisze do was z Bedzina;-)
Pajkaa - gratulacje z okazji narodzin Sebusia - wiem, ze troche pozno, ale teraz dopiero zobaczylam

Ja jeszcze sie trzymam, chociaz wszyscy w kolo kichaja, prychaja, kaszla.
Oby mnie jakos ominelo.
Megicarpenter, a dlugo juz na tej Wagowej mieszkasz? Bo tak sie zastanawiam czy sie nie znamy np ze szkoly. Bo jestesmy w podobnym wieku.

ja do liceum i szkoły podstawowej i gimnazjum chodzilam do Będzina a tutaj mieszkam od ponad roku bo z mezem sie przeprowadzilam :) na wagowa :)

bol gardla ale jeszcze nie uciazliwy :( i katar :(:(

ja juz stara jestem ;p w styczniu 24 lata skoncze :) bo jeszcze mam 23 :):D

reklama
Stara? No co Ty mowisz, nawet tak nie zartuj. Jestem w podobnym wieku i wcale sie staro nie czuje. To ja do szkoly chodzilam na kazimierz, cale zycie w sosnowcu.

Do góry